Söndag

Det finns vissa stunder i livet man skulle vilja stanna i föralltid.

En bra vecka har det minnsan varit, saknar Zara lite men hon kommer ju hem nu:)

Kram Pernilla

Hoppelihopp

Vad vore en bal på slottet? - skit tråkigt!

Hästen gick bra idag och hade en jävla bjudning, och hoppade bättre än sist men kryss är ingen favorit då är riktiga hinder lättare :)  bokade in min första lektion också så nu börjar träningarna!

Ikväll blir det bubbelbad, inpackningar hårfärgning och bra sällskap är inte att förglömma <3!

Först handla,Us-möte och träning innan jag får kasta in handuken!

Kiss

upp och ner

Det är därför nätterna finns!

I morgon blir det hoppning och friskis som jag icke va på idag tog en lång promenix med W istället <3!

Hoppning var det Ja, hoppas på att han är lite mer taggad än sist!

Den här dagen har bara varit trög och trög. Tror jag börja bli gammal inte återhämtat mig från helgen än :( det suger ganska hårt... Hoppas på tempo i morgon. På Torsdag åker jag och hälsar på L en sväng kommer blir skönt<3.


Tisdag

Minimum av lust och ork idag måste jag säga, men jag ska ta mig i kragen och köra friskis kommer vara värt. Kan gotta mig med en dusch och lite god mat efter så :)

Min häst var en klippa idag och var så himmla fin och klok dock är han lite trög och har inte så jätte mycket eget driv just nu hoppas att uteritterna får han piggare så småningom :)



Pernilla

...

God Morgon:) Idag väntast hästar och träning.


Pernilla

...

En helt okej helg:) Inte lika bra men helt okej. Hoppet lever vidare och magkänslan slår nästan aldrig fel.


Fredag

Efter nattens sömn är huvudvärken borta men semlornas äckling ligger fortfarande kvar i magen . Nu ska jag tilll stallet  bara kasta i mig lite frukost.

Ha en bra dag :) Det är fredag !

Pernilla

Bajs

Huvudvärk är inte och leka med och jag ska aldrig mer i hela livet äta äckelsemlor bakade egna åt en och en till och sen fick jag ont i magen och huvudvärk och smaken var inte så god, huvudvärken är bajs och magont är bajsbajs.. Ska punktera att det var små semlor 2 st var inte ens som en vanlig köp stor så jag blir bara mera irriterad.

Sen är du bajs också..

Har aldrig fått in ordet bajs så många gånger i en text jag tror ni fattar att det är dåligt verkligen dåligt!.

Pernilla

Onsdag

Och slutligen så var detta en underbar dag och jag har blivit en riktigt tidsoptimist men det gör mig ingenting.
I morgon kommer jag ha träningsverk så det står härliga till. Ska upp och tömköra hästen sen simma för att bli av med lite spänningar inte dumt alls.

Kiss Kiss

Leva

Livets glada dagar och nu vill jag bara ha ett jobb .. Okej? :D


You're never alone but you're always on your own




A flag white as snow


Let's fall in love

Massvis av snö finns det miljardersmiljarder osv. små blöta jobbiga vita snökorn, jag längtar till våren till gräset till solen till varma vindar, nu ska jag inte klaga för vädret är bra just nu mellan 3-5 minus ute och ganska behagligt men våren och sommaren får gärna titta fram snart.

Ska bege mig in mot bollhallen och göra årets första träningspass (usch och fy att jag väntade 20 dagar innan jag kom på det där med aktivering igen ). men vissar börja aldrig så.

Först stallet och insläpp medmera.

Förhoppningsvis lite hoppelihopp ikväll om hästen inte ser hlet färdig ut efter grådagens galopptur i snön!



Pernilla


Hejhopp

Efter lite eftertanke och facebookade så inser jag att placera mig där vid dig är helt fel på alla möjliga sätt och jag vill inte det så nu spelar det ingen roll tror jag!

Dagen har varit hästar med stort H och träffa Lola var superkul lika så skitungen Lojsan och mammisarna såklart och söt Lotus, träning och träning och fick massa ny energi för hästeriet känns toppen, dock mera ångest över att tvingas in i skolan och jag vill verkligen ha ett jobb ska ta och ringa runt lite eller palla mig ner på stan och köra lite HEJ jag vill ha jobb ! kanske kan skramla ihop ett två extra jobb så jag kan plocka in lite cash?! Annars rånar jag en bank snart.

Kiss <3

Jaha!

Man man ju allltid försökar lura i sig själv saker, men är det inte bara jävligt ironisk fattar inte varför sanningen ska vara så svår att klämma fram och varför man struntar i vissa saker., Ibland undrar jag om jag är den enda människan på jorden som vågar säga som det är ??

