blabla

sjukt sugen på att skaffa häst igen saknar det jäkligt mycket just nu :(

Malta

seeg dag, utgång ikväll kanske i allafall! få se om hanni får vara kvar inne på native idag om hon sköter sig jäklans vakter :P Tyskland hägrar och jag funderar fortfarande vet dock inte om jobbet är 100% mitt än! Om  det är så blir det ett val att ta :S
Annars är allting bra !

Pernilla

Tyskland?!

Nästa val ? nästa land? hummm... like Malta men kul med nya utmaningar kan ju komma tillbaka i vår :S !

Sverige / malta

Malta livet är härligt ledig i morgon = utgång ikväll få se om vi kanske kör Valetta på dagen i morgon ! härligt väder är det också så lite sol ka man också få på sig !

Är lite orolig för min ponnie där hemma vill inte att han ska stela ihop, tyvärr så finns det för mig inget som heter vi har mycket för oss nu, han är gammal och hans liv ska inte gå om minst för andras egoism! försöker lösa det svårt härifrån !Madde ska i allafall åka ut och titta till han ! 

Pigalle då mår nog betydligt bättre han debuterade i Msv B i helgen med Emma i Heby 8 fel och var 8a i lätt An dubbel nolla :) Stort Grattis ! 

Pernilla 

Malta

dåligt av mig här men har bättre saker för mig serrni :P Vi fick en ny roomate förra södagen Mali världens bästa har haft så himmla roligt :) men nu måste hon åka hem för hennes mami är sjuk :( men hon kommer tillbaka ! Sen kom Helene men hon kände att det inte var rätt för henne här så hon drar idag med! Min dator är DÖD :S vet inte vad det är för fel så nu blir det för mig och johanna att titta in i väggen tills nån ny roomate kommer ! Hare bäst  just det magsjuka på jobbet :S 4 st här idag + lintuu !

Krov

Malta

Malta är great, första helgen var super lite för mycket alkohol dock men det är de ju nästa alltid för mig och hannsi ! fredagen var jävligt rolig av det jag kommer ihåg tills hanni försvann men ! lördagen lite segare men !

Jobbet går sisodär ! :S ska börja sälja bredband ch mobilt idag :S

hare bäst
Pernilla


mm..

Nu går det seeegt!

Pepp pepp på mej själv!!!!

Maltis

Framme i Malta nu då , trivs som fisken i vattnet och det är ju ganska bra eftersom vi befinner oss på en lite ö lix :p Jobbet är väl chill måste bara finna argumenten och så att jag lyckas övertala lite folk att få billigare telefoni ! Johanna lyckades sälja iväg en igår och jag var den sista med att lyckas men fick in en i morse så nu är självförtroendet lite bättre och man börjar känna sig lite tryggare så om några dagar ska man nog vara inne i det! 

Flyttar idag till våran lägenhet som ligger nära jobbet = skönt lite längre från PV (partygatan) men känns mest värt att vara nära jobbet ! Jag kommer få en fin fint rum med eget badrum :)


Ja hoppas alla ha det bra där hemma i kalla sverige (här är det mellan20-25 grader)
ciao
Pernilla

avfärd

Nu åker vi!!

Hörs sen

Pernilla

landet långt borta!

Nu är det inte många timmar kvar förens vi börjar våran resa till vårat nya hem för några månader/år?!
Och ja jag börjar få lite res feber :P

RSS 2.0