Förvånad? Nej !

Samma visa om och om igen, skönt med de där sekunderna av lyckorus som man får då, jobbigt med  timmarna efter ! Men vadfan, Livet människor, orättvist, jävligt och ledsamt, men också vädligt glatt,bra och underbart .

Sen är de den där pusselbiten om aldrig kan falla in på rätt ställe, fast just nu känns de som att 1 pusselbit av 100 ligger rätt, rörigt,förvirrande och lite ironiskt.. Men JA JA .. Livet Människor !

Pernilla

God Jul

Sitter i mitt ny fixade rum har varit ett slagfält sen nov nångång men nu är de mysigt och jag har damat så mycket att de inte längre är en stor brandrisk att ha levade ljus, har även flyttat sängen igen (Ni som känner mej vet att jag möblerar om i mitt rum varje månad nästan) Men just nu känns denna möblering perfekt men jag vet att nästa månad kommer jag få panik igen och göra nått nytt, En ny matta eller jag hade ingen innan men en matta ligger på golvet matchad med tapepert och andra möbler som alltid, Ska ta ett kort nångång och visa mitt väldigt flickiga rum som är mys mys.

Om några timmar börjar jobbet igen ska tydligen vara vakt så ingen smiter in bakvägen på parken (så nu vet ni de ni som har planerat !!) Jag  och riktig vakt ska stå där och vakta .. haha

Sitter och kollar jackor och Mp3spelare på internet måste införskaffa mej en ny jacka varm ska de vara . och en ny mp3 den andra har gett upp för ett tag sen.
Någon som har nått bra tips? Funderar på en Samsung Mp3 är de märket bra ?

Jacka fundera jag på en Didriksson men jag vet inte förslag?

Pernilla

Tester från Norge






1. vilket djur skulle du vara om du var ett djur?
2. vad blir du i ditt nästa liv?
3. Vilken karaktär är du i Mumindalen :s
4. vilken kändis är du mest lik?
5. vilken disney prinsessa är du?

Jobba !!

Ska jobba idag och måste få skriva ur mej lite då jag verkligen inte vill egentligen !!
Jag har inte festat på jätte länge nu Wasa saknar säkerligen mej och inte kommer jag sätta min fot där varken denna eller nästa helg stackars wasa säger jag bara..
Blir att gå ut den 22 om jag ska ut ! vem går ut då liksom då sitter man ju hemma med päronen och dricker glögg bara :( Julafton blir jobb också men jag får dubbel lön så de kanske de är värt lika så Juldagen men då blir de Parken jobb vilket är mycket roligt eftersom min årgång egentligen inte kommer in och jag får strosa  omkring där inne och sammla glas och dylikt inte minst pengar som fulla människor tappar på golvet !! Sen nyår då? Jobba då med .. Inte mycket festande här inte torra torra jag!

Jo där var vi igen:(

image50

Amanda Amanda

Nu hoppas hela sverige att du vinner Idol ikväll för du är helt enkelt bäst!! image49

Good luck :)

Rosa nagellack

Är snyggt tycker jag :)
Måste städa mitt rum idag ser ut som en bomb av kläder har smällt av, sitte här i mitten av allt och orkar egentligen inte .. Just nu - Men jag ska ska ska.

Filmen jag så igår var fruktansvärt bra - därav den texten jag skrev igår :) Jag vill verkligen också leva lite farligt med lyckligt slut :)

Har satt upp julstjärnan i allafall så nu blev de lite julstämmning minnsan..

Ting Ting

En kärlekshistoria som i sagorna

Där Prinsessan drömmer om Prinsens trygga famn, Bland tusentals röda rosor och även några vassa kanter. Bland sjungade fåglar, pratande träd och forsande vattenfall. I kärlekens tecken och levande sagor, dit jag vill varndra, där vill finnas. Där endast barn förstår vad som sker. Där drömmar blir verklighet och allting känns underbart ,med bara lyckliga slut! Där vill jag vara. Där vill jag leva. Där vill jag dö med den jag älskar vid min sida!!  

Ge mig en dröm där verkligheten blir förtollande. Där jag ser att ingenting är omöjligt. Där fantasin får flöda och bergränsingarna inte finns, sjungade och skrattande barn, med vackra leenden på läpparna. Kyssar av den jag älskar stark som stormen som går förbi. Låt spänning ske utan en död som slut. Låt kampen om kärleken vara med, utan att någon blir sårad, förvandla draken till en vacker häst och låt lyckan sprida sig över världen.
Till barnen som saknar fantasin och hopp, Till vuxna som saknar livsglädje och gamla som vill vila frid.

Bara små steg för rätt riktning!!

image48

Tidsbrist? knappast..



image47image46


Hittade ett as roligt klipp också = http://flimmr.se/2007/01/09/test-av-raggningsrepliker/

....

Gårdagens huvudvärk sitter som kilster kvar men humöret har ändrat sin inställning en smula. Vilket känns skönt, jobbade idag och de var kul :) Måtte bara armen och huvudet slå samma takt snart igen så smärtan försvinner.
Tog en promenad också skapade lite erdorfiner?! till min kropp vilket nog behövdes. Man kan ju få dem på annat sätt också, skulle inte sitta fel just nu..

Pernilla

Ingenting av de jag vill

Har en sådan fruktansvärt gnagande känsla, paniken är inom mig. Svettandes med huvudvärken som tynger ner mitt huvud till marken till snöns kalla grader och inte ens då blir min tempratur normal. jag har inte feber trotts att kroppen håller på att koka över. Huvudet är som när man slår sig på tummen med en hammare varje sekund av minuterna- timmarna som tickar hela tiden. Armen min som jag så fint gjorde illa för några veckor sedan har inte fått tillbaka sin vanliga plats, går inte att få den rak utan hela tiden lever jag i en värld av dunkade huvud, dunkade arm och överhettad kropp.. Vad är felet? Orken ligger på minus 10 och ingenting känns motiverade att göra så fort jag har lämnat min trygga säng på morgonen. Dagarna som rinner förbi är händelelösa.

Det händer ingenting..

Stockholm

Även fast jag kanske inte trivs så himmla bra just där så passade de just nu, Så skönt att bara åka härifrån. Man släpper verkligen allt - tänker inte- funderar inte- och är inte så himmla stressad av livet..
Semester och de behövdes verkligen men de gick för fort alldelses för fort..

AJA skulle jobba i Morgon blir på tisdag..

Pernilla

RSS 2.0