...

I morgon är det återigen nyår 10 år sen 2000 talet börja vad jag har åstakommit detta år är ganska mycket jag har bott i sthlm, flyttat hem, festivalat köpt häst och hund. börjat plugga, lämnat iväg hästen och slutat plugga. Jag är på ungefär samma ruta som för ett år sen dock har jag en hund nu också men annars är jag mig lik typ 15 kg lättare också men annars är jag mig på pricken. Kärlek då? Jag har inte stött på den än på riktigt dock hinner jag med tusen förälskelser på ett år i allt mellan himmel och jord. Fåglar, Grisar, maträtter och gräs. Någonting som jag dock har blivit toltalt nerförälskad i och kan nästan nog liknas med besatthet är Sommar och värme.

2010 ska bli bättre eftersom  mer vill ha mera..

Kiss

Pernilla

Bad

Ska återigen ta upp min motivation till aktivering som bara innefattar mig själv och en maskin, funkar inte med den lilla aktiveringen som körs på fredagar och lördagar. Föresten har jag läst att man inte bränner så mycket vid sex egentligen? vem sa det?-.. jävla nötter.

å Nej maskinen är inte i ett annat ord för dildo utan en trampmaskin som står på ett gym. Lämnar inget åt eran fantasi nu, sorry.

sen ska jag ut och simma. I en ett badhus inte bland fiskar.

Pernilla

visdom

Sista friskis på året ;( menmen. I morgon blir det gym och simning.. Ser ju ut som en flod häst..

Korvgubbarna håll i hatten jag äter inte kött.

Pernilla


...

Det kan tyckas vara för invecklat och konstigt, svårt att förklara saken. Men egentligen är det bara ord utan betydelse i en sammanhängade form som slutar med ett sätt att visa hur jag menar utan att skriva, säga eller förklara. Så kanske är det helt obegripligt eller så är det bara att lätt läsa mellan alla rader så står svaret skrivet där.

Jag är en idiot!

<3

Tvåtusentio,

Kommer bli lugnt på kärleksfroten under början av året. Jobbet kommer komma och aldrig har träning varit så motiverade och beach 2010 kommer troligen bli det bästa någonsin. När hösten faller, kommer jag också falla. Skorpionen kommer vara den som ger mig glödhet sex.

Det är en jungfru som förstår mig men vill jag ha trygghet så ska jag sattsa på en stenbock.

Jag måste försöka lära mig att lyssna mer på mina medmänniskor.

Om jag hittar någon som inte tycker det är konstigt med oralsex omgiven av pengar, smycken eller mat så har jag hittat Mr Right..


I don't know if I can or want face you again...

Idag är det fest, juldagen har aldrig varit ute på juldagen förut de senaste 3åren har jag jobbat och innan var jag för ung för att besöka Parken men iår när jag får palla mig ut i vimmlet blir det inte Parken. Utan Ishallen hoppas det blir storslaget totlat överexpanderat sådär jävla äckligt roligt ?!.. Efterfesten? Det finns en som jag säkerligen är spikad till men där tänker jag icke dyka upp, nej nya erövringar i natt eller så kanske jag ska gå hem själv för en gångsskull?.. Så här blir det när jag lämnas...

Egentligen är jag inte sugen på utgång för julmaten som jag aldrig har ätit så lite av är ändå äcklad över hela min kropp, mat 'är fan det värsta jag vet.. men jag äter ändå. Igår fick jag en syn av mig själv i spegeln och snabbt åkte träningskläder på och en springtur blev mitt mål 23.30 på julafton.. Mera träning nu, dock är ju mit fot stukad men smärtan får jag leva med för extra kilon igen tänker jag inte leva med..

Pernilla

En enda önskan, som inte gick i uppfyllese.

Det är verkligen över, väntan på att jag ska begripa är det ända som finns kvar.

Jävla kuk Jul.

God JUL

nej jag tycker inte om julen.. bajs

bajskorv

Jag vann inte en krona på bingo dock en ny lott.. Yeahh bajs kul att sitta hemma på nyår och spela bingolotto vem gör sånt egentligen? inte ens min farfar tror jag. skaffa er ett liv.. Vem orkar lyssna på Lotta mer än typ 10 min utan att få problem och toppen på allt var Idol Erik.. Gahhh.. Han är så förbaskat snygg att jag nästan avlider här och nu.. Vad hände med hans pinsamma flickvän egentligen gjorde de slut eller?.. Som sagt kärlek slutar alltid olyckligt och lycklig blir man av pengar..

