...

Gnäller vidare om Moras krogar närmling Strand som på en Onsdag bara MÅSTE kolla legg bara för att jag glömde min plånbok hemma. Ja Skitställe bara för att vakterna och den lilla fula gubben i dörren kommer från planeten vi har ingen anning om Moras serveringsmänniskor. BLÄÄÄÄÄ.

För en gångsskull så får BP credd här. Där fick jag till och med ÖL.

Så hateri mot Strand Kök och Bar eller vad det nu heter skiter i att läget är toppen jag ska i allafall svina som fan runt där i helgen. Som straff för ett lite för löjligt beteende. jag förstår att jag utan legg kanske inte kan klampa in och köpa öl men på en onsdag kan jag väl då få komma in och dricka en cola? MEN NEJ!

Men hörrni skulle ni inte ha kommit på detta för några veckor sen när jag drack i mig 4 öl?! Vilken miss av er ska det vara legg koll ska det väl vara det jämt och inte när det passar en liten ful tomte i svart?!

Allt för mig!

Ledig idag tro om man ska dra till det där haket och supa sig redlös?.. VARFÖR inte liksom!?..

Svejs!

söndag

Jag vill skrika ut det till hela världen. Att jag enligt mig själv har världens bästa pojkvän. Hela hela världen . Det gör jag nu men jag vill printa hans namn tusen gånger om men det gör jag inte.


I allafall så är wasa ett jävla cp ställe helt enkelt.

RSS 2.0