...

Jag vill aldrig mer ha sommar !

Tidlöst

Läser du detta märker du sticksåren, ser du tiden som gick men andra som stannade,ingenting är som förut men allt är sig likt.Förstår du verkligheten i mej?! Fattar du att jag inte tänker som dej? Inser du att jag inte är dum i huvudet bara för att jag inte gör som du borde ha gjort?! För sist jag pratade med dej så verkade som att du inte fattar att jag inte är som du. Jag är också en människa som inte kan vara som du vill för hur lätt skulle inte det vara..


Fattar inte varför jag håller fast när du egentligen inte alls är så som jag ser dej..

Moder Jord



Vi moder jord och Peace and love !

Vill TILLBAKA!

Välkommen tillbaka

Vad vore livet utan mej? Inga galna upptåg- många oförblivna kontakter- inga stora tårar - Nej fan ni skulle inte klara er utan mej jag är en stor länk mellan er alla och egentligen är jag fan inte stolt över det för utan mina länkar skulle inte heller mina tårar rinna lika mycket ibland.

Peace and Love var underbart bra och jag vill bara tillbaka, vissa delar var lik ett skärsår och andra var rosen röda stunder. men Livet är inte alltid 100% så Jag vill bara Tillbaka.. Sitta och sjungab Moder jord med världens sämsta röst. Vakna med solen i ögonen och ett hemskt hår. Ha massa vänner som man verkligen tycker om omkring sig.. Det vill jag ha på repet resten av livet. Inte Mora igen men förblindad och idiotiska upptåg. Inte andras blickar om utbytts bakom min rygg, inte vänskaper som sätts på prov hela tiden. Inte kärlek som bara är lek. Jag vill Ha Peace And Love. Inte Det här.


Pernilla


Sår

Ärligt talat ska det inte vara såhär?
Om 100 år är vi alla döda och så här är min ungdom.
Jag borde ju sättas i fängelse eller nått liknade,
för att ha slavart bort hela den på idioter..

Katt jävel

Inför dej är jag som en slätstruken katt! Du kan nog få mej till det mesta eller allt du borde egentligen provocera mej åt nått annat håll men liksom din "du behövs nu grejen" så är du som en egeoistisk gris och gör percis som du själv vill och riktigt kör över mej jag låg under din traktor alla gånger gissa vad`? jag är uppe men såren sitter kvar.

När tar det slut när är du inte kvar jag vill inte att det ska vara så här jag vill att du ska vara borta men förmodligen är allting kvar för det finns ingen som har kört över som du Ingen,

Det finns hela tiden ett litet hopp där som säger i mitt huvud en dag en dag! Kanske kanske du ser mej?!

Åska

Pappa har dödat våran datorn genom att sitta på den vid åska tur var dock att min laptop var urkopplad MEN internet fukar inte just nu är jag i Ryssa och tittar runt lite.. Så att ni vet :)

Bäbis hästeri

Idag har jag och bäbis hästen tagit en tur igen rider han varannan dag ca . Och idag så galopperade vi för andra gången men denna gång i båda varven han fattar inte riktigt första gången i höger varv men idag satt den.. Longerade han först och tog galopp därifrån några gånger så han skulle fatta Galopp.Rose-marie (ägaren) har aldrig longerat han i galopp så hur ska hästen då fatta när jag gör galopp skänkeln och skriker galopp?! . Men nu så börja saker ch ting ramla på plats söta lilla (163cm) häst!!


fullerifult

Loggade in nyss och såg att jag hade fått en komentar där det står Blogg design till utlottning. Tack för den lix !
Jag tycker om min design så det så.. ! Inte för att jag tror överhuvudtaget att hon såg på min desing och tänkte usch vad fult den där måste  vara med i min tävling men endå!


Golv

Jag och mamma håller på att lägga golv och seriöst så bli jag tokig på henne hon är ibland så himmla trög så det är fan inte sant.. Men snart så är det klart sen är det mitt rum som måste fixas är verkligen skit stökigt och bara Jobbigt rum jäklen .. har inte sovit där på flera dagar heller uscha puscha hur kan ett rum bara var snyggt?!