Och jag ska verkligen bli de största assholet i världen och sen får volbeat skriva en låt om mig!

Godnatt och God jävla jul..



kiss

En hel dag med shopping igen, jag pengar som blir kläder,smink,skor, väskor går hand i hand tillsammans :) toppen bra!

...

Jag tror jag skiter i allt, jag hatar verkligen dagar då ingeting fungerar alls, pepparkakor har jag ätit också så nu lär jag bli fet som en gris och sen kan jag dö här.. Jävla skit dag!

Oh jag skyller verkligen allt på dig, för du förstör bara.

Ner i lådan

Försvinn igen tack, allt känns mycket bättre utan dig. Just nu irriterar du bara mitt liv rätt rejält och jag orkar verkligen inte med dig.

Tralala.

Jag tycker inte om kyla, varför skulle man göra det? snö änglar eller? varför frysa ihjäl när man kan svettas ihjäl?.. nästa år ska jag vara i ett varmt land.

Borta!

jag blev precis glad, skadeglad av fulhet och det gör mig sådär full av ironi, småleenden. Jag är inte den som är ytlig men det är ändå skönt att se!

...

Ibland har jag verkligen ingenting att säga..

Disk kon

How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish you were here.


...


ångest?

Jag har ingen ångest egentligen mer än att jag känner att jag inte vill göra så här men jag har väl inget val är bara bita i sura äppelt och låsas att det är precis det här som är rätt.. Fast jag vill verkligen inte.. inte inte.. jag vill inte.



Mer pix från helgen som var väldigt rolig.. fast jag vill ju inte. inte inte inte. ha någon annan. egentligen.

SÖNDAG



Wasa var precis som förväntat.. alkoliserande.. :)

Lost

Jag gör det endast för att skapa avstånd, för att komma på andra tankar och inte ha det här kvar. Därför gör jag det och jag försöker inbilla mig att det blir bättre om jag gör så här men när jag är där så bli allt bara närmare och jag känner mig så fruktansvärt hemsk och rå och som att jag går bakom ryggen på någon som jag verkligen tycker om.  Tyvärr så styr jag inte allt men jag försöker verkligen.

Had to let him go

Och jag kan inte sluta lyssna. Thats it! Imorgon är det en välförtjänt LÖRDAG och jag ska återigen gå tillbaka in i dimman och drömma mig mot nya äventyr styra mina steg mot nya drinkfixare eller gamla hitta nya karlar att hångla upp på wasas dansglov tar inte de gamla där^^.. låssas älska alla turkar och att vakterna är mina bästa vänner skratta högt åt ironin över att jag skulle behöva gå på AA möten. För mina vänner jag är ung och jävligt nöjd med att vara helt jävla omogen och ramla omkring på wasa Och om det är någon som tycker det är pinsamt så får ni stå för det för jag bryr mig inte nämnvärt över vad människor tycker om mig,, HATA MIG, ÄLSKA MIG I don`t care!





Nasse

Jag kan inte påstå att jag gråter, men jag kan inte heller påstå att jag ler inför det här. Det känns i mitt hjärta som en sten och jag undrar fortfarande om jag verkligen gör rätt. Hela den här hösten har varit så intensiv på alla vis. Kanske om jag hade stannat och tänkt tidigare så kanske det blivit på nått annat vis. Men i morgon står jag där och skills från dig och det känns ganska tragiskt. Du är bra, du kommer bli så bra. Med någon annan.

Men någonstanns intalar jag mig själv att jag måste släppa taget liksom mycket annat, och låta dig gå.


Påväg mot ett annat land

Jag erkänner jag älskar saker som stiker ut, jag gillar att känna nyckelbenen och att ligga på mage och känna höftbenen. Jag kanske är sjuk men jag tycker om det. Okej jag gillar inte supersmala människor men jag tycker ändå att det är snyggare med nykelbenen som syns än en lager med fett över. Jag ska vara tyst för snart är jag lika tjock som jag en gång var men inte idag i allafall..

Idag ska jag ner på stan och klirra första steget mot jobb:) sen ska jag vara olaglig och leta mera granar, och inte att förglömma träning.

Tisdagens förvirrigt över vad jag ska göra löste sig och nu är jag helt inställd på vart jag ska, behövde tydligen ingen bakom mig för att komma fram till svaret och skönt är väl det att jag klara mig själv. Dock var det Pannsi som kommer med förslaget och hipphapp.. SMART!

