<3

Förlåt för allla arga stunder, förlåt för alla elaka ord, förlåt för att jag inte sa att jag älskar dig. För det gör jag och jag kommer alltid minnas dig.
Vila i frid och jag hoppas du är i himmlen, häsla farmor och alla andra .

Älskade du <3

Tunga dagar.


...

Morgon nu till hästarna sen måste jag städa för att vid 16 börja vasaloppsjobbets första dag.

chill.

Just nu hade det varit jävligt skönt att få känna sig lite uppskattad?!.
Men som vanligt är det nog för mycket begärt och jag får tycka om mig själv ist.
Lika bra den känslorna är alltid delade.

Med mig själv och mig själv alltså.

Pernilla

Onsdag

Onsdag igen 15 timmar senare. Sjukt jag har verkligen varit ute på vift Heeela dagen. som sagt 4 hästar 2 ridna friskis och svettis pass. var hem en timme eller två var det åt mat och sov en timme sen iväg igen..

Nu inne här och på fejjan för att kolla vad som händer .

Kiss


Onsdag

Onsdag igen, dax för dagen har 4 hästar idag 2 ska ridas:) Salza ska gå återigen bommar och  Nasse ska ut i skogen 30 min bara i morgon ska jag hoppa han igen, eller ja hoppa och hoppa vad man nu säger med en 4 åring sen blir det vila fredag och skogstur med Ela på lördag sen får han vila en vecka. Behövligt tror jag inte för att han känns matt men får vara lite bäbis ett tag igen. Får se om det blir 2 veckor.

Annars då? Så är väl livet rätt bra tror jag, man vet aldrig när saker spricker och sånt gör mig allafall tivelaktig .

Nu mot stall 1

Pernilla

Måndag

Det är helt okej :)

 

Träning snart.

Pernilla

Söndag

En hel dag med hästeri, årsmöte med mera, är i valberedningen iår blir nog en skoj uppgift.

Nu är det träning x2 lite stryka för Salza tänkte jag, sen ge mig på lite hopperlihopp med Nasse  blev ingen i torsdags utan tömkörde då ist.

Sen är dagen slut och jag ska sova igen de 8 timmars sömn jag har med mig sen 07.00 fredag morgon.

Sömn va?! fett överskattat eftersom jag är ganska pigg måste jag säga. '


Tack för en bra helg.

Pernilla

...

känner mig riktigt laddad för att gå upp 06.20..

Leker livets glada dagar förövrigt.

Pernilla

blaha

Bakis bakis bakis och bakis.


kiss

Fredag

Allt kan kanske inte alltid bli som man vill men någonting kan väl det i allafall?.

Utgång ikväll? såklart. Vad vore en fredag utan alkohol?

Först lite jobb för en gångskull.

Pernilla


....

Den talande tystnaden är ganska fin va? Jag tror jag lägger av snart.

Pernilla

Torsdag- idag är igen vanligt dag för det är ..

Jag har ondo mage såhär på morgon kvisten it sucks vet inte varför kanske är det pastan som sitter där och gror. Brukar inte äta pasta så ofta men igår blev det lasagne för jag tänkte onsdag mycket träning bra med lilte kolhydrater .. Jävligt bajs med ondo mage !


I allafall IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE WILLEPILLETRAZZEL ÅR . och såklart hans syskon Grattis Molly och resten av skyskonskaran.

Vi ska ha kalas ikväll med massa bus.

Nu ut med ponnyn och pirmona sen till andra stallet för lite hopperlihopp.

Pernilla

så dåligt så bra

Lite osugen på allt just nu, släpper snart det bästa med dåliga minuter i mitt liv är att det kommer alltid en morgon dag eller att det kommer minuter efter dom dåliga som inte är det. Det bästa med mig själv är att jag ibland kan i mitt dåliga humör tänka precis så här.

Skönast idag i allafall är killen(mannen kanske jag måste säga åldern för kille stämmer inte där). I allafall på friskis efter passet kommer han fram och fråga när jag ska börja med boxning för jag har ett sånt jävla slag.

Hahahaha han skulle bara veta vem/vad jag tänkte på. Jag har nog ett jävla slag och boxning har jag alltid velat börja med eftersom jag ibland kan ha så sjukt mycket att bara få ut ut ut då skulle en säck ligga bra till hands.
Jag är inte lika argsint av mig just nu men ibland så spricker skalet och då smäller det.
Kärlek har en förmåga att göra mig överaktiv alltså krossad kärlek då fokuserar jag bara på killens fula face och slår av mig. Jag skulle nog kunna bli en jävligt bra boxare bara jag hade någon som krossa mig 24/7 .

