<3

Mot Stockholm och festilifest, först ska jag ut i stallet sen in på mum och sätta in en p-stav ! Planen är uppsatt och nada barn kan göras inom 3 år känns förjävla bra för jag vill då inte ha barn och jag har inte en karl som jag vill dela mina gener med, har fan inte ens en karl som jag inte vill dela med! Har ingenting alls men på fredag kanske jag har mellan 00.00-09.00 vem vet?! Ingen vet!

Eftersom jag inte har någonting att förlora så är vinst chansen stor, eller finns det någonting att förlora?! Ibland så sviktar jag med den känslan att jag ändå kan förlora något/ någon.

HA EN UNDERBAR HELG !!

Pernilla

Min plats i världen?

Eftersom mitt liv från och med idag är tillbaka till den tiden då jag inte vet vad framtiden har att erbjuda, är mitt leende tillbaka och glädjen att vara ung,fri och galen ger mig lycka enda in i själen och att vuxen livet återigen ligger långt fram i tiden.

Jag önskar bara att jag kunde resa från kalla Sverige och doppa fötterna i ett hav och bränna mig på stekhet sand och höra ett främmande språk runt om mig, dricka utländska starka drinkar.. Jag saknar Malta lite men ack lite egentligen önskar jag bara att det är varmt!


Godnatt

Pernilla

Vad?


It is black dark and cold here. Expect no emotion expect no sympathy
  for my heart is gone. So please give it back.

Förvänta er inga glädjesprång och inga leender, tystnaden talar sitt egetspråk och valen vi gör i tystnad kan bli ett minne blott, känslan vi själva har som vi inte talar om kan ändra allt eller skapa sår.

JAHA

Är det okej att ha en bakup plan ifall man inte pallar, jag känner mig som en dålig människa eller är det okej att ändra planer en gång i halvåret? är det inte bara så jag är jakten på att hitta ett mål, en plan och påvägen försöker jag göra saker för att kanske komma fram till slut istället för att sitta och vänta..?!

Ingan förväntingar men endå förhoppningar vilket blev fel.

...

Jag skriker det som inte betyder nått och viskar det jag vill ha sagt!

NEW MOON!

Jag har dem också biljetter till midnattsvisningen av New Moon, jag har nästa glömt bort hur besatt jag var i våras när jag läste böckerna och såg Twilight om och om igen.. Kommer säkerligen bli påmind.. Kan inte vänta..


Yeah Yeah!

Nu ska jag fixa hästarna och plugget går relativit bra! i morgon ska jag sova till åtta och plugga järnet .. bakgrunden ska vara klar i morgon thats it!

Pernilla

I never went back.

Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark

No blinding light or tunnels to gates of white
Just our hands clasped so tight
Waiting for the hint of a spark
If heaven and hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the NOs on their vacancy signs

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark

In Catholic school as vicious as Roman rule
I got my knuckles brusied by a lady in black
And I held my tongue as she told me
"Son fear is the heart of love"
So I never went back

If heaven and hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the NOs on their vacancy signs

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark

You and me have seen everything to see
From Bangkok to Calgary
And the soles of your shoes are all worn down
The time for sleep is now
It's nothing to cry about
Cause we'll hold each other soon
The blackest of rooms

If heaven and hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the NOs on their vacancy signs

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark
Then I'll follow you into the dark


<3

Forget about guns and forget ammunition
Caus I`m killing them all on my own little mission



I allafall så var min N super duktig idag :) Vi tog oss en tur i skogen med Madde och Silver och det gick jätte bra han tittade på mycket men hittade inte på nå dumheter, pigg var han och det är ju bara super kul att man inte har köpt sig en seeg fan men pepparpeppar han är ju bara 3 .. Soon 4 juh!

Pluggat har jag gjort också satt med skolarbete aktivt mellan nio och fyra sen tröttnade jag och ringde Madde därav turen idag, sen hamnar jag här igen och har pluggat återigen 2 timmar så 9 timmar plugg idag det är bra för att vara mig! haha.

Göteborg i helgen Gahh! super roligt !

Jag tror att alla såg det komma utan de två som det handlade om, nu står man här och undrar hur fan det gick till!
Hare bäst!
Pernilla

the first big love

Jag förstår självklart att vissa saker är helt enkelt svårt att släppa taget om, jag har varit där stått där och trott att mitt liv skulle ta slut om jag släppte, tiden rann bara iväg och åren gick och hoppet kom och gick men till slut så släpper man, jag har fått samma känlsa efter men aldrig låtit mig låsas för mycket i tanken och kastat mig lika långt in, men jag vet att man kan ta sig ur eller är det så att kärleken har jag bara stött på 1 gång och resten kanske bara var tillfälliga förbindelser och känslor?!

