trallalalaaa.

En galet bra midsommar måste jag säga, bra väder bra sällskap trotts jobb både morgon och kväll fredag-lördag. Igår fick jag i allafall sova och bara mysa runt hela dagen och natten <3.

Nu väntar en av årets höjdpunkter Peace and Love, kommer bli storslaget och underbart. Dock i lite saknad av mitt ess men han kommer sakna mig mer så det är inte mest synd om mig! . Vi ses säkerligen på söndag när jag är sönderslagen ner supen likblek äcklig och trött. Gahh vad jag älskar festivaler gör inte ni?...

Pernilla

Om jag är kär?

Jojo.!

saknar inte mycket saknar nästan ingenting förutom pengar ibland men det känns som en väligt lite del.

Peacan snart kommer bli sådär jävla underbart.

Först Midsommar <3 .


För mycket känslor för lite ord.

Det där känns rätt fett bra alltså.

Hoppträning för Mia nu!


För mycket känslor för lite ord.

Det där känns rätt fett bra alltså.

Hoppträning för Mia nu!


=)

Jag tror det lika gärna kan läsas att det ändå inte spela någon roll, det är ju mest mina vänner som ändå vet hela mitt liv som förstår de undermedvetna i texterna som är helt kryptiska ibland och som inte blir speciellt förvånade heller.

Sen tror jag många ändå hoppar över det bittra och lämnar det och läser helldre galna upptåg som händer i livet.

Vi tar det från där, från nu. Det är ändå bara en text som aldrig kan vara helt pålitlig och det kan jag lova er att den inte är för orden är verligen sekund berlagda liksom mitt tänkade som ibland säger saker som jag i efterhand inte menar och så står dom här.

Men annars då? Är livet förjävligt bra just nu och jag vill egentligen köra hela berättelsen här men vi skiter i det.
Sommar är det också<3

Pernilla

!!!

Jag har precis varit jävligt osmart och måste säga att jag riktigt hatar internet hatar vad man kan hitta och vad som kan sticka en! Sen blir det svårt att sluta svårt att inte jämföra sig med svårt att se andra saker som man själv inte gör. Jag ska sluta, sluta med att skriva här för andras skull. Andra som kanske kommer efter mig och läser om hur vi hade det för nu går det hjärnspöken i mitt huvud över någonting som hände för flera år sen någonting som är slut men när man läser det känns det nära för nära och det gör bara jävligt ont. Fan för mig själv.

...

Jag vill inte höra det och inte veta av det alls.

:D

jag har inte så många ord att skriva ner eller så mycket att gnälla över, inga kryptiska meningar som behöver sägas eller någonting annat, på tävlingen i helgen stannade jag till och med upp och sög in livet hur fruktansvärt bra allt kan vara ibland, sen gjorde jag en super tävling med hästarna.

För er som bryr er lite mer så blev reslutatet

Athena (debut tävling för fröken) 11 fel i 60 cm ett stopp och lite tid hoppade endå kanon och behövde bara kolla av sig lite.
sen gjorde hon en super fin nolla i 80cm.

Northon(inte min utan Sofias) 6 fel i 80 cm ett stopp och 2 för tid, var lurig på sista där men hoppade annars helt okej han har ju inte varit ute på mer än ett år. efteranmälde till 1 meter och gjorde en dubbel nolla och blev tvåa :D

Super helg på alla sätt och vis!


RSS 2.0