Upp och ner med kalle anka

God Jul alla där ute,  jag sitter här när det e kalle vilken skam över mig ska dra ner nu och kolla lite :)

Hoppas alla får en fin och härlig jul
min blir nog lite konstig !

Pernilla

23 dec..

Dagen före julafton och jag har egentligen inte köpt en enda julklapp Heja mig dock har mina systrar fixat till mamma och pappa så det ska väl vara klart :S Jessica har en klänning som hon vill att jag ska bara betala och det e ju ganska smidigt egentligen och Tessan har jag inte köpt till Fy fy men jag har ju inga pengar än ! Få se idag skulle dom komma hoppas dom dyker in efter 12-13 snåret så jag har lite julklapps pengar !

Sen har jag ingen anning VAD jag ska köpa till henne men jag har lite planer och jag har ju inte varit upp på dollar store här i mora så jag ska palla mig dit kanske hittar massa bra saker ! vem vet.. troligt NEj!

Annars då mitt rum alltså jag skojar vekligen inte jag vet inte vart jag ska börja där .. Kläder Överallt och då menar jag överallt .......... blä blä borde väl ta tag i det idag men ja tråk tråk..

GOD JUL hörrni :)

Krams Pernilla

en dag

Spelar det egentligen någon roll om du får höra det och aldrig mer prata med mig eller om du inte får höra det och jag kan prata med dig utan att du vet.

Jag tror att det verkligen spelar roll och om känslorna inom mig gör att du tar avstånd och går din väg och mitt hjärta bli skadat igen tror jag endå att i slut ändan vann jag, inte minst för att jag i det läget skulle jag ha gått och hoppas och drömmt om någonting som egentligen aldrig skulle slå in ! - Så det du hör en dag gör att du tar avstånd . Låt så vara !
Du var inte den som jag egentligen ville ha då även fast jag trodde det.
Pernilla

Man ska inte ropa hej men !!

Peppar på pengar i morgon då:) enligt gammla vdn martin ska dom komma i morgon ! Hoppas Hoppas då kan jag köpa julklappar innan jul wwoooowww..

Helgen som var helt galet rolig ! Love till vänner alltså av äkta vara :)
Igår var det bastu tjej talk as mysigt och idag ska jag kolla  grinchen och bara mysa ! Julpyntat i huste har jag också gjort sen ska det hoppas på pappa om en julgran!

Kiss Kiss Pernilla


back on track

Som sagts tillbaka i Dalarna, och idag känns det okej eftersom det e Lördag och jag e super seg, systemaaaaa stänger snart och jag måste hoppa i kläder äta lite och ta bilen in och köpa mig live cider/öl- fyfarao för vin just nu!
Ikväll i allafall kommer festen börja hos zacha :) och sen vidare på nån av Moras TVÅ krogar bättre blir det inte dessutom kostar det 80 jävla kr in och svin kallt ute tur att jag har en stor varm peak jackA !

Som sagt jag måste skynda mig, fick i allafall en klänning/tunika av zara igår så nu har jag nått attb sätta på mig :) för jag orkar inte börja rota i ,mitt rum efter kläder dom e överallt !

Tittade förövrigt på Big Brother igår 2004 dvdn askalas !

Hare bäst, det är kallt och snöar ute, och man måste ha vinterskor och jacka på sig ! Men jag har mina bästa vänner här så det väger ganska stort !

Saknar det inte alls nästa ! Hälsning till Elin och Linn bara !

Pernilla

...

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice.

Goodbye

Nu sitter jag här igen Vika, Mora, Dalarna, Sverige - och det känns bara konstigt ! Inte glatt inte sorligt inte tomt utan bara konstigt !



Malta Malta Bye bye 

Elin- världens bästa hade ladrig haft så kul som vi hade om inte hon dragit med oss på hyss
jag och Johanna På bilden

Upp och Ner

Malta BBp och så vidare .. vilken sörja ?! Försökte få ut lite förskott men icke efter 4 dagarna undran så fick vi nej för Sverige strulade med nått.. Men vi får la klara oss endå självklart!

Avstånd ?!

Nu vill jag bara tillbaka till mitt kalla sverige och min peak jacka !

Kiss

Bästa Av Bästa


"Hot'n'cold"




Lätt Bästa Just Nu <3 Och Den Kan Ju Även Stå För Kära Malta På Sätt Och Vis !

malta

Idag sa vi upp oss och allting gick bra inga sura miner eller nått jobbar veckan ut sen så har vi fredag- onsdag lediga för att se Malta :) Sen kommer vi äntligen hem Sverige Älskade Sverige den lyxen vardagslyxen är inte att leka med !

Vart det bär sen vet jag inte Stockholm är jag lite sugen på eller Norway då !

Vänner jag hoppas kommer vara det!

Malta

Uppdatera ja ja.. Har inte jobbat på ett tag massa strul ,sjukdom och förtärning av alkohol sviktande känslor och så vidare Misär kan man nog kalla det, även fast jag Älskar Malta hatar jag det på samma gång. Sen har man människor som verkligen har visat sitg från den värsta sidan här, för en månad sen hade jag tyckt att det hade varit jätte jobbigt men idag inser jag att det är bara för han att gå men att vara elak påvägen är ju bara brist på självkänsla hos han och dom vännerna man söker och vill lära känna är sånna människor som man själv vill vara och nej tack! Så vidare,
sammtidigt har jag träffat helt underbara människor här Malin,Elin,Linn,Calle,Hilding, Martina, Sofie, Brik, Cristo,Sandra Emil, zerum ja och såvidare Vissa sitter mer varmt om hjärtat men alla är underbara människor som jag kommer Sakna dom vissa flyttar hem liksom jag (om jag inte kommer tillbaka men jag vet inte) andra stannar !

Allt e så suddigt här oklart och svårt att känna ro och för första gången (vad jag minns) krånglar min mage ondo :S

Och jag längtrar hem till den svenska lyxen men jag ska söka jobb på besedo i allafall så får vi se om jag
1 får det
2 tar det !!


Malta idioter !

uscha one er :( what comes around goes around ! Jag e fan the worlds snallast person ! BAJS BAJS BAJS pa er !!

RSS 2.0