Ica MAXI

Idag öppnar ICA Maxi i Mora-Noret jag och Ronja ska upp på en tur och se oss omkring jag borde verkligen införskaffa mej en ny platttång eftersom Johanna har klippt av mej håret.. Jag har elaka vänner !
Skämt och sido får jag väl skylla mej själv när jag gav Johanna saxen .. men det växer ut får vi hoppas:P

Hanni Panni



Idag blir hon blondiee min lilla Terror twin :)

Jag tror hon kommer bli skit snygg :)

På tal om att lägga ut elaka bilder får du ta skiten <3

Nej nu ska jag hälla i mej frukosten  och åka och stötta Hanni i säkerligenen lång dag i frisör stolen !
Och jag tror då att en frisör är bättre på att färga hår än jag och paint är !

Ting Ting

Jadu

Bland det värsta jag vet är när man gör som du gör .. En elak människa är vad du är och en dag kommer säkerligen du bli bestraffad för det..

Jag vet ju sanningen för en gångs skull så nu kan du säga vad du vill för jag har sett !

Frågan är vad du har för problem som måste få den bekräftelsen !?
Sök hjälp !


Skönt att man har sina vänner som man vet är sina vänner <3
Dessutom har du än engång visat vad du är för en människa!

Snöööö

Jag tycker i allafall att det är lite synd om Norrlandsborna eller ja dom som bor där det är snöoväder i allafall .. GALET


xoxo
Pernilla

Tävlings -tips


Tryck på bilden för att komma till tävlingen

Ting Ting

Zwinky


Terror

Idag är en sån där jag vill inte kolla mej i spegeln dag! Ska ta en promenad öka på lite lycka så kankse jag kan ta mej en blick sen. Måste fixa mitt rum snart också funkar snart inte att sova i ett annat, men mamma och jag kom på igår att vi ska måla sängen som ska in i mitt rum vit och då måste jag in till stan en sväng och kolla hur jag ska göra med lacken somär på den nu trädfärgade sängen som ska bli vit.. Snacka om snurrigt och ovärt skrivande..

Tog förövrigt lite galopp med bäbisen igår det var kul sa han och bockade ! Mys häst

Hanni Terror Twins bästis är hemma snart igen och i natt bli det nog lite bus hoppas jag på <3

xoxo Pernilla



Cold play



Bästa av bästa

Bom Bom

En dag du !

Fotboll idag :) haha snacka om dubbel moral här men jag tycker om fotboll när jag spelar den själv och när Sverige spelar och jag har lust att titta men när jag har bättre saker för mej tycker jag inte om den! så de så!

Snart Peace and Love
Först Midsommar och nästa vecka bär det av mot Sunne och ska packa ur Jessicas lägenhet!

Ja en dag du så kommer din ånger ta vid !


Glasspärm och 1-0 till mej!

Jag kanske egentligen inte är så jäkla mycket bättre jag heller som sitter inne och beklagar mej över killars galna föhållande till fotboll när jag sitter här och bloggar och tror att jag är så jävla bra! Nej sanningen är väl den att jag är minst lika dum som sitter inne vid en dator när det är 25 grader ute dock är det 40 grader nu så jag är väl dummare? Eller föresten 40 grader är helt galet varmt och man borde inte vara ute för ens hälsa så 1-0 till mej jag får sitta här inne i kylan för ute är det öken!


Här hemma brevid datorn så står det en hylla och i hyllans står det pärmar på en av dom står det glass? vad är det för konstigheter har nån av mina päron ett sjukt förhållande till glass eller ! Jag tycker i allafall att det är mycket mystiskt att ha en pärm som det står glass på ska utforska den lite nu .. Här har ni en mys låt innan ! Madde som gjorde så jag fick upp ögonen för den!




Ting Ting

Fotbolls hateri!

