Clown skräck !

Oj det blev ett långt inlägg det förra .. Spelar ju ingen roll egentligen för i grunden skriver jag för mej själv (tror jag?!)

I allafall anledningen till att jag skriver igen är för att jag är fan as rädd just nu att klockan tre i natt kommer det stå en seriemödare utklädd til clown i mitt rum .. Bara för att jag läste den där texten om det på bilddagboken.. visst jag kedjade vidare men .. Jag är verkligen as rädd för clowner, jag är visseligen rädd för jävligt mycket men clowner ..
För nått år sen var vi och fikade i Falun och där var det en clown jag var på väg att börja gråta och fick svettningar när han vände sig mot mej, gömde mej bakom nån och usch.. 

Värst av alla saker jag är rädd för så ligger fan clowner i topp tre ..


Pernilla


Helt okej att älska mej

Lyssnade på radio idag när jag stog i duschen, Ja okej det gör jag alltid sjunger med gör jag också :) Men i allafall grunden till att man inte hittar någon ligger oftast hos en själv det där med självkänsla bla bla.. Visst man kan ha otur och så men i slut ändan.. Så jag säger det nu så slipper vi ta upp det mera ( eftersom det är höst och begäret blir större då)
Det är alltså helt okej att Älska mej!  Sagt Gjort och så vidare.. Blir bara mindre och mindre att älska dock men insidan är ju den samma ..

Karlstad i Morgon(tjat på mej) 07.00 ska vi åka är det tänkt!

Sen då sen jag skrev det där inlägget om att radera någon så har lite feelings lämnat mitt hjärta tror jag.. Inte säker men kan så vara. Man kan nog säkert bestämma sig för sånt..

Jag har alltid varit en sån som följer hjärtat helt beroende på vad min hjärna säger, för dom där känslorna som helt plötsligt poppar upp, då finns det inte en chans att min hjärna hinner med så trög som jag är!

Men nu i allafall kanske jag ska göra annolunda bara bestämma mej för att inte tycka om - kärlek. jag. du förhållande..

Eller inte ! Klart man ska följa sitt hjärta . ut med känslorna bara . Det enda man kan bli är lite sårad och lite hålig men så småningom läker alla såren - för 2 månader sen hade jag aldrig sagt det där men tänka sig !

För första gången på flera år så känns det som vem som hellst kan knycka mitt hjärta nu och det gillar jag tanken på att det är en öppen fråga - frågan är bara vem som har turen ( för innerst inne vet till och med ni att jag är en bra människa )

Sen måste jag återigen säga Grattis Robin,hoppas du fick en great dag:)

Kom på att tänka på det igen för jag älskar att ge bort saker köpa saker till människor som jag tycker förtjänar saker eller bara för att göra dom glada , skulle jag få pengar så jag har den chansen skulle mina vänner för saker titt som tätt bara för att dom är så himmla bra <3  Som när vi köpte glasen på Malta jag var helt lyrisk (dock så blev reaktionen på Robin inte sådär stor slagen glad, gråt kramar men han var ju glad i allafall.. )

Eller Marits födelsedag överasknings kalas förra året, Hon var glad helt förbryllad och chockad.. Älskar det !

Det är verkligen sånt som gör saker värt att leva att ge andra människor stunder av lycka och glädje ..


Blond

Jag är just nu nog fulast ever i mitt hår blond /brun fläckig nått sånt aktigt!
Men det blir bättre inpacka håret nu och sen i med bruna choklad :)

Vi hoppas i allafall att det blir bättre för killarna i Karlstads skull eller jag för alla som ser mej och speciellt för min egen skull kanske ! fast jag ser den inte men ..

Det blir nog bra !
Ska ta kort ! :P
Pernilla


....

Having the love of your life.

Break up with you and say

"we can still be friends"

is like your dog dying and

your mom saying

"you can still keep it"
Från Johanna men antar att det inte är hon som har skrivit den!


Måndag helt underbart!

