..........

Onsdag, jag dansar runt i lägenheten och lyssnar på Highwayman och inser att livet är ganska bra!
" Även de värsta motgångarna kan vändas till någonting bra, efter en tid!"

Kärlek är för dom!

Precis just nu känns det som jag är ensam i världen :( ! Men när R kommer om en stund är jag inte det längre men ensamheten är ganska skrämmade för en social varelse som mig och tankar kommer om onödiga saker som inte ens finns. Ensamhet kan ju vara ganska bra men jag tycker nästan aldrig om den om jag ska ärlig och vill alltid ha nån vid min sidan och sen jag skaffat hund är jag ju aldrig helt ensam och just nu är jag helt ensam.


Så var det med det.

Pernilla


I know I hide the truth

Jag är sjukligt trött idag, vet inte ens varför sen håller jag på att frysa ihjäl här uppe .. Gahh det är verkligen skit kallt! Hemma på lunch och får dricka tusentals kaffe koppar för att överleva, tre till 8-18 dagar sen är det Fredag och back to Mora!


Kiss Kiss

Jag ser ljuset i tunneln är det ett tåg?!

bla bla bla. Är ungefär så jag vill sammanfatta ingenting, vet inte vad jag ska gör just nu gråta eller skratta. Men jag biter la ihop lär väl göra det och förhoppningsvis får jag inte panik attack och spyr. För just nu känns det som en sak som skulle kunna hända. Varför? Jo för jag ska ha en redovisning jag inte är förberdd på och det var tusen år sen jag gjorde en och jag är nervös, hormonerna sprutar ut från mig, bakis fotfarande typ. och en jävla irriterade as jobbig mens värk att jag typ dör av smärta! Men vad gör man inte. MAN biter ihop och av reagerar sig här. klart!

Have a nice day.

Pernilla

...

Jag letar efter den perfekta killen - så jag kommer få leta livet ut!


.....

That part of me left yesterday
the heart of me is strong today
No regrets im blessed to say
the old me dead and gone away

Du står i vägen för mig!

Varför ska det alltid vara saker ivägen, jag tycker det är bajs.
Iallafall så funderar jag än på om sthlm ska intas ikväll eller inte, kluven i frågan många saker som spelar in.
Nu ska jag i allafall duscha det kan ju behövas i vilket fall(och nej inte för att jag luktar utan för att duscha är så jävla kul)!

Bajs Bajs på dig för att du finns åk hem till kaninerna och kom aldrig tillbaka.

Pernilla

bad things

Okej ! sjukt stressad och gör inget åt det vet inte vad felet är!? I morgon i allafall blir det sthlm få se om det blir tidigt eller sent! sen väntar Luleååååå.

Korv

Pernilla

Happy smile

Alltså saken är den att jag idag har varit ganska irriterad vilket jag verkligen inte är längre för jag har insett livets goda ting , N var bäst <3, min spegel bild var inte lika irriterade som i morse. Johanna skickade ett snällt sms även fast jag förmodligen inte åker till Stockholma i helgen så värmde det och ja vad mer jag förstog mej på studieplanen ! hahaha.
Så då glömmer man livets dåliga ting typ jag är i Mora utan vänner (nästan), Ingen F&S pass idag! jobbigt att mocka och min tenta i morgon kommer bli halvbra! 

Nu ska jag checka OTH och låsas plugga på ATs begrepp och filosofi!

God Natt ! :)


Dagen då äpplet ramlade lååångt från trädet!

Jg insåg precis att jag borde nog skaffa glasögon inte sånna där vanliga utan för annat bruk för uppenbarligen är jag blind och insåg precis i ett ögonblick att jag måste vara helt blind blundat mig igenom! USCHA Aldrig försent att se!

Så det blir ett nej bestämt NEJ!

Pernilla


Glada dagar!

