Friiidag

Hej Hopp ikväll är det Party ala halloween hemma hos mig :) ska bli mycket skoj blir lilla eller wasa sen sista gången om vi inte får för oss att gå ut i morgon och vara bakis på söndag resdag.. Så himmla laddad för fest och att resa ..Galet nu flyttar jag massa mil hemifrån första gången och väljer att ta ett annat land :) Det blir nog GREAT hoppas jag!

Tänka sig ååaahhh.. 

JAg packar för fullt pch dom 55kg som lät som såå mycket börjar sakta krympa och jag undrar om jag verkligen får med mig allt .. tror det är på håret ..!
Sigge väkte mig i morse den ursligen skickade sms 09.00 sen dess har jag inte kunnat somna om !

Men men .. ska endå in och handla med pannsi snart sen blir det att kladda på sig vit hundfärg så jag bli en Pongo och Pannsi ska vara häxan curela devil.. ?! stavning!

Hejsvejs

mot ?

Packa Packa Packa :) Söndag bär det av .. Kommer vi ses igen?


!!!

Jag vill bara känna att jag är tillräckligt bra för dej..

en tisdags kväll

Igår ni skulle ni vart med då var vi ute med bilen och blev jagade av epor neongrön inte minst sagt! Sen så körde en ful vsaab efter oss till Färnäs och vi blev instängda på en gård! Men lyckades ta oss ut och åkte fort som satan till Jon då daskade vi av oss dom .. Men sen när vi åkte in på Mc Donalds då kom det en galen 14 åring mot oss och bilen med ett järn rör arg som ett bi! Måste tilläggas att tjejerna i bilen hade ägg ! haha galet bra galet roligt!

Vi var 14 år igen kan jag lova !

Pernilla


:)

ja ni, saknar bara lite ,tänker för mycket.. Undra hur allt blir ?! 

Snart doppar jag tårna i havet igen :)

Snart med tårna i havet!

Idag ska jag vara viktigt petter och ringa försäkringskassan, ska in på skattekontoret och banken för lite ärenden oohhhh.. Sen så ska jag äta middag på BP (lilla) ikväll med Johanna Zara Minny och kanske Marit MYS faktorn blir nog hög.. drar sen vidrare till Gösta och Spelar biljard börjar bli fett hajj på det ska ni veta ^^

Laddad för att resa mej ur sängen vid nio Sharp..
funderar på do när korta jeansen så jag spricker vill ha men !!! Money Money ^^ Vilken tur att vi ska ut på friiidag slipper betala inträde på krogisen och Johanna har en liter vin till mig! Har inte varit på systemaaa på veckor, så blir väl att köpa en cider eller två!

Ha en sköning dag alla där ute i vida världen..


I en annan tid

Gud vad jag saknar det, hästarna livet som man en gång levde med fokus på någonting aktivt och fruktansvärt roligt!
Inte så att jag hatar mitt liv just nu för det ärprecis som det ska vara och känna att jag är fokus lite i mitt eget liv

Jag drömmer mej endå tillbaka, långa konditionspass på ryggen, hårda hoppträningar, fruktansvärda dressyr träningar! Pigalles jävliga sidor då vi verkligen inte kom överens och jag kastade in han i boxen och gick hem funderade och kom tillbaka, alla gånger när han och silver tårkat mina tårar . !

Hästarna var verkligen mitt liv så mycket annat jag kunde ha gjort men vet ni jag ångrar inte en sekund av tiden med dom önskar att jag hade ängnat mera bara !
Julius bäbis saknar jag också jävliga hingst som endå varvärldens snällaste och levde livet med dom flesta men som följde mej för det mesta som ett lamm :)
Maskot min första ponnie som jag vid 6 års ålder red in själv barbacka och hade låånga kapplöpningsgalopper ute i skogen med !
Jag Saknar det och vill vara 13 år igen och komma 2 a i Dalamästerskapet hoppning eller 16 och rida lag Sm i fälttävlan med världen underbaraste vänner :) eller 18 och göra sista året mera intensivt och fokuserad med världens bästa Pigalle :)