Ciao Pernilla

Onsdag

Tack för idag :)

...

Om mina tankar ändå inte hade ramlat tillbaka. Valet hade inte varit lättare men jag behöver någon att skylla på.

Idag är fan en jävligt ursel dag för beslut, spegel tittningar trotts att jag kommer i byxor från 2006. så är allt bara skit.. och jag behöver någon som du nu..

Pernilla


jag!

Det som går så bra eller gått vad fan hände nu, motivationen idag på gymmet hade kunna vara i liknelse med en sengångare. så jävla seegt! I morgon är det Friskis i allafall. Och dessutom så kom jag in på Universitetet i Göteborg och jag vet inte alls, varför ska jag dit nu. Eller varför inte ? .. Varför inte Stockholm igen ?.

Tur att det är en ny dag i morgon då har jag säkerligen svaren på allt. För idag så sa jag någonting som kom som en groda genom munnen som var så himmla smart, sant att man kommer då fan ingenstanns med negativitet..

CIAO Pernilla

Rakt fram

Jag gillar att mitt liv inte är en berg och dalbana, att känslor inte får mig ur spel. Jag gillar så sjukt mycket att inte känna efter hur allting känns att stänga ute allt som kan skada. Livet blir så mycket enklare och friare då. När han åker så kommer allt kännas rätt tungt kan jag tänka mig men bästa är kvar och jag kan göra så sjukt mycket mer och mina pengar kommer inte längre vara totalt låsta. Jag intalar mig själv att allt kommer bli så jävla bra .. Till slut!

Tisdag

Jag hade för en stund sen någonting riktigt bra att säga men nu har jag glömt bort var det va. N åker troligen på lördag då, sköönt bara väntat på att någonting ska hända. Själv vet jag inte vart jag ska ta vägen, Stockholm, Göteborg eller "Sveg" .. Stora frågan.. ! Mår skit dåligt precis i denna stund och funderar varför. lösningen är att jag borde äta frulle för min mage har blivit så arg att den till och med ger mig illamående för att det vill ha MAT. och det är nu.. så jag går väl då..

Träning ikväll  ..

Ciao Pernilla

Kärlek

Ja vad kan jag säga? jag försöker inte tänka så mycket egentligen inte alls, och jag vet vad ni tänker att det inte kan vara så svårt för mig? men jag har en förmåga att se in i framtiden som ingen annan . Den framtiden är inte den som komma skall! Så jag försöker att inte tänka alls så funkar det ganska bra för då blir jag inte besviken av att jag inte kommer bli stenrik med en jävligt snygg älskvärd karl i framtiden.. INTE TÄNKA var det!




Ciao Pernilla


Highwayman



Under alla dessa år så har jag aldrig lyckats tröttna på den här låten.
Cash är och förblir den bästa !

Sommar

Jag önskar mig vår nu jag vill fylla 22 och skratta mig lycklig med vänner i solens strålar jag vill ha hela sommarens planer framför mig jag vill åka båt på siljan och jag vill slippa kylan.

Vintern gör en bara på dligt humör trotts jag inte har ett smack att beklaga mig över. Förutom pengar då.!
ja usch ja jävla gnäll alltså, sommaren kommer inte snabbare för att jag beklagar mig! :(






Måndag

Känner mig fortfarande sliten, blev ingen häst träning igår heller palla inte somna vid åtta på soffan det var sköönt. Måndag som sagt , ut med doggsen i skogen och träning x2 står på schemat..

Ha en bra dag.

Ciao Pernilla

värk

Mitt huvud håller på att sprängas i bitar den irriterar mig till klimax. Själva bakis grejen inte så där värst stor, jag längtar tills i morgon och få träna igen. Dock ska jag vara aktiv på min hästilihäst och i till klubben för lite hoppning hoppas att min huvudvärk ger sig för jag tycker det ska bli skoj!

bakis ångest då? nej jag känner ingen sån, även fast vissa grejer borde jag kanske inte ha gjort men som sagt jag behövde bara få saken överstökad sagt och gjort. Borta!

Pernilla

1 timme och en dag sen

Så jävla onödigt värt av mig egentligen, behövde det.