Tisdag:) gårdagen blev kalas bra hann med det mesta och Salza var relativit fin (mycket finare än sist). Är säkerligen för att jag hittar knappar nu vilket inte hästen uppskattar men ! F&S var helt okej latade mig lite tror jag menmen. Precis hemkommen från berget ska dricka te och plugga nu innan jag ska laga mat till mammsen och mig sen måste jag ut och träna N en sväng innan jag ska över till grannen och vakta kidsen!

Ska försöka hinna kolla nya avsnitten av OTH och Gossip också.
I morgon väntar Fältstudier spännade!

Ha en goodie dag alla!

Pernilla

Vad tror vi?

Jag tror att du tror att jag tror att vi tror att alla tror att det är så ! När alla bara egentligen tror någonting som inte är någonting!

Ibland kan jag allt vara djup och invecklad vavavava?!

Sen tror ni att jag vet vad detta handlar om vilket jag inte ens vet vad poängen bakom är (när jag egentligen har sjukt tråkigt och googlat på citat!


Pernilla

Tralalalaa Måndag!

Gud vad spännade med måndag !
Känns som jag är överkörd av en buss, sovit sen nio igår men inte tusan räckte det :( ! Ensam också jävla hund skrälle som inte vill sova med mig ! blää. haha

Nu ska jag vara aktiv i skolan,

God Morgon. !

Pernilla

En annan del av Mora !

En annan sak, att lära sig av sina misstag det kommer jag aldrig göra men jag orkar inte ens tänka på det !
Och det spelar egentligen ingen roll !

:)

The last Kiss

Måste säga att gårdagens utgång blev ganska skoj, mindre smart dock att göra klädbyte när man redan är så dragen att man egentligen inte är mogen för den uppgiften men vad gör det när man inte lämna ett dugg till fantasin, det är ju andra som får se mig mest så jag slapp i allafall se mig själv ! haha.

Super skönt att åka bil hem också även fast det var jävligt seegt!

Det klart bästa är nog att bakisångesten har inte infunnit sig (än) och jag är egentligen inte speciellt bakis bara tok trött vilken jag snart ska åtgärda genom att sova. Det här med ångesten tror jag kan vara för att jag själv inte orkar ta tag i någonting men det känns ganska soft så jag lämnar det där.

Annars är livet ganska chill tror jag :)


God Natt

Pernilla

Jeep

Är det inte helt underbart att människor är helt störda ibland och inte kan sköta sitt och måste "kolla upp " vad man har för sig ! jag ska nog luska fram vem/ vilka det var! Mora är inte så stort så kanske inte är så svårt!
är det svartsjuka eller vad som driver?!

man förvånas aldrig alltså !

Pernilla

Tralalalalaaa

Jag säger som Sofia, (skrev egentligen ett låång inlägg som jag till slut inte visste hur jag skulle ta mig ur). Så jag säger som Sofia !

Players only love you when they are playing!

Många gånger stämmer detta in som en kaka på mig, och då menar jag inte att de playar mig alla gånger utan att jag är den där hemska känslolösa playern, sen får jag självklart ibland smaka på kakan och känna den där hemska känslan att vara den andra, och det suger så jag planerar inte att befinna mig där igen !


Dagens aktivitet

Idag har jag allt varit i farten (skola) och nu väntas träning på F&S skönt lite tuffare pass idag, sen ska jag färga mitt nuvarande hemska hår som är väldigt slitet egentligen men vad gör det?!

I morgon ska jag återigen stätta mig med skolarbete som är ganska kul när man pratar med sin basgrupp och vi är riktigt effektiva med massa skratt kan jag lova! Känns som man är i en annan värld och det är lovley!

Hästen ska löshoppas i morgon hoppas han är lika fin som sist och vi kan höja lite så man får se lite kapacitet men det visar sig, han kanske är helt förvirrad vemvet!

Och bilen ska få nytt glas som jag sparkade sönder ! :)

Nej nu måste jag palla mig mot stan och svettast lite! (usch va vidrigt det där lät )!