Sen har jag haft många roliga stunder med stor Nortis 180cm i manken.. När jag började med han så gjorde han allt för att jag skulle ligga på backen ! ! Nu hoppar Anna han när jag drar och jag hoppas han sköter sig annars kommer jag hem och ger han en lektion i uppförade i :P

Men somrotad häst tjej somkommer jag komma tillbaka var så säker :)


Kaniner och Karlstad

Ja ni det smyger sig sakta men säkert på, närmare dagen D !
Min polett har kanske inte riktigt ramlat på plats men förhoppningsvis blir jag inte överrumplad när jag väl inser!

Dagen till ära har jag spänderat i Karlstad hälsat på Syster innan jag far och varit med när hon skrev kontrakt på sin nya lägenhet som hon köpt! Måste säga att den var mysig men jag skulle ju inte vilja bostätta mej utanför karlstad men ja alla är ju inte jag! Jag gillar Orrholmen och hittils har jag inte stött på nått bättre ställen för mina barn att växa upp(dom jag inte kommer få) haha..

vet inte men det där kanske inte var så vidare roligt!!
Men nått som är roligt är nått nytt jag har kommit pånärJohanna säger (eller ja när någon säger) Nära men det skjuter ingen hare - tillägg från mej = nej men det dödade några kaniner !! vi skratta varje gång (förstår om ni inte gör det)

i morgon väntar the last week!


yes yes hare bra

Den enda Jag Pernilla

Ridstövlar? !

Som en rotad häst tjej som jag är känns det skapligt komiskt med ridstövlar modet om jag ska vara ärlig dom där jävla plaststövlarna som man först fick innan man lyckades efter många om och men få ett par i läder.
 Står nu på listan av Måsten för modenissarna lite svårt att ta det ! Sen så har dom sina egna ideer hur dom ska sitta som att dom ska sitta löst vadfan? Det är ju inte ridstövlar vi sliter och drar för att få på sig  och av sig  (förutom om man har med dragskedja , eller Malin Bs stövlar ) 


Men vet ni jag har nog nån 37a eller så liggade här hemma och min vän har ett par vinröda ?!

Jag är den sista som drar på mig ett par plast igen tillsammans med många hästtjejer tror jag!


Pernilla


Centrum

Som sagt det där hoppet sviker mig aldrig, och ibland behöver man inte vänta så länge på svar :)
Som planerat kommer vi segla i luften som farfar säger ( andra ord = flyga) inom den närmaste tiden mot nya äventyr och upptäckter, ska utforska gator, hus och andra värda saker.
Lovat mig själv att berhärska mig lite bland karlarna också inte minst för andra hjärtans skull ! Och inte lämna varandra ! Sen har jag lovat Pappa att jag inte ska ge bort mitt pass till någon? - Jag vet inte men min pappa verkar tror att jag är helt hjärndöd och har nada hjärnceller?!
Mamma håller på att låsa in mig eller nått och räds av att klippa navelsträngen som hon kallar det - Vi har ju gjort så mycket genom åren, tro om hon saknar hästarna ?!

Katten min spyr och mamma säger att det är en protest !

Som sagt jag är universum och allting kretsar kring MIG :)

Sen är jag jävligt pepp och den bittra Pernilla som ibland dyker upp lämnade jag för ett tag sen, nåde den som lurar upp mitt andra jag igen!

Pernilla

Väntan på ljudet!

Nu börjar en nervositet sakta smyga sig på, varför hör han inte av sig? Känner att det bubblar i magen och väntan kommer snart bli jag sittade på en stol framför mobilen för att greppa den exakt när den börjar låta, som en desperat 10 åring efter godis eller någonting, tankarna snurrar runt runt ! Han kanske ångrat sig tycker att vi är fel för det här, Mina tankar går självklart till Gud i det här läget och ställer frågan varför ? Vad har vi gjort för att förtjäna denna isolering från lycka! 

