2009

Lääänge sen nu, Livet rullar vidare med eller utan uppdatering kan jag lova.!

Sitter och och kollar runt och inser att jag tror att sommaren 2009 kommer bli en höjdar sommar.

Nasse - Silver- Willebus- Minny- Jenny- Zara- Marit - Madde- campingen- bra skatt återbäring- Prag- med mera.

Kommer vara endast vara Hannibanan som saknas. Men Det kommer endå bli en toppen sommar ..

(dessutom har jag bränt mig redan efter 3 timmar i solen heja Mig!)

Nu robinson finala. HEJA ANNA !

Pernilla


Jag vet att du vet!

I Natt åker jag till Göteborg, känns lite konstigt för jag är totalt oförberedd och den sista månaden har sprungit iväg i en rasade fart jag som skulle hinna SÅ mycket hann fan ingenting typ. Hemma på Söndag igen.

Har godis förbud också. som när man var liten, men ack så gammal är jag fan inte.

SeeYa

Pernilla

Twilight

Jag drömmer mig bort i böckerna :) nu har jag bara 2 kvar, men jag vill ha min egen vampyr..


Godnatt!

.. Hej och hå

Måndag - Hästen är rädd för marits kossor (islandshästar) .. Skapligt roligt.
Hunden gör som han ska för det mesta.. Inte alltid.


Nu Focus grupp.
Pernilla

HÄST!

Jag har en hästilihäst i stallet dock är han själv och trivs inte så bra med det när inte någon människa är i närheten, inte så att han är helt förstörd men inte heller kanske världen lyckligasten häst försöker lösa problemet men så jag tror han får flytta till Ryssa tills Silver kommer snart ! Bäbis häst! Vet inte vart detta leder  men jag ska i allafall göra mitt bästa och jag lär väl säkerligen stöta på massa problem och massa jobbiga människor med massa onödiga kommerntarer förhoppningsvis har jag mina vänner omkring mig så då ska nog det bli någonting av denna häst! trevlig är han i allafall. Liten vilsen nu som sagt men det ska han inte behöva vara. Var egentligen meningen att jag skulle få låna chocklad men Majs ångrade sig.. Ganska jobbigt är ju bara 2 veckor menmen. Nu får han åka bort dit ist. !

Hejsvejs.


Jag börjar på Tisdag

Det var en bra helg, nu är det slut på den. I morgon ska mitt nya liv börja. Jag var dum som sa till syster att jag ska träna tror jag. men kommer säkert vara glad över det om någon vecka, men ack vad jobbigt det kommer bli.

Godnatt

Pernilla

:-)

Hejhopp!

Har varit hos Lola sen igår kväll fram till 12 idag ca. Implus men mycket skratt och bra vågledining! Bra Bra <3 och Bäbis Wille och bäbis Molly fick leka med säkerligen roligt återseende för syskonen :) .

Helgen blir det Kalas jag 21 ! Hur fan det nu gick till Jessica tar examen från sin KY utbildning eller vad man kallar det!

Hejsvejs

Whioooa

Hej, helgen som gick var bra massa hästerier och Rättviks marknad. Nu är jag hund vakt x3 Lovis, Felix och så min lilla Wille. Är just nu tyst helt galet, Lovis har precis löpt och Felix är bestatt, men äntligen är det tyst. Just det sagt ja till en häst också, Halvblod-fullblod men av halvblodstyp 3 år och inte inriden. Hoppar helt OK och Billig. Få se vad det blir Plan 1 är att rida in han så får vi se efter sommaren om jag behåller han eller säljer. Måste bara gå igenom besk. Så än är det en bit att gå...

21 år 10 Maj! Släkten kommer på Lördag Em grillning + mina närmaste tänkte jag få se hur mamma donar ihop det men på kvällen blir det i allafall lite party inte pepp på utgång men hoppas på fint väder och massa roligheter !


Tjaoo

RSS 2.0