Aja!

XX Pernilla

:))

haha föreläsning jojo! Tog tag i mig själv och åkte in till stan för att hitta nått att kunna dra på mig ! vilket visade sig vara ganska svårt men jag hittade en klänning som kan funka var dessutom rea men som de brukar säga allt klär en skönhet va?!

Pernilla

Funderingar

Varför känns det inte som jag längre till hör den sidan av befolkningen när jag egentligen gör det? varför känns det som jorden under en försvinner.

Jag gillar att jag aldrig kan bestämma mig för hur jag vill ha det, gillar också att när tryggheten känns som bäst rycks den bort som ett kniv i hjärtat.

Men mest av allt tror jag ändå att jag blir klokare med åren och inser att människor kommer och går och ibland kan man inte hjälpa att man vill någonting annat och att allting har ett slut men att det alltid kommer nya människor som tar platsen som då står tom.

Någonting som jag hatar är när jag börjar göra om i minnerna och tänker på hur det kunde vara. Helt onödigt och bara fuktansvärt sårade och totalt idiotiskt.

Nej nu börjar skolan.

Ha en bra dag

Pernilla

!!!!

Jag vet vem som kan fixa mig och det är nog bara mig själv. Dock behöver jag mina vänner need you :) 
Samma sak jämt dock ska det bli som vanligt igen. Precis som vanligt och det ska jag då ge mig fan på!
Sen från det andra till det trejde som finns! gahh ! idiot! haha (ingenfattar någonting?!)
Hur tänkte jag, detta ständiga letade efter en jävla trygghet ett jävla fegspel att bara åka hem. Väx upp Pernilla, ta tag i ditt förbanade (jävligt bra) JA ! Inte borde jag gnälla egentligen liv och move on till någonting bättre och håll inte kvar i det gamla för det kommer inte tillbaka ---> framåt!

Det roliga är att detta blogg inlägg kan nog bara bra i framtiden när jag är så där fruktansvärt feg och bara vill flytta hem för att nått blir lite hard.!

Så God natt :)

Who fix me?

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you 

Early winter

Det är lördag, en jäkligt ovärd lördag men man behöver väl sånna också ibland?! Jag ska kolla överlevarna sen ska jag sova!
N var en riktig pärla idag men känner ändå skit! Känner också att jag är dum i huvudet och tror på att himmlen ska trilla ner ! Den gör det inte varken jag tror, hoppas eller vill.

Så God Natt !


Onsdag och träning ikväll :) känns toppen! helgen känns väldigt ovetade och jag har verkligen nada ide vad jag ska göra fredagen var ju spikad med kräftis men uppenbarligen så ändrades det igår :( Johanna och C åker hem! Men Jenny är väl kvar hoppas jag???!

Skola rullar på och jag känner mig motiverad men ganska förvirrad. haha!

Nu ska jag äta frukost som jag har glömt att trycka i mig sen kolla om jag har spelat in nått från Studieteknik föreläsningen?! kallar mig själv teknisk men upp till bevis känns osäkert!

Från den andra till det tredje som egentligen inte ens finns. Så känns det inte alls som någon total överkörning som jag trodde även fast det svider lite såklart, kan kanske vara så att jag helt enkelt egentligen är lite bättre och förtjänar helt eneklt bättre. ! Vad vet jag utbrottet kanske kommer i morgon!

Pernilla

Jaha!

Nu ska jag fan aldrig mer göra om det. never!

idiotiska jag!

!!!!!

Sitter här igen, precis varit på friskis, fan hårt idag kan bero på att man bara fettat i sig alkohol hela sommaren och typ aldrig aktiverat sig. Skönt med en urkörare dessutom känns det som hämnd. vet inte varför.! skit samma. hahaha. Glad är jag nu i allafall och ska ut till N och se vad han går för! spännade!

Pernilla

FörlåtFörlåtFörlåt!