Sen slår det mig att han kommer höra av sig för hoppet är det sista som sviker mig !

Vi kommer ses i Nangijala var så säker jag har redan bokat biljetten !


Pernilla


Vart åker vi nu?

Älskvärd dag !

Träningen var super duper rolig,kanske också för att jag gjorde den med ett leende på läpparna !

Tro varför?!

Undra hur detta ska gå, nu kastar jag mej ut i världens händer och låter misären äta på mej, jag överlever garanterat med Johanna vid min sida, liksom andra gånger vi har varit på äventyr i främmande länder!

Det kommer bli bra!

Jobbar i helgen bli sista helgen på Gösta på ett tag då .. Bästa worket ever ! Men det vet dom som jobbar där redan) jag punkterade nämligen det på personalfesten)!!!!!!


Pernilla


Idagmåstejag

 Idag måste jag nog:

Städa mitt rum bedrövligt på riktigt alltså ! Kläder Överallt och allt från Malta är inte upppackat :S
    

Gå en lååång promenix med hundarna frågan är om jag ska ringa Johanna lättare eftersom jag har en tik och en hane just nu :S alla vet att karlar inte kan behärska sig :P 

Titta på OTH avsnittet från förra veckan


OCH massa annat som rensa ut skit fixa min säng som snart faller ihop eller byta till en annan säng :S





Hejsvejs



Mitt Liv

Svar Svar Svar vill jag ha nu !

Idag så känns allt lite lättare sen fick jag samma känsla som förut innan allt och jag har nog glömt vad det var som gjorde att jag kände så! Känns skönt när nya äventryr hägrar ! och människor möts igen!

Livet är till för att levas med misstag och framgångsrika historier och mina är inte skrivna än.. Den delen av totalt fasthet i Mora är klar i allafall just nu.. Men som sagt allt är inte skrivet och det måste endå vara jag som skriver min egen historia och inte nån annnan!

Igår var jag en urslig människa och känner verkligen att man gör inte så- förlåt H jag borde ha ringt dej. Hoppas allt gick bra och att du svettades, Hittade inte mina saker och fick panik. Tog en runda med J och F i skogen.. Ringer idag! Förlåt!

Valet utan samvete för andra!

Dom säger att jag inte ska ta så allvarligt på det, kankse man ska våga göra saker och inte ha rädslan för misstagen .. Men jag känner att jag sviker andra människor men jag borde kanske tänka på mej själv men jag tycker endå att det är jobbigt att vilja det här och göra andra besvikna .. för det blir dom väl!

Träning ikväll eller?? pepp pepp jag åker in i allafall :)

Hejsvjes

vägskäl!

In i en bubbla men massa tankar, tillbaka till det bästa och sämsta på en och samma gång ! Dit jag skulle igen, det vi lovade varandra den där kvällen vi satt på parkbänken och pratade!  Jag och du Johanna ! Jag lovade ju det ! Vi skulle ju tillbaka ! Känns som jag driver med din vilja vänder vinden efter kappan och bara låter dej stå där och bara följa! Men nu måste jag välja på riktigt nu har jag alla altenativen framför mej!  vad gör vi?

Det sista jag sa innan jag klev in i bilen , den morgonen då jag inte kunde möta blicken för rädslan att tappa kontrollen, drömmarna på flygplanet hem och tårarna som sprutade när jag stog och kollade mej i spegeln hemma i kalla Sverige igen!

Dom känslorna kommer nu igen när allt känns så nära.. Jag är för ung för sånt här jag kan inte välja mellan allt jag vill kan inte bestämma vad jag ska göra först, vad som egentligen är bra / dåligt för mej ! Vem jag ska akta mej för, vilka som kommer såra mej - Vilka känslor som kommer vakna och vem som kommer krossa mitt hjärta ! Och vad jag egentligen verkligen vill!

Det är bajs idiotiskt och helt klart en fråga som jag inte är vuxen nog att ta!

