ihoptyckt!

VKM et var super nice och jag hade toppen kul <3 älskvärda människor i klassen och jag skratta större delen av kvällen drack men dock inte mig redlös blev helt enkelt inte så! Vaknade i morse ganska pigg och gick och handla mat till kvällen ala Pernilla sallad som ronja och jag ska trycka i oss till Kärlek 3000 efter hennes spinning ! själv fetar jag mig här (mycket bättre) mitt i allt jag är inte bakis fick jag kallsvettningar och skit ont i magen och sa då att jag aldrig mer ska dricka alkohol. Kan min lever vara i dåligt skick eller var det bara en tillfällighet.! Blir inget röj på fredag i allafall men lördag ska det kalasas på :)!!

Sen kommer jag hem till mina djur och nu är jag lite sugen på hästeriet kanske behövde ett break från det, ska rida Salza på måndag också! Kulkul!

I morgon börjar skolan :)

Pernilla

:))

Peppar vin och väntar på att klockan ska bli sex så jag kan möta upp delar av min klass! :) Sen är det som sagts VKM och sen är det party hela natten lååång på stuk! Kommer nog bli en galet rolig kväll sen ska jag försöka vara pigg på måndag när skolan börjar har en ganska hård första vecka för att komma igång!!

Saknar min hund också :(

Pernilla

Glömt

Lördag, var en lugn kväll igår missade brädspelsbar men jag tror inte så många var ut. idag hoppas jag på massa fest i allafall, eller jag vet VKM och jag måste in till stan och fixa skor har köpt ett par som jag nästan dödar för men de går inte att gå i är för små:( blää sen på måndag börja skolan och sen blir det sthlm. ! veckan här har varit så jäklans rolig att jag smäller av och ja .. !!  ting ting!

Luleå

första dagen avklarad och det med bravur måste jag säga har gaddat ihop mig med ett glatt gäng tjejer vi är väl ca 6-7st tror jag och alla är supertrevliga och i min ålder ! utspridda över hela sverige och sammlade i luelå som känns väldigt norrut om jag får säga det själv!

cyklat typ 5-6km har jag gjort för jag körde fel när jag tänkte pludra systemet. men det får bli i morgon! Nu väntar jag på Ronja som jag hoppas ha med sig Män som hatar kvinnor filmen  pepp!

Pernilla

Den rätta vägen?

Sitter och funderar på vad som skulle kunna hända egentligen, jag tar alltid en självklar utväg går alltid mot det jag tror är rätt och hoppas på att någon får mig att vända. Tänk om det skulle vända. ?! Det skulle göra mig panikslagen och jäkligt förvånad. Och jag skulle springa min väg i allafall. Och eftersom jag tänker så är det ju så att min väg från början är helt enkelt rätt väg! eller?!

I morgon åker jag till norr längre upp en jag någonsin har varit och det ska bli helt galet spännande.

En ny epok,

I have to move on before we meet again, I will! :)

Godnatt

Pernilla

Måndag

Spela tillbaka, Det bästa med misstag är att man lär sig av dem! Det sämsta är att jag gör samma sak om och om igen. Lär sig!? Njaa.

I morgon bär det av till skogarna i Norr är ganska nyfiken på allt och har lite nervositet i magen inte jobbigt utan mer aaaa. Vad händer.!?

Ska in till stan och fixa lite grejer, hästen har lyckas Ja fråga mig fan inte hur men lyckas få in hövågen i boxen och haft sönder den! tur att han inte gjorde sig illa i allafall! alltid nått!

Pernilla


Går inte att ändra på vill inte ändra på men hoppas få vara vid sidan om?

Söndag utan att vara bakis kan vara jävligt bra så länge man håller sig sysselsatt annars är det ganska trögt, jag hatar att bara ha dö tid, visst jag kan göra tusen grejer men när man hänger tvätt är det ganska lätt ändå att tankar vandrar iväg till andra helt fel saker. I natt drömde jag : Ja vad ska man säga, helt fel, galett fel. Men vad kan jag göra åt det?! inte ett smack eller?!

Lördagen var full av hästeri och vissa stunder funderar jag på om jag verkligen gillar det så mycket om jag verkligen vill hålla på, borde väl helt enkelt bestämma mig för annars kommer det bli halvdant och säkerligen inte så framgångsrikt.
It sucks !

I have to move on before we meet again, I will!

Pernilla


Mina 4 benta vänner

Sitter och läser lite bloggar och blir totalt beröd av alla dessa hästar som man tvingas ta mod, stryka och sätta sitt eget ego före och ta bort, jag har aldrig gjort det men jag står väl där snart också och tvingast ta bort min bästa vän. Det är helt sjukt, nu mina vänner rinner mina tårar för det kommer göra så sjukt ont så sjukt jobbigt och vad gör jag sen?

Det är lite som med kärlek att man inte vågar ta steget för att man kan förlora och ändå köper jag på mig djur som jag vet kommer försvinna från mig förmodligen före mig själv.

Det gör ont så jävla ont !

Pernilla


Det du inte visste om dig själv!

