Vart tog alla pengar vägen?

De rinner verkligen ur händerna känner jag vips så är alla pengar slut snart. menmen de kommer nog nya..
Idag var jag en sväng in till Mora, träffade Ullis på bussen, pratade lite jag passade på att bjuda henne på fest i helgen, varför inte liksom . Tommy fyller 24 år och de måste ju firars lite. Sen blir de Wasa. livets höjdpunkt..
Ska kila ut och kolla om min mobil har kommit så jag och pappsen kan hämta den sen, han står ju för den största delen av kostnaden så.. :)

Sen blir de lite OTH också..
Och ikväll är det träning på Nortis, spännade var ju inte med förra veckan :)

Hejsvejs

Hallelujah- Träninsverk !!

hopp hopp..

Träningsverk idag, helt underbart. Varje gång de känns har också träningen varit bra :) mitt motto.
Nu är jag frisk.. Så himlans skönt att kunna göra saker igen. Igår red jag Nortis en stund i ridhuset. Han var mysig och gjorde som jag ville nästa hela tiden:P Madde tränade med Sailor lite också och lyckades hitta några knappar tror jag, avslappnad häst fick vi till.. Mysigt..

Us-möte var de också innan planering inför året och inte minst inför årsmötet..

Idag är det arbetsintrevju på donken. men lite oseriöst känns de dock. !

Okej de kankse är en självklarhet men endå inte att jag bara ska veta vart jag ska infinna mej klockan tre för intervju?? aja åker upp dit i allafall...

Sen hem och ta en promenix med felix :)

Ting Ting - Jag mår nice i allafall !!

Pernilla


Söndag

Saknar nog Johanna en skvätt just nu. Börjar nämligen bli frisk och uttråkad.. Men hon blir nog kvar i Uppsala ett tag fram över, själv ska jag på arbetsintrevju på donken.. ( prata inte om det). Ja får man inte jobb där då vette gudarna.. Jobbar hela Vasaloppet  på Mora hotell, jobbar 5 dagar ledig 2 och sen 3 dagar jobb, blir nog bra ska bara se till så jag kan ta mej upp till Sälen på söndags morgonen ska ju heja på Lolas pappa har jag lovat.. Ska nog gå ihop på nå vis.  Annars har jag införskaffat mej en Svart Parkas grotex Peak jacka , och sen beställdes en ny telefon idag eller ja pappa beställde men de blir min så tar pappa den jag har nu, är samma telefon men den jag nu får är svart och rosa :) inte bara svart..

JA ! Som sagt jag håller på att friskna till och de är så jävla bra !!!!!

Ikväll blir de Tacos med päronen !!

Over and Out

Pernilla

Ja Du

Vad jag börjar förstå kan allt gå för fort ibland, Jag vill verkligen inte att de gör det med mej. Vill hinna med mer än bara det här. Usch vad hemskt. Jag kan dock inte sätta mej in riktigt känslo mässigt och förstå, då jag inte har varit med om att nån som jag känner har gått bort. Blir rädd att jag lever i en skyddad värld eller så har jag bara haft tur än så länge..

Pernilla


den 8 juli 2007

Ingenting
Ingenting finns egentligen! , jag är bara e del var verkligenheten som inte borde vara där den är och här är jag !
Pernilla

Ja försök tyda de där?


Student Student

Den 6 juni

Man måste festa för mycket när man är student så är det bara:P helt klart.. men nu ska jag Sova och hela världen är underbar... hels jukt har aldrig mått så bra som nu............. kanske för att 11 års skolgång är ÖVER...........



Jag var verkligen överlycklig och säkert skit full då klockan vara 4 på morgonen :)

sen går man väl 12 år i skolan om jag inte minns fel?? haha!


Instängd i en trumma

I verkligen brist på liv så sitter jag här hela dagarna. sjuk och urslig, egentligen så sitter jag inte alls här hela dagarna för det orkar jag inte, men idag så känner jag mej mycket bättre sjukdomen jag har går sakta bort. Kommer väl vara frisk till sommarna eller nått sånt. kan knappt bärga mej:) Sugen på utlandet och peace and love (den enda jag ej festival trogna människa går på) Tycker att de är perfekt att man åker en vecka till solen och några dagar till brutalt festade, snatteri fantasier som lever ut och massa annat väldigt omoget beteende som dyker upp vid min sida i mina tankar osv.. I allafall så inkom lönen idag och detta borde göra mej mycket glad, vilket jag är men eftesom jag inte är så frisk som man ska vara för att springa runt bland allla affäer( Ja Moras stora utbud nu när HM har kommit) skämt och sido så orkar jag inte ens knata moras gågata idag men jag ska i allafall åka in en sväng och iförskaffa mej John Frieda Brilliant Brunette Shampoo  och balsam vilket i vanlig fall kostar 99kr flaskan men från och med idag så har dom satt ner den till 69kr falskan kan de bli mer bra? Nej knappast dock så vet jag inte riktigt hur jag ska göra då jag numera är svart håring men jag trivs inte i denna tråkiga färg (för det är just det jag känner mej ) Tråkig!! men jag ska nog också införskaffa mej färgmedel för jag är en brunett så är det bara .. Så kan jag flöda i mitt bruna shampoo också :)

Aja
image63
Over and out

Smärta

Det gör ont helt enkelt.


