Hejhopp

Sälen var nästan som väntat helt galet bra :) Hemma nu hämtat min lilla Wille som är super söt och väldigt duktig <3. Imorgon blir det Uppsala en sväng ska hitta på 2 hästar 3 åringar, vet inte om det är just det jag vill ha men lika bra att kolla runt lite så kommer jag nog på vad jag vill ha. haha. Sen jobbar jag några timmar på torsdag får lämna lilla krabraten då men det är inte så många timmar så ! Sen är det hopptävlingar i helgen lär nog inte vara där så jätte länge någon dag beror på hur hunden min vill!


Pernilla


:-)

Sista dagen sista kvällen sista natten :) Jag längtar ihjäl mig att klockan ska vara 10 och jag sitter i bilen påväg HEM <3 Och sen Sälen !

Pernilla

:-)

Ska vara Vita knutar (var i lite sínnesförvirring).. Mitt hus är rött med vitaknutar!

Tisdag plocka och donat lite . resten skjuter jag upp till i morgon. Sjuk är jag också förskyld så in i bomben och energin är i botten! Jobbigt! Men men..

Bara några ynka dagar nu då tills jag inte längre är Sthlmsboende. Sjuk Skönt!

Pernilla

3 dagar :)

God kväll folket, kan inte fatta att om 1 vecka så är sälen resan över och jag ligger förmodligen utslagen i min säng i mitt hus med röda knutar i Vika Mora Dalarna. Känns så fruktansvärt bra bara !

Helgen var väldigt rolig vi var och käkade på vårat nya hak i Gamla stan som Cupido i Uppsala med salladbuffe eller vad man kallar det! Fett gott och gårdagen var väl helt Ok. fint väder också.!

Godnatt only 3 days left! Whiooo

Pernilla

!!!

Ja vi kör ska peppa med lite party musik så kommer jag förhoppningsvis in rätt feeling ..

Pernilla


Om och Om Igen

I'll follow you into the dark - Death Cab For Cutie (Twilight)

<3




...

ursäkta - har helt enkelt haft bättre saker för mig de senaste dagarna..

:)

Pernilla

Dagen

Och sen gick livet vidare:)

Bra dag!

klockan 14.38.43

Tjock på godis :/ Igen!

Allt känna jäkligt bra nu måste jag påstå..

Tjaoo

Mot Mora

Jag har tittat runt på ganska många hästar av det dåliga utbudet som finns just nu, fastnat för en 5 åring efter Lipton mycket dressyr riden och grön i hoppningen säljes pga av att ryttaren är just dressyr och hästen egentligen hopp. prefekt match lite dyrare än vad jag har tänkt men usch så fin den är väntar med spänning på film och tydligen är det många som är intresserade så är den fin så drar jag nog och kollar på den i helgen eller mån-tis. Vill inte missa denna.
tåg med Ronja i kväll/natt askalas.

Pernilla

The Love Is Gone

och vart försvann resten?!

Solen skiner och jag har härjat fram till nu typ stall, handla, mat, städa. :)


...

What if I were the same every time you ask me about things ?!


Bla Bla

Hej kass dålig uppdatering här, kan nästan skylla på vädret men också på att jag inte orkar. 2 day left sen är det the smal city Mora i 6 days. Sen tillbaka 1 1/2 vecka i Huvudstaden innan jag flyr hemmåt igen på riktigt! Gud vad jag tjatar !

Helgen var helt Ok igen :) Inte på topplistan som sagt men helt Ok.. Trevligt sällskap osv.
Ska troligen ut till stallet snart och Rida Blues och katta Brim om inte Daniel hör av sig och säger träning för K&B men troligen inte! Annars är det vår!

The Hills sista säsongen går i kväll också få se när de lägger ut den på MTV.com :)

Pernilla

Lördag

När jag kommer hem ska jag grilla, så jävla gott så himla sugen bara 4 dagar kvar sen är jag hemma tor-tis sen är jag här ons-till tor veckan efter sen slutar jag :) Då är det SÄLEN med stora bok  Sen kommer min Wille<3.. Idag har jag städat rummet och packat min rullväska med tillbehör som jag klara mig utan den sista veckan .. Bättre att ta det i 2 omgångar. Ska snart till Lollo och titta på när de fixar och donar i lägenheten sen blir det Robinson och kanske utgång - jag vet inte hur jag ställer mig i den frågan ..

Hejsvejs

Pernilla

torsdag kväll!

vet att jag inte skrivit någon rad idag ! -

Fredag igen i morgon sjukt skönt ska träffa Lollo :) ,
Finns 2 plaster till sälen igen också 483kr st :) Någon som är sugen?!

Pernilla

Onsdag - 3 veckor i morgon!

Precis fixat i deras stora gaderob med lakan,handdukar med mera .. Fett tråkigt ! Hade gärna sovit ist. ! Ska ta en promenix med hunden nu tänkte jag sen är klockan snart lunch tacos idag med :) och sen är det snart dax att hämta karl.. Och mitt liv är fett tråkigt! Tror jag ska smita iväg och sola i eftermiddag i allafall ! har lite ångest btw måste typ kolla så det är 100% införstått att jag åker den 23 ?! :s Känns inte som den poletten ramlat ner ! Jobbigt!

Krovgubbar och Glasbåtar !

Pernilla


RSS 2.0