Nu är jag på bra humör igen.

Kiss

Pernilla

Livet på en pinne



Gahh vad jag gillar oss tre.. hahaha!

Träning

Var in och hande lektion nr 2 för Sandra med Nassepasse och det gick mycket bra måste jag säga kände verkligen vilken skillnad det är på han i jämförelse för 2 veckor sen han spårar mycket bättre och slänger inte alls ut bakbenet lika mycket och dessutom bär sig betydligt mycket bättre och har en helt annan framåt bjudning. Glad Jag och trött häst. I morgon bli det hoppning med sara och cissi. Lite hårda dagar nu men sen bli det vila igen.

Pernilla

Jaha!

tidig morgon. lång dag !

En förhoppningsvis bra dag

jag är så jäklans lat, nej ni istället för att aktivera mig på F&S ska jag göra nått annat. Att jag missa träningen har jag Sandra att tacka för och det gör jag verkligen eftersom den underbara människan ringde mig idag för att skicka mig på intervju på Berget gick bra och jag tror jag skulle kunna trivas där uppe. Hoppas som sagt att jag får en chans och jobba där så jag kan få igång min ekonomi vore ju ganska skönt att jobba och tjäna pengar. Jag har ju rätt så mycket utgifter hela tiden så.

Tack Sandra du är bäst<3

Nu ska jag in till stallet och pussa på min bäbis häst sen blir det vanliga måndags tv.


Pernilla

Svåra ord

Det är måndag och jag har återigen svårt med orden, få fram någonting vettigt. Jag vet inte vad det är men ibland står allt bara still. Det är skönt när framtiden inte är stressade och det förgångna inte äter upp mig. Det är dagar då allt bara går i sin egen takt och funderingarna inte finns.


Pernilla


mars

Jag undrar bara hur jag kommer reagera, för jag har själv inte en anning om känslorna kommer vara där eller om tiden fick mig att gå vidare .

tjoooosan

Ut i skogen och campa. Kan nog bli en riktigt bra kväll !!


tjohooo

Jag önskar mig själv (såklart) och alla en bra kväll speciellt ni som förhoppningsvis följer mig till stugan och drar bajsskämt med zara, helena och mig. MajsBajs(nu är vi igång) kommer senare och spärrar sina ögon i någon eller kanske några. Jag har prövat det svårt att få alla glada men det går att köra tre. eller fyra vem vet?.

Nu ska jag ta hand om mina hästar sen blir det stugan och kolla hur den ser ut egentligen, inköp av batterier och öl.

Sen mina vänner ska jag ha en jävligt BRA kväll. Hoppas jag!

btw borde min förbygel dyka upp idag vilket skulle göra pricken över i:t

Pernilla

Kärleken

En annan sak som jag tänkte på igår och tänkt på förut. Jag säger att jag inte tror på kärleken men det är självklart ironiskt belagt och jag tro nog mer än de flesta men för mig är kärlek tidlös. Jag tror helt enkelt inte att man kan sluta älska någon det är inte kärlek det är förälskelse, tillfällig sinnesrubbning. Kärlek därimot är någonting som alltid finns där inne som att älska sin familj det gör man alltid oavsett vad. Det är precis där ni har mig jag tror på en kärlek som aldrig slutar och jag kan berätta att jag en gång i livet var kär och den personen kommer jag aldrig sluta älska dock vill jag inte längre vara med han men jag vill inte se han krossas för det.


Pernilla


Sant

Jag fick några kloka ord förra helgen från helt oväntat håll men så bra och så sant. Att man aldrig egentligen borde bli arg på den som talar sanning och det är så sant. Oavsett om jag säger att jag inte tycker om dig eller om jag säger att jag älskar dig. Så länge jag håller mig till sanningen borde det räcka. Klart att man kan bli ledsen över saker även fast det är sanning men i slutändan kommer sanningen som svider vara mer värd att höra från början än lögnen som kommer fram senare.

tack och Hej Nu ska jag åka på möte sen F&S!

Pernilla

Onsdag

Inte mycket att säga.

...


 

Det vi alla räds inför, själv skrämmer jag alltid skiten ur mig själv när jag släpper iväg hjärtat

för när jag gör det gör jag det helt och hållet och tappar allt annat och all vett.