Och Ja Johanna tog inte många minuter innan detta kommer fram då, ditt fel att jag inte rör på mig nu !

Killar dessa karlar,pojkar, män ja kalla er fan ni vill men ni har alla en sann nämnare och alla är ni dragna över precis samma kant : svin tänker med endast en sak och ni inbillar oss och säkerligen till och mer er själva att ni inte allas gör elaka saker, skyller ifrån er och babblar på.. Spelar ingen roll vilken sida ni väljer så är det endå bara skit!

Jag kan vara riktigt elak men ironin flödar lite grann men vissa kan man lätt lägga in under precis denna beskrivning!

Varsågoda ni som känner er träffade ni andra kan ju bara glädjas över att ni fick för mycket av kvinnliga hormoner! :)


Mupp

Jag är nu i en grej som jag vet att någon kommer bli sårad och ledsen över och det känns skit att tvingast välja men vad ska jag göra kan ju inte dela på mig och då blir någon lidande.  :( Förlåt !

Game On

Om jag ska vara ärlig är jag vädligt nära att ge mig men SÅ FAN heller.

Så nu var det sagt nu kan jag stå ut en jävligt lång tid till tror jag!


Pernilla

!!!!!!

Hela dagen har jag varit i stallet och lekt snickare och borrat och härjat, fett kul ! Snart blir det Luleå och skola sen hem och kanske en sväng förbi Sthlm, känns så där halv kul egentligen . Men jag är då inte bitter. Sen har jag upptäckt att jag kan vara fruktansvärt envis ibland. Game on !

Pernilla


Helgen i MF

Helgen som skulle bli så dålig, men eftersom jag tog tag i mig själv och skakade av mig ganska idiotiska känslor tankar minnen osv. så blev helgen verkligen toppen!! Jobbade ganska sen ändå igår tok körde till MF sminkade och bytte om medans jag körde och hade vattenplaning och poppade Alice hela vägen så kom jag in i rätt stämming sen slängde jag i mig min vinare körde lite hemagjorda turkispeppar shot med grabbarna och hade turkispeppar på hela L och Bs golv. sen spydde jag och ramla ner från sängen och somna på totalett glovet och körde Moroten och jag för mina nya vänner. Nej ni det var en helt jävla kort men väderfull kväll/natt! :)

Pernilla

Jag vet inte hur det börja men jag vet hur det sluta.

Ibland inser jag själv vilken bra människa jag är (självgod också:P) Ibland tappar jag totalt kontrollen över mig själv, men oftast hittar jag tillbaka ganska snart och egentligen är det bara mig själv jag behöver för att leva, jag och mitt ego. Och även fast vänner behövs så är det jag själv som behöver mig själv mest och jag som måste leva med mina val, med mina känslor och mina tankar som många gånger tappar fokus.

Men i slutändan så finns de som betyder någonting kvar och de som inte gjorde det försvinner eftersom de försvann tycker inte jag att de förtjänar min vänskap/kärlek och de kankse tycker likadant men då är det ju ganska bra eftersom vi är överens .

De är självklart hårt när vänner försvinner från ens liv och många gånger känns det som ett tomt hål men oftast fylls det upp igen. Någonting som jag då verkligen har lärt mig att man får inte en andra chans men man kan kämpa och sedan förtjäna den i allafall så tycker jag så!

Vart lite minnen uppdragning för jag satt och kollade på gamla bilder.

Ens riktiga vänner ser man mest av vid motgångar!

Pernilla

I framtiden är jag den som skrattar sist!

Rättvik var galet roligt helt klart värt, viss kvaliten var inte alls på den nivån jag trott men jag blev helt klar kär  :)
Sugen som bara den att kämpa på nu även fast andra delar av mig tycker lite annat men egentligen är det bara att skita i det för i slut ändan så blir det här nog toppen <3

I morgon väntar Party ala MF det kommer bli super kul tror jag hoppas bara att jag får sluta tidigt så jag hinner komma dit tidigt och en speciell överaskning har jag och Lola satt ihop till Björn kommer bli så jävla kul!

Nu ska jag natta min hästisar sen tror jag att jag ska printa lite Twilight länge alldeles för länge sen nu!
Ska läsa lite Greg också så jag inte tappar min linje!

Godnatt

Vacker tass


And life goes on

God Morgon, Fredag och jag är ledig råga på allt thanks sara :), ska till Rättvik och titta på Peter kan bli riktigt spännade tror jag :) I morgon är det jobb 12--> förhoppningsvis tidigt sen in i bilen och köra fort till MF och inflyttningsfest, kommer bli askalas och så får jag träffa min bästa Lolis också, får se vad allt slutar !

Känner mig som en befriad själ och det har jag Greg att tacka för bra bok, hoppas Minnys möte är slut nu och att vet. Lars kan ringa så vi kan hitta på bus sen .

Pernilla

Tralala.

Tänkte skriva långt och ut draget men sen insåg jag att de här två meningarna är de sista du får. out of my mind.

Out!
Pernilla

tralalala!