Lördag kalas L o L kommer och det ska tränas och ätas god mat.. :) Chill :D


Tusen till.



Dött lopp

Fredag, känns toppen om jag hade haft ett jobb fan också önskar att jag hade ett deltid i allafall och kunde klämma in en 5-6000kr i mån så hade jag klarat mig ska ringa till Lena och det är med basta och NU! Fan för att få in så lite pengar i mån behövs det knappt jobbas nå alls 100 timmar så är det klart alltså 25 i veckan alltså typ 3 dagar ala 8 typ.. jävla oflyt! Ge mig ett jobb och jag gör det!

KISS

Tusen ord


time

Ibland känns det som allt är otillräckligt, hur kan någonting som var så jävla bra, underbart och kändes helt rätt nu bara vara rinnade sand.

Det är väl livet mina vänner, men jag har inte tid att vara bitter irriterad eller frustrerad helt enkelt.

Allt bra en början och allt har ett slut.

Peace Pernilla


....

Byggare bob <3

En dans

Jag har inte kommit längre och jag känner att sitta och bara tänka en dag som denna känns helt okej sådär konstigt mysigt i ett rum med mig själv ack jag ska inte säga att ditt sällskap skulle skada men eftersom jag vet att verkligheten inte kommer vara jag och du i mitt rum med 1000 tända ljus och en diskussion som hoppar mellan olika ämnen och inte slutar med några svar är precis vad jag hade velat.

Jag annser att jag får önska och drömma om sånna saker, men jag trivs också med mig själv ensam i ett rum lyssnade på musik som får mig att fundera mera, och just nu så står hela mitt liv på en plattform och det enda jag vet just nu är att jag själv tycker om den människan jag själv är men annars så vet jag verkligen ingenting inte hur framtiden kommer bli, om jag ska trycka tillbaka de små funderingar av att tycka om någon igen eller låta de växa. Där står jag helt oröd inför framtiden .


...

Sitter här och tycker mest synd om mig själv, funderar på hur ett argerade skulle se ut inser att jag måste låta bli men att sitta här blir inget vettigt gjort dessutom så spyr jag skum och det är ganska tragiskt och äckligt måste jag säga och sen saknar jag de där timmarna om man får säga så?! Jag tycker att det vore väldigt tragiskt om allt bara skulle vara en dröm och ingenting blir verklighet av vad som sas.

Pernilla

...


...

En bra helg helt enkelt :D


...

Vad vore livet utan tvivel?


du

Jag hostar snart ihjäl mig men vad gör det?, Hästen verkar klarat natten och hittade sig en ny vän idag som belv hans hag kompis :) Silvers stall har jag plockat i också och försökt dra loss spånet men det sitter som berg! blabla..

Annars så kvittrar fåglarna inte för att det här kommer bli nått MEN det gammla är glömt :D .

Kiss Pernilla

Life

Om Sannigen ska fram så slirar det lite i hur det känns men ändå så inser jag att jag verkligen har tagit steget bort, vet att det betydde mycket och tron var ganska hög på ett bra slut dock vet jag inte om ett bra slut egentligen var tillsammans för det såg jag aldrig själv. Nu då ? Ja du då? Jävlar med spiken på kistan. NU.

Hästen är hemma igen och nu får jag ta tag i det här ska inte förbryllas av att inte ha ett vettig aktivitet ska glädjas åt den istället i allafall försöka.

Önskar mig bara mera pengar men kreativitet kan ju kanske bli en version av vad jag vill utan pengar?. Ha.

God Natt <3

Nyår

 


 

Så var det så såg vi ut, tur att det inte står tid på korten .. haha :D


fåglar

Helgen var fin, jag dödade en regel kommer säkert uppta den igen men det tycktes vara värt då, just nu känns det värt men kan i framtiden bara kännas ovärt. Det visar sig. Men den var fin helgen, Har hunnit med mycket Wasa i lördagsnatt sen hämtade Minny mig hos * (tror vi skippar namn där) och vi styrde kosan mot Örebro för att städa, Minnsan hade föreläsning idag och ja. Tog oss typ fyra timmar men jag säger som *  sa att vi kommer i allafall framåt under den stunden han befann sig i bilen, skräckslagen av Minnys mycket höga skills på bilkörning.. haha. Väl i Ö. åt vid pasta och rensade avlopp himmla mysigt.. Sen somna jag som ett barn. Värförtjänt eftersom jag praktiskt taget var uppe hela natten mellan lördag-söndag. Åkte hem idag jag körde gick betydligt mycket fortare och säkrare hade gott som smort om människor som inte kan köra bil låter bli .. Nu Paradise Hotel igen.

Godnatt

Kiss kiss

jag älskar mig själv!



Den bjuder jag så hårt på ..
Lördag och FEST .. Ses i vimmlet

KissKiss

RSS 2.0