Därför uppskattar jag nästan tider där jag inte är kär, förälskad och helt dum i huvudet

Som nu alltså.. Men endå vill man vara kär för någonstanns där så kan det bli så bra

eller dåligt då där allt går åt helvete.

helt idiotisk kan tycka men det är väl de som är kärlek idiotiskt.


 

 

godnatt


 


Tralala.

Jag får idag sova hur läänge jag vill men samvetet sätter stopp för det ska dock somna om en stund tror jag till 11 i allafall sen bär det av mot stall och sen ska jag dra på mig skiddräkten för lite skidåkning om vädret funkar? har inte ens tittat ut än. Ikväll blir det pulka åkning tror jag så om någon känner sig manad att följa med så fine be my :D

Jag kan inget annat än hoppas, önska, be och bara försöka slappna av.

!!!

Jag har en klump i min mage och hjärnspöken som gör mig till en sån sjukt förvirrad och osäker människa att jag inte vet  åt vilket håll jag ska vända mig.

Jag vet att jag måste släppa det här annars kommer jag driva mig själv med flera till vansinne men jag kan inte släppa tanken och magens klump för jag vill inte stå där igen totalt blåögd och med ett ensamt hjärta i hand men jag vill sammtidigt kämpa för det men att kämpa mot någonting som inte går att vinna över är omöjligt!

Börjar inse att jag anntingen måste ta tag i den här saken som alltid kommer upp till ytan. Eller gå vidare och försöka läka av men en gång ett krossat hjärta alltid ett.

och egentligen handlar allt bara om mig själv.

Pernilla

....

Hatar katter .. Okej.

Dom är äckliga och jobbiga och kissar på störda ställen. Frisse kom in i rummet vid halv åtta och började röra omkring jag hade min ikea påse med rena kläder på golvet vad gör katt fan jo sätter sig och kissar i den. Äckliga jävla katt. Kastade in allt i tvätten igen. Usch.

Hur tänker han? idiot han har ju en katt låda eller låt mig tänka han har två!

Tacka vet jag hundar.


Vet inte om jag egentligen kan var besviken eller om förklaringen kommer men irriterad är jag i allafall.

Karlstad i helgen ojaaaaaaaaaaa.
Nya erövringar.

Pernilla

bläääää

Varför får man inte säga "negerboll" när man får säga "vitlök"?
Är just nu det stora frågan!

Pernilla

...

Om jag önskar tillräckligt hårt kommer önskan slå in då? Mm jag fokuserar på att överföra känslan kan jag det då? Om jag springer därifrån i rädsla väntar du på att  jag ska kunna tro på dig och komma tillbaka? Annars är det helt enkelt slöseri med människors tid.




Pernilla


pengar

bläääääää!

Ge mig pengar nu.. Ingen som är sugen på min Kingsland Jacka stl M?

Iallafall Ringde stenen idag och jag jobbar rätt mycket under vasaloppet ska ringa Lena i morgon och be om städ pass också..

GodNatt

tralalala

Ord som skrämmer skiten ur mig.

Nu blir det första träningen med Nasse bäbis for real. Spännade sen in och träffa Zara, Us - möte och sen träning :D

Pernilla

<3

Jag är fet, jag hatar verkligen mat ibland men idag skulle jag äta upp resterna från helgen och nu mår jag bajs, potatisgratäng på en tisdag är äckligt idiotiskt och känns bara som en stor klump i magen påminn mig att aldrig får för mig att göra det igen. Never. tacka vet jag grönsaker det är gott och nyttigt..


Nu ska jag iväg och rida häst nr 2 innan jag ska plocka in privatstallets hästar + mina två här hemma ! och Pussa lite på Nasse innan jag ska gratta Jenny med en fika på stan :).. Fika? påminn mig igen ska inte döda kroppen två gånger idag och trycka i mig äckeltårta.. tacka vet jag latte räcker gott och väl..

Tjaioooooo

Pernilla

Tralala.

Usch och fy vad gammal man börja bli, speciellt Jenny som numera tillsammans med Lola är 22 år.. Ni är riktigt old. Nej skämt och sido annledningen till åldersnojan var att jag fortfarande var bakis i morse, gick upp och fixade 2 hästar sen sov jag igen till två innan mitt samvete började och jag tog tag i sakerna, Red salza ute i snön jobbigt värre sa hon, Nasse tömkördes i ridhuset och han var pigg och busig kul med lite fart i han för en gångsskull. Mellan alla hästerier så blev det Friskis också. Bra dag med andra ord!

Pernilla


Okej?!

RSS 2.0