Jobb, sthlm

Idag ska jag in och jobba lite 3,5 timmar sen så vidare till klubben och ta hand om Northon han ska löshoppas lite sen blir de hem och snabb packa och vidare mot boda där jag ska spendera natten för att sen gå up skit tidigt i morgon och åka mot Stockholm :) och nu igen känns de bra att lämna denna håla där folk gör saker mot andra som de aldrig skulle vilja att någon gör mot dem, mysko. Jag kanske är elak ibland men icke gör jag sakerna med flit..  Lågt och inte vänskapligt så nu vet ni det och du som känner dej träffad. De är någonting mellan oss och jag kanske skapade de men du höll de vid liv ..


Ett halvår

Snart är jag inte längre den som sist tog studenten snart blir årgången under mej dem som får springa ut och vara fria :) Bästa ever ! Vill aldrig tillbaka och den stressen, den dåliga livstsilen, den fruktansvärda ångesten aldrig mer, därför tar de i mot att söka skola för att bli nått, jag måste väl men de tar imot. Men nu ska jag verkligen göra nått jag vill göra inte läsa nån bred grund aldrig mer.
Snart är de i allafall Jul och de mysiga snön ligger just nu utanför och bara lyser upp :)
Ska ta en lång promenad om nån timme, ska gå bort till Yvonne och lämna lite pengar !

Sthlm i helgen i allafall ska se på globen horse show på fredagen och shoppa lite julklappar på lördagen få se om de blir utgång också beror på är inte så värst stugen att dricka nått men de kan 'ändra sig :)

Även fast de är ganska mysigt med Jul så kan jag inte låta bli att längta lite till sommarn den är ju speciell alltid, även fast de är den tiden som de alltid är drama i, nästa sommar ska jag bara titta på och nåde den som drar in mej i dramatiken för jag vill inte ha en sån sommar igen. Inger mer tårar..
Aja de är långt dit nu r de jul och då blir alla vänner ingen inte sant? !

Pernilla

Superbad


Grymt bra film helt enkelt :)

Om bara Om

Vad skulle hända om jag inte tog tag i saker längre ? om jag var tyst och lät er styra för ett tag ! skulle jag försvinna då? känns som att de alltid nästan (ffinns undantag) som att de är jag som gör så att vi träffas. och genom att de är så blir allt egentligen bara falskt. Är vänskapen värd nått ? för jag tvivlar på de och de är verkligen inte första gången.. Kanske din tur att ringa inte min?!

sago världen

Ge mej!

Flög av Northon i torsdags inte allvaligt men ont gjorde de nu börjar min arm bli bruk bar igen !! vred till den på nå konstigt vis. Så de är alltså synd om mej och jag har rätt att gotta mej i godsaker inte sant?!


Snö

Ja nu saknar jag snö,skidor och allt annat som är bra kring vintern.
Men de har sina förklaringar också jag och Johanna var och träffade Adecco bemaningsföretaget i Norge om jobb i Trysil och jag blev jävligt pepp ska jag säga :)

Hoppas Hoppas
ni får hålla tummarna för mej nu och för Johanna så vi kommer iväg för vi vill vill vill :)
Vem skulle inte palla detta lix

image45

Magaluf Reunion 2007

Var helt underbart nästan hela tiden..
Vill bara vara där igen dom timmarna som jag kommer kunna leva länge på,
den närheten som egentligen med andra ord kallas en gångsligg.
De var de säkerligen men där och då så kändes de för en gångs skull värt de på riktigt, i de läget skiter jag i vad ni tycker för de var verkligen värt det och jag kommer leva länge på den känslan !!

Ja resan var underbart underbart, trotts att jag vid några tillfällen kände mej riktigt jävla risig !!

Det verkar också som att den barskolan verkar ganska mycket underbar kanske ska ta och gå den, värt tanken till 100% i allafall !!

Lätt värt allt:)


Världens bästa jag

Ja usch vad bra jag mår, förra veckan var jag sjuk och allmänt hängig, har nog egentligen varit på lite dåligt humör sen i sommras och ja vet ju egentligen själv varför! Men just nu känns de som inget är omöjligt och just nu spelar de ingen roll vad ni tror även fast jag förväntar mej stöttning så är det skit samma! Nu tar jag världen med storm anntingen kan ni bara finnas där eller så försvinner ni för Ingenting är omöjligt


  • De är nästan som att vara kär, kanske är jag de ?  Förälska helt klart i allafall :)

 


Pernilla


Hur mår du?

