Fredag

Jag har en klump i magen, men jag har gjort det jag måste göra. Det funkar inte- Jag tar inte sånna förhållanden.. Mot Mora Hotell snart bästa stället ever. Men såklart alla kankse inte tycker de men just nu passar det mej som handen i hansken. måste bara hitta bättre till Maria också eller hur? .. Jag skickade Smset fegt kanske men vadfan. dumma ställe.. Som sagt, men satt och kollade lite på platsbanken nu börjar sommar jobben komma så. och eftersom ajg ska härifrån i höst så spelar det ingen större roll. Jo eftersom jag inte palla de ena men i allafall.

Jobba ikväll i morgon dag sen  till Lolis de hämtar mej och på söndag ska vi hjälpa hennes pappi när han kör vasaloppet. Sen kväll igen sen ledig?. Eller inte. Irriterad !


Tisdag

Nu är de bara i kväll kvar sen är det en dag ledigt:) Ska vara Hund vakt ?? Är lite osäker och sen på kvällen blir det festival tältet med folk som jobbar under veckan:) Får se hur de blir.. Jobb dagarna har glidit på bra.. Hoppas på de ikväll också men Martina ska inte jobba :( har så roligt med henne.. menmen, de blir nog skoj endå. Hoppas på en chill kväll.. orkar inte med massa idag. Är lite sliten trotts att de är roligt.. Nu ska jag i allafall åka in.. 

Pernilla 

Vasalopps veckan är här!

Om det inte hade varit för att jag ska jobba hela veckan så hade jag tyckt att de skulle vara riktigt kul, men jag tycker inte heller att de ska bli skit tråkigt.
Vilka är påväg? Är det Nån som ska kasta sig ut i spåret?
Berätta för mej!!

Jag kan i allafall just nu avslöja att vädret är på topp, i allafall om man är åskådare. Har ingen anning om vilket väder som är bra för skidåkning. Solen lyser och de är sådär skönt ute..

Ting Ting. Alla Skidfans.
Lycka till alla Kortvasa åkare idag också :)

Torsdag

Sista dagen :S i morgon drar allt igång.. Vasaloppet nu ska det tjänas pengur.. Jobbar alla dagar nästan, ledig onsdag, torsdag.. i morgon är det dubbel passa först hjälpa klubben sen egna jobbet (mora hotell). Det som är bra är att man börjar mellan 15-16 på dan så man kan sova ut och duscha ta det chill några timmar sen köra järnet och sen sova och göra samma sak dagen därpå.. Så blir det alla dagar förutom fredag.lördag nästa vecka då börjar jag 16.00 på fredagen jobbar till 3 kanske, sen börjar jag 10.00 igen till 18.00 sen drar jag till Lola sen till sälen och skfölja hennes pappa hela vägen ner till Mora sen blir det hotellet igen 18.00.. menmen pengarpengar..

Sen är det över och planer ska smidas för en resa till SOLEN :)

Pernilla

OTH

Bästa serien ever ! Lika så Gossip som är i tjafs där i USA och vill inte släppa serierna.. Jag vill så bara se säsong 2 nu menmen och JA jag vet de är olagligt ska sluta nu.. :)

Idag har jag varit lite lat känner jag tog en promis i morse och sen hoppade jag lite hopprep. Har fått nån kärlek till hopprep just nu vädligt givande vet inte om jag bränner så mycket men jobbigt är det i allafall hopp hopp..

Måste verkligen färga håret uschusch..

Vill ha sommar nu..

Jag har världens tråkigaste blogg.- Jo jag vet...

Kan ge er en bild i allafall
 

Världens bästa Poppisar saknar dom lite :(
Då hade man i allafall nått viktigt att göra varje dag 365dagar om året..
å nu? jag tjatar om mitt hår- vilket liv ..


Nytt rum :)

Jag har en sjukdom, tror den är obotlig, funderar om den är seriös. Men behov är det!
Jag måste med jämna mellan rum möblera om mitt rum göra nått nytt  ex ändra plats på sängen.
Kan ju vara så att jag har ett undermedvetet heminredningsintresse.. Eller föresten så jag det inte undermedvetet men i allafall så är jag lika nöjd varje gång och lika onöjd varje gång efter ca 1 månad då sker en omvandling, inte så att jag byter tapeter och härjar 1 en gång i månaden. Men hade jag fått så Ja visst.. Just nu är mitt rum as nice :) Sängen är mitt punkten, lätt att bädda med mera .. Men vänta bara om en månad står den inte på samma ställe ..

Jag är sjuk bota mej?!

Sen kan väl nån köpa lite hårfärg så jag slipper ha utväxt..