När man tror att hela ens värld ska rasa samman och allting känns ganska bittert, låst och man känner för mycket som inte är rätt då plötsligt händer det !. Som gör att man blir glad :) Jag ska ut och slåss med krigarna och ha så jävla kul .. Tack vännen!

Pernilla

Twilight - I'll follow you into the dark



Jag vet inte men denna låt är jag helt besatt av !

:))


...

We did something we can never turn back right.

Känslor mässig självplågning är det bästa jag vet och det underhåller jag mina dagar med!!

God Natt

trallala.

Jag åkte hem tidigare en väntat från jobbet i allafall men det spelar då fasen ingen roll för jag hade jävligt kul på jobbet, massa roligt skvaller och hyss! Och gamla människor som hör med fötterna typ!

Dagen då idag alltså det började med ett jävla humör och verkligen totalt panikångest och jag hetsade verkligen mig själv till klimax sen kom jag till instinkt typ vid fyra tiden och chillade av mig lite och nu känns kvällen ganska värd ändå :)

Sitter och kollar igenom bloggen och känner mig verkligen lite nostalgisk och hur fan kunde 2009 sommar bara försvinna vad har jag gjort vad har jag hänt, eller jo vissa saker har verkligen blivit annolunda och jag är nästan i chock själv eller jag är det men livet fortsätter. Är det inte det finaste att det ändå fortsätter trotts att jag är helt jävla galen ibland.

sitter och tittar på tatueringar och klurar sen vill jag ju ha det där hålet men jag vet inte om jag pallar!

God Natt mina vänner och tack för att ni finns

Pernilla

:))

Mina arbetskompisar gjorde kvällen värd :)

...

Fear is the heart of love
So I never went back.

....

Verkligen allt känns jävligt ovärt just nu!

Tisdag

Morgon och igen god sådan sovit nada i natt och kan inte sluta grubbla och fundera ut lösningar på ett problem som jag själv skapat så fint och onödigt! Jag vet precis hur jag gör det och jag säger varje ¨gång att det här var sista gången men nu känns det som världen under mig ramla sönder inte ens i närheten av tidigare gånger men det har ju sina förklaringar också, en annan gång.

Pernilla

Tralala.

Hemma efter jobbet, ganska chill dag egentligen . Lite krigszon där dock men jag är lite outsider och inte alls med i kriget så.
Letar ny telefon eftersom jag trashade min i helgen! Nu ska jag ha en med bra batteri och bra mottagning i grunden ! Min gamla simens fungerar bättre med mottagningen i huset mitt än samsungen som jag hade sönder!
ovärt!

Godnatt

Bubblan är stängd

Jag har börjat tvivla vilket inte är bra inte alls skolan känns som helt rätt i allafall och alltid nått, hoppas på ledigt i helgen ska försöka få tag i sara så hon kan jobba ist för mig så jag kan åka till Lola på inflyttningsfest. :)

annars är det fett ensamt i Mora just nu egentligen är det verkligen inte alls det men jag vill inte umgås heller med någon inte pga er utan för att jag är helt lost och behöver lite ensam tycka synd om mig själv jag är 14 år igen tid! Fråga mig inte varför men jag kommer nog snart ut.

Om jag visste att svaret skulle vara bra skulle jag öppna min värld men eftersom jag inte vet låter jag bli och chansen att krossas försvinner. Chansen till bra får vara en annan väg. Ovissheten är himla bra eftersom hoppet inte är borta men klumpen i magen finns där och ovissheten kan nog lätt gå över till dödligheten !

Pernilla

Över nu.

Totalt idiotiskt men livet går väl alltid vidrare hoppas jag, i morgon har jag glömt det här och behöver inte fundera mera ! Vilket är totalt förnekelse av vad som kommer hända men man kan ju alltid försöka.

I think I will have my heart closed and maybe there is a chance to come in but today I do not see the light in the tunnel.


Godnatt

Övergången

Fett ovärd kväll, hästen har vrickat bakbenet och jag tycker jag är ensam.

Jag vet precis vad jag håller på att psyka ner mig själv i är inte det fett jävla ironiskt?! Ända så gör jag det, fråga mig inte varför men tankarna vandrar iväg ibland och sen kommer jag på mig själv. Jag skrattar inte sist.

I morgon kommer PannilanniHanniJohanna Hem och det är fett värt!

Dagen var dock helt lovley och det tackar jag Jennypenny  och MaritMajs för :)

God Natt

krona / klave

Jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta, hoppa eller stå kvar ! Gahh det är en igel i min hjärna, en klump i magen och ett hårt slag i hjärtat, bli fan tokig, galen och jävligt förrvirad. Onödigt kan tänkas och det tänker jag också ibland och ibland inte. ! Världens klocka tickar och pekar åt olika håll och frågan är väl vilket håll jag ska gå åt  och vilken som har en återvändsgränd.

Godnatt (egentligen morgon) mina vänner, jag tror jag går i i drömmarnas värld en stund allt känns mer behagligt där på något vis. Ge mig svar, lösning och klarhet

Pernilla

Jaha!

Lite konstigt sådär !

Båda Nortisarna var duktiga idag och min hund är påväg in i bus ålder!

Godnatt

RSS 2.0