...

Jag vet inte alls.

Hästar och jobb står på schemat skulle inte skada med någoting annat också.

Idag är det Athena och Nasses som ska ridas, igår Madame och Nasse. N var super fin och Anna har verkligen fått igång galoppen under helgen och dessutom gjorde vi byten rena och fina. :D

God Morgon också.!

avstängd

Dagar utan pauser det gillas skarpt. Att inte hinna stanna upp och tänka på annat som egentligen gruvar mig som egentligen ska vara så mycket lättare. Tävling i helgen ska bli så jäklans skoj, träning på lördag morgon också. Hårt men sen väntar en vilo period eftersom Sälen hägrar ..

Pernilla

One day I will walk away from these twisted games that I play

En till helg passerad och jag drack inte en droppe alkohol, istället blev det häst för hela slanten tillsammans med en stor dos sol och jobb på KG.

Känns inte som jag missa någonting och om jag gjorde det så borde det inte förstöra livet för det.

Nästa helg bli det tävling ska bli så jäklans kul :)

Nu till stallet för en tur i solen sen träning på friskis ikväll.

I morgon blir det att prova häst ! (berättar mer då).

Pernilla

Pengar!!

Jag vet inte.

I allafall behöver jag massa pengar för jag behöver massa saker till hästen sen vill jag ha mera pengar för jag vill ha en till.. :D

....

Sover för jag ska upp och jobba i morgon :D

Nasse var super fin idag på träningen och StorNortis skötte sig i skogen, var iväg på F&S också ikväll SKÖNT! Avlsutade med brieost och kex :)

Kademmumma?.. Bra dag!

Imorgon vilar bäbis häst, Ska hoppa Madame dock :)..

Godnatt


Ett slag bort.

Anmäld och klar spännade och riktigt jävla roligt. Måste bara säga att det finns nog bara två saker kvar för att göra de livet jag lever just nu perfekt, ingen av sakerna känns heller omöjliga och helt idiotiska undra bara när jag i denna lycklighet kommer få panik och vilja göra nått annat?! För vi vet ju alla att jag flyr efter ca 6 månader av samma sak. Förhoppningsvis inte nu och förshoppningsvis är det någon som håller mig kvar. Trotts total ickekontakt känns det endå inte förvirrade eller ju lite förvirrade men inte jobbigt irriterande eller panikartat?.

Nu väntar hundarna för promenix och sen ska jag kolla Arn från igår och Hemmafruar för att jag är nördig idag!

I morgon träning för Sandra! :D

Pernilla


tjolahopp

När jag endå är inne i häst världen så måste jag berätta att Nasse var super duktig igår och hoppade som en klockan. Jag sitter nu och funderar över om jag ska anmäla han till Älvdalen 60cm för att komma ut eller om jag ska vänta med debuten är bra att det är 60 finns inga fler sen förutom Klubb då och jag tänkte bli medlem i Insjön eftersom de har så mycket klubb tävlingar. Fundera Fundera. Ska ringa Lola hon har säkert några kloka ord att ge mig. Annars är jag inte bokad på mycket och det är SKÖNT ska ta len tur i skogen på Nasse och sen ska jag kolla på filmen från hoppingen från förra veckan hos Marit. Städa också var det Ledig?!!

Pernilla

tja varför inte?! Tävla!


123

blablabla.

 


...

Det känns lite som en drog och jag är fast i en ond cirkel och tar mig gärna ur om jag måste men jag vill inte men att stanna i det onda känns ganska självplågade så jag kanske inte har någont val.

....

Livet utan sömn fullfart igen i morgon och på söndag sen ska jag nog sova?!..


Påsk.

Jag började klockan sju och var hemma till sju helt galet men ja det tar tid jobbade till halv ett sen blev det Hoppa Nasse som var superfin sen lastträna han det var mer drygt men helt okej, Sabina efter det blev lite trim kändes mycket bättre i galoppen så dressyrtävling här kommer vi.. HAHA. Sen Stor Northon och han kändes fräsch. Fick mig en tur med han i skogen precis när solen titta fram Vardagslyx måste jag säga. Åkte hem fixa Silver och Primona .. Sen åkte jag och spela fötterna av Sigge i biljard.. Eller inte men bra försök!

Korv

häst

work work,:)

RSS 2.0