Jag vet inte spelar det egentligen någon roll om man får kärleken eller inte är det inte samma sak om man inte får den? kan man inte känna lika mycket då? 

Pernilla

!!!!

Fattar inte riktigt hur jag kan få sån total vädning på någonting över en natt igår var jag helt säker men nu är jag fan inte det längre, förstår inte hur känslor kan bara försvinna och bara komma hur som hellst eller är jag bara i en bakisångest epok just nu som går över snart. Fattar inte hur jag kan få mig själv att känna mig totalt väderlös ibland, ikväll mina vänner tänker jag ta steget ut och det får fan vara vem som hellst bara det är någon jag tänker kasta mig rakt ut och titta rakt in de det som skrämmer mig mest just nu för rädslor måste övervinnas annars kommer jag sitta här och lyssa på nån deppig låt och fundera över vad som hände med mitt liv!

Men jag vet att jag döljer en sanning

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur!
 


ibland är jag så osmart att man skulle kunna fundera om jag inte är utvecklingsstörd för jag tror fan det!

Idiotidiot!

Helt okej läge!

Idag är det fredag och precis just nu pratar min lärare om någonting som handlar om aktivitetmönster och nu funderar hon högt, Spännade!!

Att jag alltid hamnar i samma sits varje gång jag sitter på en föreläsning tidsparade egentligen eftersom jag kollar hela internet typ 4 gånger och då slipper jag göra det sen, men frågan är vart mitt fokus hamnar ? på föreläsningen eller på katten på youtube som dansar?! svaret är ju självskrivet så jag borde nog blocka mig själv från alla internet sidor som kan intressera mig!

Fredag som sagt, känns som måndag eftersom vi alkoliserad oss i onsdags det var en rolig kväll och alkohol kan vi dricka i allafall och vi stötte inte på några demoner, spöken och älgarna fanns där men de var inte längre i levade form :(. Jag svepte ett helt glas med whisky och ögonen på både hannibanana, sigge och asshole var stora som hus och förvåningen var minst sagt ett faktum, stolt är jag, full blev jag och jag är helt blåsalgen över hela mig själv eftersom jag dansade på stolar och ramlade ner från stolarna!

Det måste vi göra om :) !

Fredag och ikväll blir det vin, karaoke och bra sällskap !

Pernilla

Blablabla!

Jag gillar att jag är så sjukt oansvarig att man skulle kunna mäta mig med en 14 åring MEN jag är myndig och får gå på systemaa, krogen och dessutom köra bil.. Om jag är en fara för allmänheten ? OJA!

God kväll

NeverNever

Måndag och jag mår inte så jävla bra om jag ska vara ärlig, idag måste jag återigen ta tag i helgensbravader och styra mig själv mot rätt riktning men snart kommer jag tappa de som kallas sunt förnuft och bara skita i allt och lösa det senare oansvarigt kan tyckas men min förmåga krymper varje dag och det gör mig NADA!

Förutom det ska jag träna whiooa, rida hästilihästen och fira marit och PLUGGA kanske det viktigaste som jag troligen kommer lägga minst tid på..

Jag är en dålig människa men vad gör det om 100år ?!

Ge mig en rik man så jag slipper tjäna egna pengar!

Just det God Morgon

Pernilla

!!!!!!!


Och vad hände igår?, alltså att inte ens palla sig till krogen är nästa en bedrift men att palla sig till andra saker är ju toppat. Kvällen kan nog sammafattas med alkoholmissbruk,Johnny Cash, och massa mer. haha.

I vilket fall var det en ganska roande kväll med bra sällskap.

Gillar när min pappa sitter i bilen och berätta för mig hur bra Sigge är och sen börjar Johanna spy och pappa säger amatör sen tar den ca 2 min och Sigge spyr! AMATÖRER! Det fick min pappa äta upp alltså!

Johanna spydde i buskarna och hennes mamma hittade henne,

Alltså har jag någonsin sagt det förut men jag säger det igen!

Jag älskar mitt liv!

Kanske, kanske inte

Att leta efter en nål i en höstack är inte lätt men inte helt omöjligt man får ta en i taget för att till sist hitta nålen, om ni fattar vad jag menar?!