Ciao. Pernilla

hoho

trött trött är jag, men nu blir det in och kolla tävlingar, sen träning :)

Måste bara säga att det finns äckliga människor i sverige sen finns det sånna som du som borde spärras in, dina kommentarer får mig att spy, eller egentligen bara åsynen av dig.. uschusch. varför kan inte du flytta härifrån typ nu eller försvinna tills jag är gör det?.. 24 år och inte kommit längre toppen liv eller?

Nu åter till det som är bra här i livet..

Ciao Pernilla


sjutton

Vi vet allihopa vart ifrån den där extra gnistan kommer ifrån. Den där tjejen med galet bra självförtroende som bara går rakt in i rummet och tar allas blickar direkt, hon behöver inte göra en storslagen entre, hon behöver inte dricka sig asfull, eller dansa på borden eller någonting alls hon behöver bara titta sig själv i spegeln och inse att hon är galet vacker som hon är både på utsidan och framförallt på insidan.

Pernilla

tralalaa.

städmani idag men nu ska jag handla food med mamma sen blir det sushiiiiiii :) mera städning, rida hästen, gå med hundar, träning och så mammaspojkar ikväll.. Bra dag!

Jag skulle aldrig ha tid med ett jobb! :D
Ciao Pernilla

Blått

Träningen var jobbigare en vanligt. Fruktansvärd då hjärnan bara ville ta i mer och mer och kroppen skrek efter vila. Har aldrig varit med om det förut brukar vara min hjärna som ger upp och kroppen kan pumpa så jäkla mycket mer! Jävligt bra då passledaren är sådär in your face och då måste kroppen varesig den vill eller inte trycka på mer.. I morgon blir det badhuset med Helena Great! Nu ska jag läsa nya veckorevyn.. (hahha). infall idag i affären.

GOD NATT

Pernilla


2 dec


Jag och hundarna har varit ute på promenix, mina fingrar blev istappar och min näsa var kall :(!
Sen hälsa vi på hästarna. Silver var glad :D



kallt

Jag hatar kylan, den är utdragen och tragisk jag är inte van heller nu har jag varit i Mora under den tiden som jag förra året spenderade på Malta + 15 dagar till och fine det var inte 25 grader sol men det var då fan inte 15 minus.. (okej 5 minus) men det känns som 30!. Fatta när det är 20 då kommer jag inte kunna röra mig inte kunna få luft genom lungorna för då har jag frysit ihjäl.

Nästa år ska jag då fan inte bor i den här delen av sverige och förhoppningsvis slippa massa minus grader!


ciao Pernilla

Öppna ögon

Jag vet inte om detta kan vara början på nått bra eller om det slutar i kaos, nytt är det i allafall och det känns bra och givande för mig själv! Runt hörnet väntar alltid nya saker är det inte så man säger? :D

trallalaa

En sån där galet bra dag helt enkelt, jag älskar att inte låsa mina tankar!

Nu halv åtta hos mig :)!


Tisdag

Vissa saker går verkligen som ilningar genom hela min kropp. I likhet med att möta kylan ute fast då är det bara att gå in igen, att höra ett namn utan att det är betydande i sammanhanget kan skapa total hjärn och hjärt obalans i mig! Helt sjuk! 

Häst var det Häst!


Vinter

1 dec, frågar ni mig så lever jag fortfarande i juni eller nått det funkar att totalt förneka verkligheten ibland. Som i morse vaknade jag med att solen sken in genom mitt fönster och tänkte att jag skulle gå barfota hela dagen, sola och bada i siljan sen tittade jag ut och insåg att jag inte kommer kunna gå barfota inte ens inne och att det låg snö ute. Jag tycker inte om att vara utomlands mer nån vecka sådär det vet jag efter Malta men sammtidigt vill jag inte ha vinter flera månader så jag föreslår att Sverige ska bli ett varmt land med högst 2 mån som är kallare än +15 grader är inte det helt underbart!

Idag har vi sol i allafall alltid nått !


Nu ska jag packa på mig tusen lager kläder och ut och rida min hästilihäst !

Pernilla



Toppen

Jo jag är inne i en byta design varje vecka epok, om någon varit verkligen galet bra så säg till den sista känns bäst nya foton som är mer lik mig eftersom de är nyast! :D

Ikväll ska jag inte vara en natt suddare, borde bege mig till sängen nu.
Jag sover bra nuförtiden också, har svaren till det.

Idag behöver jag inte goda råd, ingen klapp på axeln, ingen som behöver lyssna på mig! Idag trivs jag med mig själv med min framtid och livet!

God Natt

Ciao Pernilla


RSS 2.0