Har det någon gång slagit er tanken när ni via msn eller liknade frågar någon hur mår du? vad de kan få fram för reaktioner? ibland tänker jag inte på de men ibland blir jag helt gråtfärdig i lycka av att någon bryr sig, även fast de kanske inte är så man säger så bara. Egentligen vill inte personen på andra sidan veta om den dagliga ångesten man ibland bär på och allt för ofta trots att de inte stämmer säger man - bra tack sj då? så jävla dåligt att ord som är så stora egentligen bara är utfyllnad för att få igång snacket om nått helt annat..

Jag minns en gång när jag var på promenad här i vika skogarna mötte jag en äldre man, han tittade lite på mej och såg väl mitt inte så glada ansikte och verkligen med en röst som satt sig i hjärtat frågade han mej hur jag mådde, Jag sa såklart - Det är bara bra tack. För jag kunde ju inte brista ut i gråt framför än helt utomstående människa men efter att han försvann rann tårarna länge, Det var en blandning av att få ut sig allt men också en lycka att han verkligen verkade bry sig. Bara genom att säga orden. Han kanske inte menade de han sa men för mej så var det verkligt och även fast han inte såg mej gråta och sa de är bra de kommer bli bra gråt du så hade denna människa verkligen en helade kraft.

Så hur mår du egentligen?


Kryssning

På G snart bär de av till Tallin med lite girls kommer blir så great!
Är för tillfäligt helt i misär sjuk, vaknade i morse och var inställd på träning och diverse saker, men hela mitt ansikte är som en stor klump och halsen tjock och de rinner bokstavligt ur min näsa hela tiden.. usch ..
Men ingen sorg för de bättre nu än nästa vecka för då blir det lång fest helg:)
Annars rullar de på ganska bra, den såkallade lover boys mottagning till mej blev ju vackert menmen han älskar nog mej en då.. Hoppasjag. Jävla ponnie..
Nu ska jag trots klockans tidiga timme hoppa i säng och sova för i morgon väntar Ams och ridning på stor hästen..

Ting Ting

Spökkväll!!

Jag vet jag är 19 år och borde kanske gjort andra saker denna helg..
Men ni ska veta att det är ruskigt rolig att skrämma små barn, mer värt än en fylla på Wasa (vad är inte de iförsig)
Dessutom är de ganska värt att vakna på morgonen utan bakfylla..
Försökte somna ganska tidigt igår men blev nog sent även fast jag la huvudet på kudden runt tolv tiden.
Idag ska jag hälsa på Älsklings P.


Pernilla

Bra dag

Ville bara säga att de är en bra dag idag..
Solen lyserinte så mycket,
snö ligger på backen och jag och katten har varit ut och lekt..

Pernilla


Bästa vän

Hoppas du har det bra? Hoppas du trivs, Jag Saknar dej med hela hjärtat med hela mej.
Ingen förstog mej som du ingen gav de tysta svaren bättre, Dej kunde jag gråta inför, ingen var där som du.
Nu när du är borta nu när jag är ensam så känns det att du är borta.

Jag Älskar dej mest och ingen kan någonsin ta din plast för dej visste jag att jag kunde lita på hela tiden.
Har aldrig bråkat med någon som dej vi hatade varandra men sammtidgit så var kärleken så stark att de spelade ingen roll.

Svårt för andra att fatta hur de kan vara när någon gick så djupt att man inte kan sätta ord på de.

Äkta kärlek
Äkta vänskap

Säg att du endå kommer finnas där även fast du inte är här just nu hela mitt liv..

Jag vet att det inte kommer vara så för du är gammal min vän och snart kommer du somna in och då vet jag inte om jag vill vara kvar här längre heller.

Groll

Hittade 3 gamla dagböcker idag, livet var inte så mycket enklare när man var mindre men iförsig vem sa att tonåren skulle vara de lättaste, någonting som slog mej när jag läste alla dessa tusen ord och alla dikter som jag har kluddrat ner som jag en idag tycker ärganska läsvärda ibland fattar inte vad orden kom ifrån då?! Idag kan jag inte alls på samma vis sätta mej ner och skriva ner känslor på papper på ett sånt beskrivade sätt. Kul att man tappade den egeneskapen.. Men i allafall de som slog mej va att jag alltid gick runt och var kär i någon eller några ?! vad är grejen med det? fast det syns att de finns en som alltid finns med på ett hörn.. Han som jag nog var kär i .......


Kanske en annan dag

Spegelbilden visar sig igen en motsatt sida av vad man vill se en liknad av någon annan som man inte vill se, Sanningen står mitt framför än och man vägrar inse, Det är halloween men de hjälper inte jag är inte maskerad jag är så här mitt framför mej och det går inte att gömma sig.


RSS 2.0