..



Jag trodde aldrig att jag skulle vara här idag, jag trodde inte att jag förtjänade de eller att jag inte skulle klanta till det så hårt att chansen rann i väg men nu står jag här i allafall. Jag var inte olycklig innan men jag är då betyldigt Lyckligare idag <3 så nu vet ni det!

...



...

Måndag i väntan på 8dagars jobb känns inte så värst lockade men sen är jag ledig någon dag för att sen jobba igen. Fast dagarna rullar på bra. Ska bara ta tag i saker snart. snart. snart. Är inte riktigt frisk och hostat mig igenom natten känns det som.

Bajs

Slut kademumman.

Hemma igen efter årets festival, var göttmos förutom små timmarna på lördagen men jag orkar inte minnas dom så vi skiter i det. I allafall Lily Allen var super bra, Mando gjorden inte sin bästa men dom har jag sätt 1000gånger men dom får godkänt. The kooks var super duper också. Ölen flödade. skratt tillsammas med misär var ett faktum bäst av allt var att vi inte bara hängde läpp på dagarna utan pallade oss iväg på äventyr till en sjö och glassade i den strålande solen.

Vi sov i ett alldeles för litet tält för 4 personer och det var inte ens helt från början. Skoskav som vanligt i fötterna.
En helt underbar helg som sagt <3 . Tack til alla inblandade.

Festivalalaaaa



Nu bär det av i morgon ska jag träffa den här snyggingen. (han på scenen och jag i publiken men han vet nog vem jag är ^^) Idag ska jag festivala som aldrig förr och hela helgen lååång, njuta av livets goda dagar.  Sen hem på söndag och bli ompysslad ?! OKEJ! :D

Ha en superduper helg .- det ska jag ha i allafall.

Peace and Love (humor där) !

Pernilla

RSS 2.0