Malta vs sverige

Gud min skapare om du nu finns - vad håller du på med- jag kan inte välja mitt eget öde - tvinga mej inte till det !

Fick jobb på Malta vad gör jag nu? alltså jag har ju bestämt mej men som så många gånger förr snurrar allt !

VAd gör jag??

Lördag

En lördag hemma var ett tag sen ! Innan Malta , Karlstad, Göteborg och jobb !  grejen är den att jag tror inte jag har varit hemma egentligen på en lördag sen innan sommaren ?! Men det är väl så det ska vara man ska röja och leva livet medans man kan !

I morgon gäller det i morgon smäller det och några av mina vänner kommer vara där Marit skulle dock tävla! - Det värmer att få lite stöd :)

Hare gött :) - Nu ska jag kolla morden i midsomer !
se där alla ni som vet att jag ibland är rädd för mej själv vågar mej på den i ensamheten i mitt rum inte illa va?!

Peace


Minnenas minnen

Man kan tro att mycket kretsar kring en sak, fast det gör det inte!

Lördag idag :) Vet inte vad jag ska hitta på mer än att städa klart fixa och dona + en fet lördags promenix :)
Hyra en film kanske nada pengar :/ vad hände med mej ?! jag som ALLTID hade pengar förut alltid alltid! Någonstanns hann min ekonomi ifatt mej .. aja ! Ska fan leta fram nån smaskig wallander, beck eller Irene Huss film :)


Dina händer gör mej knäsvag när jag tänker på dom - ville bara ha det sagt också!



Hejsvejs



En andra chans

När man minst anar nått, som det heter så händer det någonting! Tänk att det stämmer :)

I'm sending you a signal tonight

Everytime I think of you
I always catch my breath
And I'm standing here
And you're miles away
And I'm wondering why I left?!

Hej, dagen har varit en blanding av det mesta , jag är gladder måste jag dock säga men visa mörkare stunder men
- utan motgång kommer inga framgångar och dessutom så uppskattar man dom inte på samma sätt om allt är serverat på silver fat , nu vet jag dock att några där ute tycker att jag har vissa saker severade på silver fat men ni har fel!

Fredagen har spenderas med mamma och en sväng till Maxi med marit bara för sällskapet skull ! sen såg jag idol eftersnack och hoppades på sågningar från catrin men icke sa nike.. Bajs jag tycker om hennes bittra sida eller vad man ska kalla den.. Klackspark och lite skratt så går hon hem (iallafall hos mej)!! 

Annars då?- finns inte så mycket annat!

Pernilla 

Vännen bankmannen

Måste säga att det är en glad dah idag :) Städat och pysslat, varit ute med doggen en stund det var skönt kan jag lova ! Ikväll blir det Tacos (länge sen nu ) och Idol med Mammsi + lite jobb anntar jag måste kolla igenom lite grejer !

I morgon väntar förberedelser och vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än men någonting blir det säkerligen !

Hejsvejs


mmm.

Skulle inte ens behöva be om det, men det gjorde jag och fick ingen respons !

Äkta vänskap kallar jag det!

vad äter du till Frukost?

Kom igen nu svenska folket, piggare, starkare och hälsosammare !

Vill ni veta hur? ! Fråga mig :)

Flicka

Det finns en Kraft i världen,
Någonting så primetivt som behövs när man behöver extra kraft för att överleva
Liksom vilda blommor som blommar efter att en skogsbrand svärtat allt.
Dom flesta är för rädda och gömmer det inom sig,
 men det kommer alltid finnas dom som vågar älska det vilda inom sig.

Harmoni

I morse var jag ute på en promenad med hunden och insåg hur vackert det endå kan vara på hösten, Alla färger som blandas och solens strålar som precis är påväg upp, min skugga som går mot ett hus, lufen ligger tänt, kylig och solen har änu inte tagit frosten på gräset! Stilla var allting i en vacker hamroni och aldrig har jag känt mej så glad över att bara få se,känna och leva just dom sekunderna! Ur min mobil spelade The Script - The Man Who Can't Be Moved!
Början på en underbar dag <3


If there's a soulmate for everyone

Hejsan :)

Idag är också en goood dag och denna dag gjorde min syster då hon gjorde en liten lättnad och hjälp i min karriär just nu :) TACK men det hjälper henne med så !