Det är måndag , äcklig måndag, känner mej som en köttbulle som kommer rulla ner från trappan och jävligt omotiverad är jag ! Trodde jag var piss för jag fettade tacos igår men så inser jag att det är lingoveckan men Hallå.. Jag har inte lingonvecka längre mina p-piller brukar döda den sen typ ett år tillbaka okej? vad hände. Visst det klargör vissa saker och jag slipper leva i ovissthet (fast sånt där känner man) Men i allafall nada kid hos mej då.. En glad man där ute nånstanns finns det nu.. eller flera. Hemskt vad jag säljer ut mitt liv och ger detaljerad info Men vet ni vad ?! Sån är jag!

Jag ska styra upp mej nu (för egentligen mår jag JÄVLIGT bra) och på Onsdag ska jag åka till Karlstad .. har funderat i flera dagar hur mycket det kostar att åka dit med bilen min, men aldrig riktig kollat upp det.. Får fan skärpa mej !

Sen måste mitt ursliga hår som är tunt som nej jag finner fan ingen liknelse fult och äckligt är var det är.. Brun ska jag bli igen (i håret allså kroppen är som alltid albino) .. 

Och en fet promenad behövs 3 timmar eller så (men kommer sluta på halva den tiden bara ) ursliga jag!

Sen ikväll sharp 21.00 så MÅSTE jag :/ lyssna på grunskurs i telefonen är så himmla opepp på det så det går fan inte att beskriva visst jag vill komma igång med mitt shit men telefon kurs.. Blää

AJA

Just det GRATTIS Robinooo 22 år?! i Morgon Se vad jag kan ! 


Pernilla


Söndags Bus !

Galet roligt igår och nu tänker ni party men nej, jobbade dock bland partyfolk såklart ganska lugnt, tvingade folk att köpa white russian .. men dom kom tillbaka och köpten en till så jag har väl skills :P

Nej jag vet inte men bara kul kul kul.. Jävlas med vakter, sofia och höra på dåliga sång röster kan nog inte bli så mycket bättre..Dessutom var Nybro hockey jätte trevliga dock lite grisiga men som sagt karlar ! 

Nej jag känner en lycka som sprids runt mej :)

Johanna blev as kalas men ack så rolig, lite bitter in i mellan men annars verkligen hej jag är 5 år igen så jävla underbart<3 Hämtade Helena på wasa och hittade Tobbe Vakt som givetvis hade saknat mej (svårt att inte göra lix) sen hittade jag  Malin och Marcus och drog till donken - äcklig mat som jag inte äter men fulla dumma människor gör..
Mitt i allt var Johanna full och sypdde!  Det är så mysigt att det går inte att beskriva Mora wasastugan och fulla människor . haha...

Idag blir det chill Tacos och film ..

Karlstad nästa och då blir det partyyyyyyyy :)

Pernilla


Gädje

jag är bara Glad Glad :)

Sen tycker jag om denna låten, inte alls min stil men jag gillart endå
Jobba som sagt ikväll :) Fixade 2 gratis biljetter till Johanna också :)

KARLSTAD på Onsdag också skönt att komma iväg
Utgång:)

Sen är det GÖTET med mamma
!!


hare bäst

xoxo Pernilla


Där gick det åt pipan

Vi spelade spel Kortspel för att vara exakt och Chicago för att vara mera specifik.
Jag var sämst, kände hur hoppet kärlek kom ur mig ..
Sen small det  Royal Straight Flash Varsågod Pernilla

In my face som jag brukar säga,
Jag gråter iförsig inte men lite olustigt var det fan!
För er jävligt lustigt säkerligen.

Jobba i helgen, jobbade idag med
jäkligt dåligt med folk
värre i morgon hatar hockey - där var det nu sagt
Nått jävla botten lag kunde dom inte tagit babs att äta på istället och bott på vandrarhemmet
Nej fan ta mej ensam servitris Yes ! dagen kan nog inte bli bättre
Få chilla i baren på kvällen i allafall mee like ! Massa drinkar hoppas jag på
Det är roligt :)

xoxo Pernilla


Några smarta ord på vägen!

