Måndag

Idag mår jag bra, idag är det fint!

God Natt

Pernilla


Disk kon

hej sitter på min nya dator! En lite rackare vit söt och väldigt snäll min motsatts med andra ord!

oepp GOD NATT

Onsdag

Hur jag gör nu vet jag inte!

Pernilla

Torsdag

Idag har jag sagt till mamma och reseledaren eller vad man kan kalla han Dan i allafall att jag inte ska med till prag, känner mig som en dålig människan även fast det egentligen jag som förlorar pengar och inte få se prag, men jag vill inte åka så enkelt är det och jag vill inte lämna Willepille. Så nu är jag hemma den veckan. Känns bra om jag bara får bort den klumpen i magen av någonting.

Stor saknad!

Pernilla

Onsdag

Jag har ett sånt fint inlägg innaför murarna eller vad säger ett som jag inte tänker lägga upp idag i allafall, jag känner att det var skönt att skriva det i lördags kväll som förövrigt var en topp kväll förutom de sista 10 minuterna men vad gör det?! Jag tänker inte bära på andras problem ha dem på min rygg och låta mig må dåligt över det. Jag känner heller inte att jag behöver försvara mig (vilket det här kanske är men det här är bara en avskrining,) Nej inte försvara mig för att känslor har en inverkan på mig att bli galen ! Men jag vet inte att våga stå för dem och inte trycka in dem i ett hörn känns som ett mycket mer normalt beteende än att trycka in dem i ett hörn och sen skylla på någon annan ! Fint !


Just nu är några av mina vänner på Hultan och det skär i min kropp för jag vill också vara där:( Hoppas ni har skoj i allafall och det vädret som piskar utanför mitt fönster inte finns nere hos er också!

Snart är det Prag med mamma har inte riktigt tagit tag i hundvakts frågan, är verkligen inte sugen på att åka nämligen och hoppas att jag bli sjuk och är hemma eller nått! hemskt med sant. !

Snart kommer jennsi och en promenix med doggisarna blir det! - Jobb ikväll!

Pernilla

Inte slutet!

Borde rycka upp mig själv NU! jag är ledig men har huvudvärk från tårna och allting känns ganska fett ovärt. Dock ska jag hinka i mig vin och Cider i kväll !

En sak snurrar i mitt huvud och det är fruktansvärt jobbigt och konstigt, helt fel grej och egentligen är det bara att släppa tanken och hitta på nått annat, gör någonting annat, få någonting annat att fundera över men det lossnar inte.
En sak kan jag lova er att det är inte jag som går vinnade ur för det gör jag aldrig.

Pernilla

Friiiday

Idag handlade jag ett par shorts, borde inte men de satt ju så bra.
 Snart work sen Helg och denna skulle vara full av jobb men troligen blir det en hit!

Pernilla

Idioti

Fråga är nu vad som är värst, sanningen eller ensamheten!

Att ha en del kvar eller chansa och förlora allt!

Två steg tillbaka bli så himla bra och så himla svårt

Godnatt!

Jag har 2 av världens bästa <3

Idag finns det någon som gjorde dagen så jävla mycket bättre och mig så himla glad och stolt ! 
N <3 ibland kan du verkligen och vi kommer säkert stöta på tusen fel riktningar igen men jag tror endå att jag och du kommer lyckas till slut ! Tillsammans för jag släpper dig inte, även fast de senaste veckorna har varit helvetet med dig så inser jag att kämpa ger resultat du är ju min lilla N<3 Kärlek till dig idag.  Nu kan jag knappt vänta till hösten då allt har lagt sig och nya tag ska tas och nya mål ska sättas och när du är så här så vänder jag dig inte ryggen .

Sen har jag världens bästa Wille vid min sida !


Nu ska jag snart och jobba !

Pernilla

....

Efter en 3 dagars ångest laddad efter festival, jag vill tillbaka, jag vet ingenting känsla. Börjar jag se ljuset i tunneln eller tunneln i allafall.

Jobbar idag 7 dagars jobb .. :(

Känner att jag fick mens värk nu. Skit


Pernilla

RSS 2.0