Annars har dagen varit great alla dagar är fan bra även fast jag är i Mora just nu !
promenerat med Johanna, Zara och Felix tack för den stunden guld värd :)

Annars har jag chillat vid datorn ganska mycket och trixat lite och så !

Imorgon är det träning igen och lite annat smått och gott

" Bara man börjar gör man det omöjliga möjligt "

hare bäst folket KRAMS

Pernilla


katten

jag har aldrig påstått att min katt ska vara normal men nu ligger han på rygg brevid mej och sover med benen uppåt och så snarkar han lite lätt...

Hårda ord om män

Har inte så mycket att säga egentligen, en good dag.. jävligt seg dock massa energi som ska ta vägen nånstanns .. svårt svårt.. Alla ni som känner mej vet att jag kan mina energi stunder.. Stora som små.. I morgon då? Nån som har förslag?! jobbigt att vara poor .. annars hade en shopping tur till Falun /borlänge lager 170 och så vidare varit galet roligt! Men nej.. Ska väl fördjupa mej lite i arbete och sen ta promenixar.. Johanna vill simma (jag med!) men efter Karlstads bus så är jag lite skadad med sår vet inte om det lämpar sig så bra .. ska checka vattentäta plåster !

Hare folket kan bjuda på lite fina ord också :D

"vad har män och moln gemensamt? - När dom dustar blir det en bra dag "

"vad säger en man som sitter i vattent till midjan?- Det här är över mitt förstånd"

""varför finns män överhuvudtaget? - För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan "

Ha en görrr bra kväll folket

//Pernilla



"

När allting ser ljust ut svartnar det igen!

Hemma igen, lärorik helg massa skoj också, MEN det jävlar stora MEN
Nu står jag i ett stort vägskäl och ja

1. Försöka få Jobb på Malta och inte jobba med herbalife just nu, Är inte helt undra om landet ens är öppet just nu för Herbalife ?!

2. Jobba sten hårt får igång allt, bygga kundbas, få resultat tjäna pengar osv. och det Stora som Siggan vill att jag ska bo kvar i Mora under den tiden.

JAg vet inte mina tårar var nära jag får verkligen ångest över att stanna i Mora 6 månader till mårinte bra här..
Pratade om Karlstad som ett alt. men det tyckte siggan var dumt ..

Jag vill ju verkligen jobba med Herbalife känns så rätt men inte här ..

Ska prata med Nanna hoppas hon kan hjälpa mig att få fram ett bra alt. så jag kan jobba vidare och inte tvingas sitta kvar i Mora under tiden.. Vad ska jag göra här på min fritid lix? Träna stammis på gym typ se mej vandrade längs gatorna hela dagarna när jag inte jobbar..Usch jag spyr vill träffa nya människor, se nya ansikten och Mår bra! Men jag vill ju lyckas också...

Hej då Malta hej då drömmar hej nya tider hej nya förälskelser och drömmar! ???

Pernilla

Lördagen

God morgon, Gonatt! Vissa är liksom jag är uppe innan tuppen, andra är påväg hem efter efterfesten^^ Sak samma hoppas helgen blir fin (är) .. Jg åker till Götet om 30 min och måste göra mej klar för en respektabel look nu!? yeah!!

Hare bäst längtar till söndagen!

Kiss kiss

Pernilla


Hej hopp

Vet inte riktigt vad det är för dag i dag sitter och småflinar över det mesta och är allmänt nöjd! F har precis lämnat mej själv här i sängen vid datorn och det är skönt.. ! Ska vara på mej i ansiktet ibland undar jag om jag inte är lite allergisk mot han endå.. 