Man behöver bara en minut för att fatta tycke för någon, en timme för att bli kär, en dag för att börja älska någon, men det behövs ett helt liv för att glömma.    
Kärlek börjar med ett leende,
växer med en kyss
och slutar med en tår


Tänka sig att jag var så smart en gång i tiden !

Pernilla

Från den gammla bloggen !

13 nov 2006
Ibland låter vi oss lurars av världens hastighet.
Jag sveper med in i en dimma av stress och kyla. Ett huvud med värkade slag ett hjärta med knivar   Jag tappade någonting på vägen! Jag glömde bort vart jag skulle gå! Jag kan inte vända tillbaka för det är livet som går tidens klocka som tickar i takt med att mitt liv förändras och det gör du med ! Jag lever kvar i drömmarna. I en annan världsbild är det bara du och jag! Ingenting är krossat ingenting är förlorat!    

Helgen har varit fylld med glömma bort saker. Att  få anlända in i en annan värld!
I helgen fanns det inga jobbiga stunder som i dag!  
Jag stressas av stressen!   Skrev en uppsats idag om att människor är en produkt av tiden, en sak som förbrukas eftersom och om att man måste stanna och våga leva livet för tiden går hela tiden framåt även fast man själv backar hela tiden och går nere i dalar. Min tid som jag har bara går och går och går. Kommer aldrig kunna stoppa den och aldrig får gå tillbaka och ändra. Sammtidigt som man ska leva livet så måste man tänka på vad man gör! vad man säger! och hur man lever! Hur fan ska man kunna veta vad som är rätt alltid ? !    
Idag vill jag bara gråta för att gråta !

jan 2007
Ja även fast du kanske inte tror att det inte rör mej alls gör de det.

Det var ganska hårda och stora ord du sa.

Det kändes hoppas att jag får tillbaka vad jag har gjort dej då..

Jag hoppas att du en dag kan lämna dina känslor för mej och gå vidare

så vi kan vara vänner för jag vill inte mista dej helt..

kanske är det egoistiskt men du är en Super fin vän.

Jag vet att för vissa människor så försvinner

aldrig känslorna för man sårades för djupt av dom.

Jag hoppas verkligen inte att jag sårade dej så.

Jag gjorde ju egentligen ingenting och var ärlig direkt

men sina känslor styr man inte över.

Därför kan du inte kladra mej heller för att jag inte

kände det jag önskade att jag kände.


Jag vet inte men jag var fan en bättre skrivare då , eller så var livet så mycket hådare ..

Pernilla


Grodanboll

Ibland funderar jag seriöst på hur jag kunde få ragg på Malta .. alla bilder är förjävliga på mej alltså i princip ..
Men eftersom jag fick det ska jag kanske inte gnälla men vad fan..

trallaallaaa känner mej på topp karlstad nästa helg och göterborg helgen efter och troligen sthlm eller sundsvall efter den .. sen måste fan poletten rammlat ner och ett jobb till mej önskvärt komma in :) Hopp Hopp

"Man Måste Pussa Många Grodor Innan Man Hitta Prinsen" Jag letare vidare ^^

 

Tjaoooo

Minnen

Jag vill ha Jobb NU ?! Okej?!
Måste ha pengar också :s
Ny mobil och mp3 spelare för fansen måste inhandlas ..
Saknar min mp3 som ligger hemma hos johanna och är nog inte så fungerbar heller
saknar saknar .. hatar snart radio !

 Malta party och Johanna i sin pjamas !
 Johannas verk

 sista utgången sista kvällen sista allt :/

Malta <3

Vet ni varför jag saknar Malta så ska jag klar göra det nu nämligen jag saknar en vän som jag fick ^^





Fan

Jag tycker att ärlighet kommer man längst med !

Nu släpper jag det här, borta bort ..
Prata inte med mej när vi träffas nästa gång för jag lyssna inte då.

Nu är du raderad
Tack för att du en då hjälpte mig på nå vis..