Idag eller de senaste dagarna har jag kommit på mig att tänka på någon som jag inte pratat med på evigheter någon som betydde så där otroligt mycket någon som jag krossade så där smärtsamt och han valde att gå. Jag förstår inte mig själv att jag kan vara så himmla känslolös och otroligt klantig elak och att någon som tycker så mycket om mig vänder jag ryggen.

Och när jag tänker på de människorna som verkligen tyckte om mig så inser jag att de som vänder mig ryggen är bara mitt eget fel.

Det bästa av allt är att alla som tycker om mig går vidare men själv står jag kvar i samma fotspår och hoppas på att någonting ska hända?

Idiotiska jag!

Vill bara ha!





Om man kunde bestämma vem man skulle få skulle någon av dessa killar vara mitt val!
Men man ska aldrig säga aldrig?!
Ses i L.A killar!??


Om man kunde styra känslor skulle jag göra det!

Tåget hem idag var det läängsta jag varit på jobbigare än när jag satt fast i 3 timmar mellan stockholm och arlanda och fick åka buss från borlänge och det borde inte kunna bli jobbigare men det var det, även fast jag hade sällskap av Jenny och när hon pluggade pratade jag med Majs. Skit tråkigt `!

Annars då hemma och världens sötaste W mötte mig och han blev så glad <3
Hästarna var också glada och lilla söta Oliva hade saknat mig tok mycket och hade varit till hennes farfar (eller morfar?) och fått 2 borstar och ludd till hästarnas grimmor, sen berättade Caroline att hon hade tjatat om mig sen jag åkte stackarn 10 dagar lär ju vara en lång tid för lilla henne sötare unge får man nog leta efter!

Och det tredje, satt och kollade på en bild idag och fick rysningar genom hela kroppen, tänker dock inte nämna hans namn (eftersom hela världens befolkning är minst lika besatt som jag) .. Så den stora frågan är det okej att vara 21 bast och drömma efter en kändis? eller flera ?!

JOO det är okej!

Nu ska jag peppa massa Greek och privileged, pussa på W, drömma om snygga människor och dricka te !



The last kiss

Tid kan vara det bästa helt klart men också det sämsta att låta tiden ha sin gång och se vart det bär av eller att tiden gör att man glömmer bort att glappet blir för stort och att man inte tog vara på den tiden man hade. Så känns det just nu om jag bara hade gjort allt lite tidigare!

Men egentligen är det väl inget att gråta över, mjölken är ju redan spilld och jag kan inte spela tillbaka. Inte ens 1 minut kan jag klippa bort och det suger !

Nu ska jag åka hemåt till lilla Mora och plugga i min ensamhet, men det kan nog bli bra att låta Arbetsterapi ta över min hjärna totalt är nog det bästa . (sitter snart och självplågar mig det vet vi) men det är väl tanken som räknas och allt har ju inte en dålig utgång jag bara som tror det. Hoppet lever i allafall!

Ting Ting !

Pernilla

:))

Man börjar inse att vägar inte bara korsas hur som hellst och att man inte kan välja allt. Jag väntar på slumpen ödet ja jag tar i allafall inte tag i saken själv . Vilket jag alltid brukade göra och stog där helt utåt vänd. Jag gör det inte igen. Jag ger ingen den delen av mig igen. Kalla det bränd om ni vill jag kallar det en starkare som inte luras av känslornas framfart!

Nu borde Ronja komma jag vill till sthlm och träffa människor i den här lägenheten blir jag för tillfället helt tankspridd!

Godnatt!

Luleå - Stockholm

Ny dag nya tag eller vad säger man, denna dag har varit mycket mera roande än så länge än gårdagen. Sista dagen på första inneveckan avklarad och nu är det plugg för hela slanten som gäller då! Gahh mycket att göra och egentligen borde jag typ sluta skriva blogg eller nått. Så jag lär mig skriva sådär kort och sammafattade och ja bra. Men det tänker jag icke.. Stockholm snart ser verkligen fram i mot morgon dagen nu hade lite funderingar på att åka hem med Lolis men tror jag stannar kvar i allafall. 