Nu har verkligen en storm av Jenny flygit in !

Fotboll dök upp i hennes blogg och jag skulle svara på inlägget och märkte att det jag var på väg att skiva var som ett inlägg så jag tar det här istället! bla bla..

I allafalla vad är grejen med VM och sen EM är alltid fotboll på sommrarna ALLTID och männen man umgås med ska ALLTID titta på oviktiga matcher som Turkiet vs danmark typ! som inte ens spelar i samma grupp som sverige JO det är ju världens viktigaste grej! Sverige matcherna är väl okej att titta på så det är ni tillåtna ! Värst av allt är att när man tittar så får man inte ställa frågor om varför dom gör som dom gör men själva skriker dom sig hesa när domaren inte gör som dom vill !

Så killar varför är det så himmlans viktigt eller är jag bara dum idiot nu som bara MÅSTE inse att det är eran hobby att sitta inne när det är 25grader varmt ute och kolla på TV?? !



Ting Ting

Crusning



Haha undra om det kan bli mycket bättre än Vansbro crusing? !

Saknar min andra hälft Hanni Terror !


På tal om

Gammla flammor som Jenny kom jag på att tänka på Bumbibjörnarna när hon och Louise pratade om dom i sömnen tillsammans på en innebandy cup för massvis av år sen sånt som man kan skratta åt än idag :)

Eller när jag sov över hos Jenny för också massvis av år sen och jag ligger på 1/4 del och hon på 3/4 delar (typ) och säger i sömnen att jag är stor som ett hus ^^ Det kankse jag var (är) men hon låg där med armar åt alla håll och benen åt andra håll ! Minnesvärda bitar av Pernillasbitar like Joels bitar :)

och på tal om allt så är Care bear dom bästa tillsammans med My little pony ! som jag förövrigt lyckades få en gammal VHS med från tradera i början av året <3





Och hela inlägget är bara för dej Jenny


Pernilla

Grattis alla Studenter 2008 :)

Grattis Marit Student 2008 :)

Gick  upp tidigt och tog min bil till besiktning i Rättvik med madde och det gick igenom ! Taa!

Nu ska jag chilla duscha och fräscha upp mej innan jag ska in och gratta marit sen blir det MAT hos majs och sen ska jag in och träna Nortis för att sen åka tillbaka till Marit innan dom drar på skeer :)

Tjaoo

KÖRKORT!!

trallaaalalla Körkort! Och seg var jag men nu är det inkammat! efter många om och men!

Trallalalaa

Grattis till Mej! Sommaren kan inte få en bättre början än det här!
Imorgon firas marits student! trallalaa!

Wish me luck!

Vet inte men det känns som det är min ensak vill jag berätta så gör jag det, att fråga ens är lite oförskämt menmen.

På Torsdag är det Marits student och i morrn blir det handling :) Fick för övrigt mina skatte pengar idag det är nice !
Inte för att jag ska göra slut på dom men endå man räknade med att få dom typ 20 eller nått så!

fast i morgon försvinner mer pengar

aja sova nu Pernilla


Miss Jag Har kommit Till En Slut Punkt!

Kom på en sak i dag av ett telefon samtal jag fick att ! Det är bara tanke av dej som gör mej kär i dej och inte den verkliga människan du är,  för du finns i en fantasi värld i mej medans den verkliga du aldrig kommer bli som i mina tankars dej! Tyvärr är du inte lika bra helt enkelt! 


För övrigt har min telefon gått varm idag pratade en låång stund med Jenny det var mysigt! Hon var ute på en försöka ta sig hem från jobbet promenad ! Tror hon fixade det! Verkade som det var en ganska eller ja Låång väg!

Skulle egentligen spela fotboll ikväll men nej  som vanligt kan man inte lita på ord! - Tänk att det alltid ska vara så :/

Aja nu logga Hannipanni in så jag ska prata lite med henne :9

Plain White Ts - Hey There Deliah



Mys video!

RSS 2.0