Men om man ska kunna vara vänner ska båda uppskatta varandra
Och rätta mej om jag har fel men kyla och korta ord är det enda jag får från dej..

Sämst som jag är kommer jag inte göra som jag skriver men att skriva det är en bit på vägen !

Nu ska jag ta en promenad trotts min ondo hals

Pernilla

Torsdag

Jag har så ont i halsen när jag sväljer att jag knappt kan dricka :(
Ska åka in till stan nu i min ensamhet fan hunden får följa med, och köpa lite soppa
Jag vill träna jag vill göra massa saker men fan fan fan..

Jag Saknar Malta också :/

Pernilla

Hals ont

Nästa gång så kanske jag inte gör det.
känns som ett stuket hjärta
man försöker och försöker men in my face..

Onsdag

What will happen when I die
Will I pay for all My crimes
Because sometimes I did fail, although I tried to try
Will You remember me this way
or will the picture change?!

Nu är det avklarat sjukhus- inga hals sjukdommar ungdomsmottaningen - inga skrämmade sjukdommar (fast det är ju kluvet till nästa vecka men känslan säger :) och tandläkaren - inga feta hål :)

Cycklade fram och tillbaka till tandis idag det var skönt lite ont i halsen men men :)

Ting Ting

Life is beautiful

but it's complicated!

Jag Saknar Malta ! Jag saknar den fruktansvära hettan, sanden som man får bränskador av. uppmärksamheten av 50 åringa gubbar, bilar som kör på fel sida, en stad som aldrig sover, byggarbetare klockan 7 på morgonen utanför längehten,  mat i mängder, Människorna, skrik. Vin i massor, puben med äckliga Long Island Ice Tee med sambuca i, näsblod, smärtade hals, skratt, tårar, Men mest av allt en lycklig själ ! Jag saknar det så fruktansvärt mycket även fast det låter som ett helvet ..

Men det är bara för jag är en gnällig person ! ¨

Men jag Älskar det, jag saknar det och jag vill tillbaka NU !

Så jag måste då kanske erkänna att min syster är en ängel som berättade attt Robin bodde där ..
och fast jag inte vill erkänna det .. Robin är den bästa som lät oss bo där, och stog ut med oss,
fast jag vet inte det kanske var på håret :S Tack tack bästaste yster och Robinooo :)

Ting TIng

I'm walking on sunshine

Det som inte dödar, gör en starkare
Det är galet, underbart och helt fantastiskt tycker jag ..

Nu efter några vredesutbrott inlägg känns allting mycket bättre.
Visst Mora suger sten hårt just nu och allting förutom här skulle sitta fint

Bowlade igår med sigge,asshole, johanna och filippa !
Jag vann !! Kanske för att jag var den enda nyktra i gänget,
Fast det vara bara asshole och johanna som var galet onyktra!

Det bästa av bästa är att jag är fan fri efter flera års känslormässiga galenskap (kalla det besatt) ..

Fri Fri Fri !


Sen måste jag också säga att jag hatar engångsligg
speciellt med kill kompisar .. Så kan ni mina manliga vänner sluta ha sex med mej?! Okej!
För jag är inte boven i det dramat! Så det SÅ!!!



Taaa nu ska jag trotts min sjukdoms ondoondo hals blä blä ta en promenix, ringa Jensi <3

och andas lite !


Pernilla


Havet

Trassel :/

Jag blir ledsen av att se dej, bilder och dyligt med en annan blick ett annat leende!
Jag vill också kunna ge dej den glöden och glädjen, Jag vill berätta allt som finns där inne,
och veta att du lyssnar - men det gör du inte !

det är inte synd om mej, jag tycker mest det är jobbigt att höra dina bittra ord om mej, '
få veta vad jag gör fel och så vidare . Det är inte så konstigt att allting gick snett.
det blir så när man bara hör det negativa om en .. eller så är helt enkelt allting negativit !

Där har du så fruktanssvärt fel, jag vet att jag är bättre än så .
Men dina ord blandat med mina känslor krymper jag sakta neråt..