På tal om skola har jag verkligen en supertrevlig klass och jag trivs bra. Min Bas grupp är också lovely. Och inte att tala om alla andra man träffade ute på Stuk :)tralala.

Det finns en sak som jag verkligen inte förstår jag har köpt en ny väska och den är mycket större än den jag hade med mig och ändå får jag inte i allt.!? förklaring tack! Jag är sämst (har dessutom annvänt typ 1/3 av kläderna! haha

Bye Luleå ses nästa gång :P

Pernilla


The best one in the world

Jag saknar saknar saknar saknar saknar saknar så det gör ont ont ont ont :( ! Det gör mig irriterad och grinig och ledsen! för att jag saknar så det gör ont! Bara så att ni vet!

Pernilla

I lost myself in you and now everything feels so wrong!

Och så sprang den här dagen iväg också, fort som satan snart är första trippen till Luleå också klar, saknar mina djur där hemma :( Började prata om hundar idag och då blev det jobbigt!
Annars då ? jo Bas grupperna är nu klara och jag tror jag kommer trivas super i min med folk från hela sverige att matcha med varandra hur vi går ihop är nog viktigare än geografiskt ! :) Sen hade vi lekar och självklart vann våran grupp, haha. Ingen kommer ju som sagt ihåg en tvåa så det gäller väl att vinnan då. Vi blev de sju dvärgarna och våran slogan blev : Bara man börjar gör man det omöjliga möjligt. När vi sen skulle sätta vem som var vem så tyckte alla att jag skulle vara toker och nog för att han är söt men^^ .. Det stora MEN jag kom ju på både slogan och vårat grupp namn. SÅ jag utsåg mig själv till Kloker ! maha.

Just det sen käkade vi surströmming har inte ätit det sen jag var liten och det är väl inte direkt någon höjdare och det luktar skit tur att det inte smakar det samma i allafall, men det var en rolig grej av lärarna istället för att ge oss någon tråkig paj eller liknade!

Nu ska jag promenixa innan jag och Ronja ska spela Labyrinth :)

Ting Ting !

I Still Haven't Found What I'm Looking For!

Jag skulle väl ljuga om jag sa att jag skulle vänta, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hoppades på att det skulle vara så. I allafall är det ganska bra hur jag märker hur fel jag skulle kunna ha varit om jag ändrat lite grann på mina vägar, igen och igen inser man att i slut ändan har man man bara jag, mig själv och Wille <3 . Svår att överträffa och svår att tävla mot egentligen går han inte att slå, vet ju att han aldrig skulle vända mig ryggen på ett sätt som andra kan.

Nu ska jag pallra mig till skolan, ska leka av oss i regn idag JAAAAAAAAAAAAA! har ingen bra jacka med mig! :S och i morgon är det fint väder! Man blir så där full av ironi på nått vis.

Pernilla

Idioti

Ni vet ljuset i tunneln det var ett tåg. fuck it.

men jag överlever säkerligen, skolan i allafall kändes väldigt mycket bättre idag inte lika flummigt längre och nu är det bara några dagar kvar sen far jag mot Stockholm som kommer bli så jäklans roligt och sen hem till min hund och hästarna. sen väntar plugget!

I thought you were outside my heart
but I was wrong and it sucks.

Pernilla

Luleåååå

God morgon! Dag två börjar nu, kände mig helt lost igår efter första dagen även fast jag varit på lite skol grejer förra veckan. Tog en två /tre timmars promenix med Ronja efter skolan sen läste jag lite och började få lite hum om allt men långt ifrån koll.! Nu ska jag käka frulle sen bege mig mot skolan.

saknar mina djur också känner jag. bara några dagar kvar nu!

Kiss kiss

RSS 2.0