TING TING

Måndag

Det finns vissa som skriver riktigt intressanta och bra bloggar och trotts att de blir en mycket lång text så funkar det, sen finns de dom som skriver tusen rader om ingenting och man blir lite smått irriterad, jag kan tänka mej att jag är en av dom om jag skulle skiva massa. (det sist nämnda alltså)..

Men i allafall så vill jag ha pengar och sommar nu, massa upptåg vill jag på.. Peace and Love är fruktansvärt lockade, Sen utlandet.. Gotland skulle inte vara helt fel. över midsommar kanske?! Mycket mycket jag vill göra.

Och Ja Nu lever vi Vänner låt marken under oss bli märkt :)

Pernilla


Helg :)

Detta är en bra helg :)
Varit på Hopptävlingar hela dagen, träffat Piggis och alla andra !
Madde och Sanna Vann varsin lätt B Kategori D / C (vet att många för står nada nu menmen) .
De var duktiga i allafall Grattis.. Anna var också Duktig med Novis även fast de kanske inte gick hela vägen. Men snart gör det säkerligen det. Piggis och Emma börjar verkligen rida ihop sig och i morgon blir det lätt A (110cm) för dom. Laddar inför Elit allsvenskan som de ska rida i vår :) är verkligen skit stolt över Piggis och inte minst Emma :) Sen Jossan och Timoty?! Gick de också super bra för! 3 a i lättCn JA många ponnisar var duktiga idag blir nog början på ett Super bra tävlings år för er alla:)

Annars har jag mest härjat runt, jobbade igår 8 timmar bara sparng iväg eller om jag ska vara ärlig så var jag ganska matt där ett tag men Emma gjorde en kaffe latte med massa mjölk och fick igång mej sista timmarna..
Laddar nu för fullt för att orka nästa vecka då Vasaloppet dra igång. Jobb Jobb och Jobb.. Mej kommer ni inte ses försöka ta mej in på tältet eller hänga på wasa detta vasalopp inte.. Nej därimot kommer jag troligen härja omkring på Mora Hotell med disk och annat gott :) Vet inte om jag ska gårta eller skratta.. Bäst är nog att inte tänka på de och bara se framåt då lönen kommer sen:) mumma! En kväll dock ska jag bege mej till Lola för att sen åka till sälen och följa med hennes pappa när han slåss i skidspåren med andra tokar som ger sig in på att åka 9 mil Skidor............ Galet! Men sen är det tillbaka till Mora och Jobba.. Men då blir det sista kvällen Gissa om jag kommer vara glad Måndagen när allt är över?? Bara gissa!

Allt så länge mer uppdatering när fingrarna rör sig på tagenterna nästa gång..

Bye Bye
Pernilla


veckan som gick

I veckan (förra) hände lite nya saker :)

Började jobba på Donken gick bra tycker jag.. Kommer nog trivas (förhoppningsvis). Jobbar jag med Maria kommer jag ha mycket skoj..
Tränade Stor Nortis i veckan också. Två gånger tisdag och torsdag sen red jag lite lättpå onsdagen.. Gick super i Tisdags hoppade skit bra men i Torsdags var han inte lika pepp.. Men han är ju verkligen inte van att gå 2 hopp lektioner så nära inpå varandra.. För er som kan lite hästar kan man nog säga att de var två markarbetes hoppningar. Men i allafall i Torsdags droga han på en tvär nit och hoppade åt sidan så jag flög av lanade dock på fötterna och ingen större skada skedd. Hoppade upp igen sen gick han bättre men var lite surig.. 

I Lördags var de utgång också åkte upp till Donken för att möta maria, skulle hem till henne och käka och dricka vin (vinet märket jag först när jag kom dit att jag skulle dricka :)) Super trevligt hade jag verkligen. Sen när klockan var 12 drog vi till wasa. Maria fick nog lite för mycket i sig, men hon hade å andra sidan jobbat hela dagen menmen.. Hon åkte hem vid ett snåret .. var kvar med Sandra och röjde sista timmen . sen tittade vi på lite bråk innan vi begav oss hemåt..  En mycket mycket trevlig kväll och så jäklans skönt med nya fräsch människor.. De gillar jag!! Hoppas på fler upptåg.. De var nog allt för mej just nu. 

Over and out 
Pernilla  


Måndag

Vaknade nyss, ska ta och aktivera mej lite igår var verkligen en svullo-göra-så-lite-som-möjligt-dag.. men det var jag verkligen värd (enligt mej själv) . Men i allafall måndag som sagt nya tag,nya vanor,nytt liv..

Ska tvätta idag. Städa lite och färga mitt hår :) Sen ska jag ta en lååång promis med Felix också. Och i eftermiddag blir de US-möte ..

väntar på besked idag också.. tiihii..

Over and out

RSS 2.0