Det är sanningen...
Men det ska inte vara verklighet kommer inte vara...

Längst bort, långt inne, kanske det finns nått!

Egentligen är det fett jävla onödigt att skriva eftersom jag inte vet om du läser

det var noll gradigt i morse när jag var ute och gick..

Går inte att vara posItiv ?!

Aja den som väntar på nå gott.. Frågan är om det blir gott eller bara jävligt surt ?!

Ingen som vet Ingen som vet förtom du kanske. och så gud

Fast egentligen vet jag också..

I fall det är någon som undrar så bir jag gladare av att skriva skit ..


Landet långt långt bort

Är det minnen som ska raderas och suddas ut eller är det saker som är värda att minnas
Just nu vet jag inte riktigt om jag ska vara ärlig. Allt kändes så bra men just nu känns allt lite kallt utfryst och dött
Jag vet att jag en än gång spelar med mina egna känslor och drömmar in i en overklig värld för det kommer endå aldrig hända mej.

Men en sak är i allafall säker att Han är borta nu efter flera år och jag är fri ?!
Eller så är jag fångad i nästa trassel

Pernilla

snurr

förlåt

Jag har svårt att bestämma mej för saker!

Snart åker vi hem och jag har tårar i ögonen.
Men tillbaka snart! så det blir inge big land för ett år framöver men engelskan kommer ju slipas endå och tillsammans med Johanna !

MVH Pernilla

Solklart

Nu snurrar verkligen allt upp ner fram och tillbaka
Jag har ren ångest jag vet inte vad jag ska göra
Ingen magkänsla alls . Eller Jo det har jag men ofta den är rätt lix.

trubbel

sitter lite i bubblan nu också .. Inte bra!

Malta är i allafall bra och jag kommer sakna det ..


Highwayman - Johnny Cash


Så långt hemifrån men så hemma

Tro om man någonsin komme känna sig hel igen ?!
vem är jag ? var hör jag hemma ?! Allt känns plötsligt så rätt !
så långt hemifrån. Eller är det just det som är saken att jag är påväg att hitta mej själv !

Pernilla


Ingenting

Jag älskar, älskar, älskar. älskar Det här ! 

och jag fryser ihjäl på nätterna för johanna ska ha acn på svinkallt :(


Pernilla

uscha Puscha

Jag saknar inte Mora inte någonstanns!
bara familja då!

Malta här stannar jag för alltid!

Malta Malta Malta.. Utgång igår som var nice pris! Johanna var helt galet jävla galetgalet full full.. Skojar INTE!
Spelade poker till klockan sju med Robinoo och en annan karl ! Jag Vann!!  Johanna däckade kanske vid 4 eller så! Nu ligger latmaskarna själva och sover Robin i soffan framför mej och snarkar .. Johanna sover som en gris i sängen!
Just det jag och Robin jävlades lite med Hanni i natt också hällde vatten på henne lite här och där! Det var Kul !! Men nu tycker jag att fanskaparna kan vakna vill göra nått ! Finns en cina restaurang 5 min härifrån som verkade mys pys ! Få se vad som säger!!

Annat då!? Jo Jävla idiot vänner som förmodligen aldrig kommer bli mina vänner igen hoppas ni låser n er tillsammans och lever hela era liv tillsammans för sånna som ni förtjänar nog varandra ! Synd bara att jag är förlåtade. borde inte!
Jag försöker och försköker men får bara slag tillbaka! Skit Skit! Egentligen skulle jag bara vilja skriva ut namnen också och verkligen få er (om ni nu läser) att fatta att ni är jävligt jävligt UAsch!

Pernilla

Malta

Vi lever i ett paradise !
Älska verkligen det här dock är jag förskyld och hade frossa igår :S eftersom det är typ 30 grader på dagarna och kankse 20 minst på kvällarna är det lite konstigt !?

Beachen idag och kanske utgång ikväll? !

Pernilla <3


RSS 2.0