Annars då promenix i morse stötte på Helena hon är bra hon.. Träna nästa vecka det är också bra :) 
Pratade med Världes bästate bästaste Lollo igår <3 hon är pepp som fan nu och jag vet att vi klarar detta tillsammans :) 

Ja Götet i morgon då lite utbildning sitter kanske aldrig fel! Pengar Pengar resulterar det i om jag använder mej av det jag lär mej så :) 


Malta känns som far far away visst funderar jag och tänker tillbaka på tiden minnerna och så men allt börjas suddas ut och nya saker händer i livet ! nya människor och nya känslor som gör att den tiden känns som endast minnen. Men jag saknar landet och värmen så ! Vi får se !

Pernilla

Tick tack

God morgon världen, en av dom bästa nätterna på länge .. Inga dumma drömmar..

Ha en underbar dag :)

Pernilla

En skvätt alkohol i såret!

Era Misstag Ditt beslut.. Döda mej om ni vill jag är en fågelfenix jävligt ettrig och jävligt dryg och Jävligt ärlig.. Det som känns känns och så är det helt enkelt..

En sak är säker dom tårarna jag har torkt för dej var dom sista! och det är jag glad över

För jag mår jävligt bra, jag trivs (inte i Mora då) med mej själv !

R.I.O Shine on



<3

Lyckan sprids

Vet ni vad?

Eftersom det finns så många som är ensamma där ute är det ganska själviskt att vara ensam själv.

och inte istället vara tillsammans så ingen blir ensam! Det snällaste av dom snällaste talar och jag önskar er alla the best <3

Även fast en glimt av svartsjuka över egentligen ingenting så slog det mig, Att jag bryr mig och och tycker om borde inte vara någonting att gå runt att ha en konstig mage av Det är Känslor och dom styr jag inte över.. Vem har sagt att hon skulle betyda mer , att hon skulle kunna breaka mig.. Ingen än dumt att hänga upp sig på. Istället så tänker jag nu vilken tur du har som får dom lyckoönskningarna av mig! Vem du nu en skulle kunna vara..

Pernilla

ja du!

har lite break just nu är inne i ett projekt, ett super fint minne och någon kommer börja gråta när den kommer i denns händer, för det är så vi är lika som bär men olika som skitsamma hitta inge ord för det! tårar kommer i allafall förmodligen komma. Det kan jag nästan garantera, lyckliga tårar över en vänskap som aldrig kommer dö..

Sånt gillar jag lycka. Så det så!

Hemkommen från mockfjärd Lola mys och skönt att inte befinna sig i Mora här står tiden stilla och samma minnen samma tankar snurrar runt runt.. och Samma väntan !

Men jag tror att denna vänskap dock är någon som kommer dö.. Även fast jag säkerligen kommer stå framför dej en dag och bara öppna mej till djupet kommer du vända för jag tror att du är sån, fast jag hoppas inte, jag tror du redan har lagt mej i ett fack..  och kommer inte ge mej en andra chans !  För hittils har du bara varit tvär. istället för att hata någon för ens brister kan man väl älska någon för ens egenskaper?! eller?!

Skit samma tiden har sin gång och tiden har inte kommit långt så..

Pernilla

Mera kärlek till folket

Jag tror jag ska ta en dusch, min bakis feeling är inte borta än så.. Sen får vi fan gå upp så vi kan köra hem.. jag har gjort av med fett för mycket pengar och vet inte hur jag ska lösa detta alls.. Men jag hoppas på lösning från ovan..

Jag har i allafall inte vunnit många gånger när vi spelade kort under helgen som gick, tro om detta är bra eller gud som spelar mej ett spratt..

Pernilla

Ironin flödar på gamla dra

Blä för att jag smälter som smör i skolsken av dej,
blä för alla terror sms jag har fått( inte Freddas han klassas nog som vän till syster så)
men alltså blää för dom andra,
blä för mej själv att jag lämnar ut mitt nr till dagen efter ovärda människor.

men mest blä för att du är snygg, det kosntiga är att jag tyckte verkligen inte det först men nånstanns på vägen så blää..

