Mtv freak

Jag är helt lost men de har jag iförsig alltid varit i Newport Harbor ( Laguna beach )och The hills. Egentligen är de  skit serier men jag älskar drama:) Men ibland blir jag nog lite för insvept i kaoset och min verklighet blir kanske lite lindande!
I morgon är de jobb igen väldigt länge sen nu och sen på kvällen blir de barnpassning i två timmar. Men i helgen blir de tävling på stor hästen vilket kommer bli mycket intressant,ni som har hört om han vet att de är ingen liten häst nästan 180cm i mankhöjd och kan få sina egna ryck, men de ska nog gå bra !
Annars rullar livet på ganska bra ska snart göra mej klar för att besäka arbetsförmedlingen igen!!

Hare bra Pernilla

Fotbolls i höstensfärger

Igår vad de våran vanliga söndagsfotboll på en onsdag vilket i sig inte gjorde så mycket men jag kände ett vist hat när jag sprang runt där och kämpade för lievt och mina lagkompisar inte gjorde de. Nu spelar vi bara på skoj men ibland blir jag för uppspelt och insklukad i spelet att den sanna tävlingsmänniskan kommer fram och så blir jag sur om jag inte vinner sen när i bytte lag och mitt lag vann då kändes de bra :)  Annars har mina dagar varit ganska händelselösa, jobbar inte mycket nu. Men jag har lön för Sep och okt i allafall dock kanske bara nån tusenlapp eller några men vad fan jag letar jobb vet bara inte var jag ska leta vilken den av sverige alltså. Nu skajag käka lunch med johanna eller ja hon frukost och jag lunch. Först ite bilder från fotbollsspel :) Marit,Johanna och Telling.


                                             
Pernilla

Vardag

Vet inte riktigt vad som ska skrivas, helgen var inte bra jag drack inte för mycket men jag tålde inte de jag drack alls, kan ha att göra med att jag var hela dagen på hopptävlingar och sprang omkring och hjälpte alla små ponny girls. Riktigt roligt men mat ingtaget är ju inte så stort under sånna dagar och sen om man dricker sprit i hets så går de snett riktigt pinsamt, men ja får visa mina mera normala sidor någon annan gång.  Är fotfarande inte kry från helgen så någonting var de som gick snett :(
Nog om detta Pigalle har fått en tid för vetrinär besiktning om 2 veckor så vi får hoppas på att jag en gång för alla blir av med hästen - Även fast jag tycker om man så börjar jag seriöst tröttna på han nu.
Annars på häst fronten går de ganska bra Northon gjorde mej mycket nöjd i Torsdags när han glad och framåt hoppade banan med mej utan att göra massa dumma saker ni som sätt han vet att han kan göra mycket elaka saker ibland men nu börjar han bli glad och framåt så de känns ju bra.
Jag tror aldrig jag kommer kunna sluta med hästar. Och även fast jag skulle bli kvar i Mora så känns de ganska okej bara jag får ha hästar omkring mej.

Aja nu ska jag ut i stallet på tal om hästar!  Sen kommer Johanna förbi för lite motion haha !
Pernilla


Galet förälskad

Sunsilks sommar hårprodukter är som en drog för mej och därför letar jag i alla hörn förtvivlat efter att hitta produkterna så här på höst kanten och trotts att de borde ha funnits i sommar kan jag inte hitta "torr shampoot" Måste Måste ha dem..

Sen eftersom jag nu i höst dessutom har blivit riktg brunett igen näst intill svart så funderar jag på att köpa nått brunett shampoo men internet är fuckat och inga sidor funkar så hittar jag inga bra produkter .. Varför gör världen så här mot mej?! Slitet är skiten också..

Aja nog om detta nu ska jag ta mej en promenad för vädert är underbart ute .. Höst höst !
Ingen ide att sörja att sommaren är slut för den är endå slut..

hejsvejs


Kärlek

Jag tror jag inte orkar mer snart, Snälla lämna mej försvinn du är som ett levade spöke och trots att jag älskar dej så det gör ont, orkar jag inte se dej länge .  Våra dagar är passerade våra höjdpunkter tillsammans är bara minnen . Vår tid finns inte Livet med dej är slut så gå vidare till nästa del av ditt liv så jag kan fortsätta mitt, kanske om några år då du har vart borta ett tag att vi kan leva tillsammans igen du och jag men just nu är du liksom jag inte menade för varandra . Jag älskar dej mest du är alltid en del av mej men just nu är tiden fel och vi har inte samma väg längre.


Åldersnoja och kliva in i vuxenvärlden panik !!

Ja att vara ledig så här på höstkanten är ganska mysigt må jag säga och de dagarna som jag gör saker på är mycket bra och mycket sköna. Att bara vakna på morgonen och tänka idag så blir de som de blir att inte stressa iväg någonstanns .mysigt mysigt. 'Började dagen med att ta en långpromenix med Felix sen åt jag en inte så stor men god frukost med min varje dag smoothie (stavas?) med A-fil, jordgubbar och banan. Efter de gjorde jag inte så mycket tog hand om hästarna och en till promenix med hunden, innan jag slängde mej i duschen (inte stressa var det!:p) och åkte in till Mora besökte arbstförmdelingen och pratade lite strunt med zara och johanna. Åkte upp och handlade mat med mamma och hem. Vidare till Marit och checkade idol som var mycket ronande:) min dag och nu sitter jag här och funderar på morgondagen men de visar sig. i helgen blir de dock jobb men de känns ganska bra nu har jag varit ledig mycket skönt. Fredag blir de städ jobb och på lördag blir de servering Inge wasa för mej i helgen alltså.. 

Ja undra vad de blir av mej. Någonting ska ni se. Känner att livet öppnar sig och jag har inte bråttom. Okra ha åldersnoja och kliva in i vuxenvärlden panik .. De kommer när de kommer.



Igår var jag ute på en jätte mysig ridtur ner till sjön med mina ponnisar Pigalle och silver i släptåg med grimskaft :)

Nu blir de filmen se upp för dårarna innan sängdags
ting ting

Mora-Sunne-Karlstad-Älvdalen

I helgen har jag varit ute på äventyr. Skulle följa med Sofia på tävlingar var de planerat men Northon hade fått sår av sina tänder i munnen så de blev inställt, så istället följde jag med syster till Sunne. Sen begav vi oss till Karlstad dagen där på för att handla på Ikea eller ja Syster handlade mycket vill jag lova sen tillbaka till Sunne för att ställa iordning i hennes nya längehet. Första dagen slutade typ i kaos med en halv säng, en blöt soffa och fel stolar.. På söndagen åkte vi tillbaka till Ikea/Jysk med flera för att rätta till alla misstag från dagen där på den delen som fattades i sängen hämtades Stolarna byttes och alla var glada, dessutom köpte jag mej två söta skor för endast 80kr alltså 40kr/st :) Sen svängde vi förbi hemma hos andra systern och kollade inlängeheten som hon bor i. Sen till Sunne igen och fixade i Jessicas lägenhet och de såg riktigt bra ut när vi åkte om man tänker på kaoset på lördagen soffan hade torkat och jag satt på klädseln vit och fin blev den. Sen vi halv åtta tiden begav jag och mamma oss hemåt - > Mora
Pigge min ponny har också varit på äventyr i helgen till Älvdalen till framtida köpare hoppas jag mycket på, och till råga på allt så har hästen varit duktig :) Så håll tummarna nu att ponnyn blir älvbo.. :)

Pernilla


RSS 2.0