God Morgon
börjar skolan om 2 och sitter och laddar med Kleerup för bästa möjliga start.
Bowling idag om vi blir lite folk!
Lördag i morgon, Wasa men först förfest hos mig, kommer bli kanoners eller kanoner med skott i !


We could keep trying
but things will never change.

Pernilla


Glada Ankan!

Jag fortsätter i min egen värld bland kottar och ris. Spelat biljard idag och jag vann (super KUL) egentligen inte alls...

Återigen har jag lärt mig att man kan inte lita på män inte alls kollade på Flickan som lekte med elden och får hemska vibbar att jag kommer dö våldtagen och styckad som johanna är säker på att hon dör i en bilkras eller av en vulkan(frågainte) jag kommer bli våldtagen mördad och styckad av nån jävla idiot kille som jajg faller som ett ruttet äpple för om jag inte ser upp. Vilket jag gör så hoppet lever vidare ensam blir jag dock!

Gud vad jag lät posetiv men jag har grubblat på detta länge och jag vågar fan inte släppa nån okänd in då dör jag!

Pernilla

Nej ett bestämt NEJ

Jag ger upp, orkar inte försöka bli någonting annat för någon annan eller vara till lags, tillräckligt bra!
Så jag ger upp.!

Självplågning!

God Morgon

New Love

Min kropp den håller ihop fortfarande och det känns ganska bra, mitt huvud är tillbaka med sina normala tankeförmågor utan störningar, armarna skriver fort nu och gjorde några armhävningar tidigare, magen den gör ont men inte längre tusen knivar och hjärtat har jag hittat lite rester så jag ska bara sy ihop den igen, metall smaken därimot är starkare än tidgare men vad gör det?! Mina ben de gick 5 km med mig så ja jag överlever nog det här med!


God Natt!

Det känns som hela min kropp håller på att gå i tusen bitar, min rygg går av i smärta och knivarna går rak in i magen, huvudet sprängs snart i tusen bitar och hjärtat har dragist ut för länge sen, lungorna tar kraft varje gång jag försöker mig på att andas, smaken i munnen förbli metall och illamåendet kommer av minsta lilla tanke på mat och armarna orkar inte lyfta och plocka ihop allt. Benen de bär inte längre och snart känns det som kommer jag bara ligger i en hög och då måste någon plocka upp mig annars får jag helt enkelt förbli en hög! 

Idag känns det så men jag ska palla mig till F&S och peppra med lite träning för att höja humöret lite  
och en promenix i det vackra höst vädret så kanske någonting blir bättre, hoppet är ju det sista som sviker!



Tralala.

Man kan inte alltid få det man vill.
Man får nöja sig med det man får!
Och Ibland får man ingenting!!!
Vaknade 07.20 med rygg bajs idiot ont? vad har jag gjort?! och min metall smak i munnen lever vidare !
Nu ska jag ut till hästarna sen skola sen återbruket och ikväll träning på F&S..

God morgon!!

....

Ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
jag försöker att strida mot känslan
den spelar ett spel.
Jag vill vara kvar men vet inte hur?!
Jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder nånstans
vet att jag måste ta steget ur.

Hela min magen vändes ut och in och tanken slå knivar i mig, it sucks !

Ingenting

Jag tycker nästan alltid om måndagar visst en hel vecka börjar och man har tusen grejer att göra (åå aldrig har det vart viktigare att skriva ett ovärt blogg inlägg om det)! hmm! Men i allafall så är det alltid nya tag och allt känns lite lättare på nått vis, men saken är väl den att mitt liv är ett bananskal och jag har verkligen Ingenting att klaga över.. Så jag gillar måndagar.

God Morgon

Pernilla


BlaBlaBla!

Jag gillar inte när man har så himmla bra saker att förknippa med mindre bra (till och med dåliga) människor, jag tycker det förstör så mycket i livet som när man har en sån där superduper galet bra låt som man printar om och om igen och sen ska det råka förknippas med någon som bara förstör den totalt och det är som att hoppa framför tunnelbanan eller någonting i den stilen, åter till verkligheten då.

Ät bananen för tusan.

Godmorgon

Goodie

Jag tänker spela spelet tills jag vinner, sen tänker jag stoppa ner det i en box. Dra ett sträck på världskartan och bara gå därifrån och aldrig titta tillbaka. Det vinner jag nog mest på och det jag hoppas mest är att jag totalt krossar någon så hårt att resa sig igen kommer bli svårt. Hämnd är nog det bästa sättet att lösa alla problem i världen.

Spelar man spelet får man leken tåla och den som är envisast vinner!

Idag är det FEST!


RSS 2.0