Sen är det fett nice med brännskador, dom gör ont och jag har ångest!

Men det som är mest blää över allt annat är att jag trvis i min misär av okärlek,brännskador, pengalöshet och att jag ska köra hem till dalarna idag...

Gå och hänger er, spakra på dom som ligger och ett skott i pannan på Anders (inte Kuppa) !

Yeah Yeah

Pernilla


Gårdagens äventyr

Behöver jag berätta att gårdagen var helt crazy, jag vet inte exakt hur det blev som det blev , men den ena leder till det andra som leder till det tredje !

Vi var i allafall på Nöjes i Kalstad pratade med folk, drack öl , drinkar och lite vatten in i mellan, jag kan inte påstå att vi var däng fulla men inte heller att vi var i ett normalt tillstånd. Vi träffade människor som man egentligen inte vill träffa torpeder men eftersom vi har en sån otrolig charm så hamnade vi i en vänskaplig nivå med dessa gubbar, visst var det skoj och lite galet ! Sen hände massa annat som jag tror jag för en gångskull håller inom mej! :P I allafall drog vi vidare inne på klubben och träffade två lite yngre killar som lyckades lura med oss till Kronoparken?! där man inte ska hänga har jag förstått, men vi överlevde men lite spår har det satt våran galna kv¨äll... Inte så att vi försatte oss i nån farlig situation, men det känns endå så här i efterhand att vi måste nog börja hålla ihop lite bättre och inte låtas oss dras med av det roliga för stunden hela tiden.. För det kommer nog bli vårat fall annars..

 

Sen
blir jag glad för att se dej glad men ledsen att jag inte kan vara en del av din glädje!  wish you the best K :)

Bajsmannen

Nu ligger det till så här, att jag och Johanna är nog lätt snyggast i Karlstad ikväll, hej och hå! känner mej som nån jävla kill mangnet och det kommer bli en hår kamp mellan männen vem som har turen! Man skulle se ! Ni skulle se ! alla som inte är i Kalstad kommer få bilderna på Facebook eller bilddagboken.. och sen kan ni nog hålla med! Så det så! sen känner jag att du är en idiot bara! RuuT

Pernilla

Pernilla får utlopp över ingenting

Jag var nog lite arg över det ca 15 minuter, eller inte arg barajväligt sårad!  Sen fick jag för mej att du kan dra dit peppan växer, så ses vi i Nangijala sen och då jävlar kan du skratta den lycklig av dom sekundera du fick spändera med mig!

Jag tycker om Kalstad, Det är en fin liten stad men mycket sköna människor som inte är så jävla bittra !
Sen tycker jag om min Johanna för hon är bara helt konstig!

Nu kör vi 500 och öl/vin nakna och drömmer om Stefan i Wallander !

Livet är så jävla lätt om man bara gör det lätt :)

Bajs på alla korvgubbar

Bus

en brunett i sina bästa år

Helt klart ett fynd :)


Storstan i skogen

Sitter i ysters längehet i Kalstad, väntar på att Johanna ska vakna (hon som gladligen kan sova bort hela dagarna trotts att man är i en annan stad jag kan dock gladligen utan pengar gå hela dagen på Ikea bara för att lix,

Värmland är mysigt, jag vet inte men här får man känslan av små bortkommna människor .. Jag vet att det inte är sant men Värmland lix. Måste testa det någon gång . Att bo här alltså verkar vara en så lugn stämmning .. Inte som Stockholm eller Uppsala där allting går i 110 hela tiden.. Lite mer som Göteborg . Lite mer jag eftersom jag nästa aldrig stressar äver andra saker än mej själv. Jag vet att det där lät invecklat så vi lämnar det där. Malmö då, skåne kan vi gärna gräva bort för min del.. Nej skämt och sido ska väl testa det med.

Nu ska Tessan ha datorn


Pernilla

RSS 2.0