Hästisar

Ju mer tid man spenderar med dessa varelser ju mer älskar man dom.. Är inte det lite konstigt borde det inte vara tvärtom? Eller är det kanske det som just kallas häst nörd.. För trotts att man har sprungit runt med en galen häst i slasken och suttit på läktaren i kylan, skitat ner sig bland bommar så vill man bara ha mer!!
Upp nio i morgon och kolla Lola och fixa ace åt henne tokhästen.. Sen vid 12 rider Emma och pigge :)

Ska vara med nästa gång med stor Northon ..
Eller så blir det för Pontus och kan knappt vänta till tävlingssäsongen drar igång !!

I vår blir det fälttävlans kortet också.. Så jävla löjligt att man ska behöva ta om det när man har ridit höga klasser på ponny i fälttävlan .. Men men är bara tempo prov igen ......

Nu blir det sängen ska kolla in tävlings terminen bara en snabbis

Over and out..

katt

Jag kom på en sak så här bland djurens timme,
min katt kom precis in i rummet trotts as hög musik och ville mysa lite med sina buffar..

jag hatar katter
Har aldrig förstått mej på dom
den gör precis som de vill när de vill

Endå älskar jag Frigolit (frisse) Jätte mycket.
Kollar alltid vart han är, så han är inne på natten,
Alltid när jag kommer hem frågar jag vart han är!!

Vad hände med hata katter delen?

Och inte att förglömma Franz Frasse Ferdinan som dog  2005 han var mej också mycket kär med hoppade från ett träd eller nått sånt och bröt benen :(

Men i allafall förutom de två katterna får jag läskiga vibbar av alla andra katter typ ..


Hästar, Hästar

Ge mej massa miljoner så blir jag glad, ska köpa mej en gård och några hästar :) great då bestämmer vi det?
I morgon köper jag en lott och så är pengarna mina sen?

Louise träning i helgen. Ska inte vara med dock men ska nog testa henne med stor Northon nån gång framöver.
Ponny Pigalle kommer med Emma och ska vara med ska bli riktigt skoj och få se dom tillsammans nu när de känner vandra lite bättre :) Såg ju helt okej från början kan nog tänka mej att de blir en mycket glad syn!
Lola kommer också med 1 eller 2 hästar? ! ska käka pizza och umgås lite !

Så är min helg i allafall

HÄSTAR HÄSTAR HÄSTAR!!

Nångons 18årsdag

Någonting som jag glömde berätta igår är att min lilla syster inte längre är så liten utan tillhör också den vuxna skaran då hon fyllde 18 igår, ja jag vet att man inte blir vuxen bara för att man fyller 18 år men de är ett stort steg ..

image60image61



GRATTIS YSTER :)



Gossip Girl

Den nya serien som startar snart i kanal 5 tror det är  den 28 jan.. ÄR verkligen grymt bra tycker jag, men å andra sidan är jag en riktigt drama slukare, men för alla er som liksom jag gillar dramatiken dom egentligen pinsamma stunderna, misstagen ungdomar gör och så vidare kan jag varmt rekomendera GOSSIP GIRL.
Fråga är bara varför jag inte har uppäckt bökerna tidigare .





Att det sen finns en riktig snygg fattig hunk med gör bara det hela mer lovely...

Annars så hatar jag CSN för deras idiotiska ideer !!
Och Posten för deras förmånga att misslyckas med de som dom jobbar med ! Hur kan man LÄSA fel och sen ska jag betala för att dom är helt väderlösa !! Lite rättvisa tack när det tar en månad för ett simpelt litet paket att komma rätt..

Men Annars mår jag bra !
One Tree Hill säsong 5 är ute..

Jag är  numera arbetslös och arbetsförmedligen suger..

Så jävla synd om mej, jag hatar mej själv mitt liv och köttbullar




(den sista meningen var ett rent skämt för er som inte kan ta ironi)

Over and out

Rullande fram

Skriver inte så ofta känner jag, bättring ska de bli (maybee)

Aja Kryssningen Lördag-söndag Sthlm - åbo Var riktigt rolig hade sina mörka stunder dock, känner att jag är en mycket mogen människa under vissa perioder på en fylla så här i efter hand MYCKET. haha
Har besökt Finland nu i allafall inte så länge dock (ca 2 min) men jag hann pussa marken i allafall och tappa bort saker. Mycket givande.

Annars rullar livet på sakta framåt, att fixa jobb i mora är lika med att leta efter en guldfisk i siljan .. svårt med andra ord, sen kanske jag inte är 100% effektiv eftersom jag har två extar jobb ..
Men i allafall så blir det att slö plugga fram till våren på nån kurs på folkhögskolan bara för att man får 2500kr i månaden great.. Blir med zassa dessutom kan svina på wasa varje helg sen.. (eller inte)

Nu ska jag sminka mej..

Over and out

Pernilla

Stockholm

Igen då kryssning Sthlm-åbo .. Great med Jenny (så jävla går inte att beskriva roligt) och sen zara och Johanna :)

Pernilla

RSS 2.0