tralalaaaaa

Ska bege mig ut i regn och njuta av det underbara vädret och mörkret som snart ger mig natt, i morgon är det tisdag, ska bege mig till badhuset och införskaffa mig månadskort så jag kan roa mig hela dec med träning dagarna i ända !

I helgen blir det jobb se på fan :D och Borlänge utgång på lördag? !

Ciao

Life is beautiful


Slut

Idag lättade en sten från mitt hjärta ett hål som fanns fylldes igen, en saknad blev minnen och ensamheten känns inte så fruktansvärd, allt är över och trotts att vissa delar av den senaste tiden varit bra har idag varit en dag jag tittat efter, längtat efter för jag har hela tiden vetat att idag så slutar det här och allt känns bra,lätt och vinden kan blåsa åt rätt håll för du är inte här och jag kan gå vidare!

Pratat med C och egentligen spelar det ingen roll om jag flyttar till Götet eller Stockholm, egentligen spelar det inte så stor roll om jag jobbar eller pluggar. Bara jag slipper vara här och inte kan möta nya ansiktet varje dag och skapa nya vänner, förälskelser, motgångar och framgångar! Dock är ju min barndoms dröm att bo i Göteborg sen första gången jag var där som jag minns har jag alltid känt mig hemma där, ack jag hittar inte i staden men andas bättre där! Så endag ska jag bo där men om de blir nu visar sig!

Ciao Pernilla

Nov. 26, 2009

never say goodbye, because goodbye means going away, and going away means forgetting


Spelar ingen roll nu.

Nov 29 2009


Tappad



Tidens lycka !

Jag har världens bästa som alltid gör mig på bra humör jag vet inte hur han lyckas men han är helt enkelt det bästa i hela världen !

Nu ska jag leka chafför igen!

See Ya

Pernilla

Wasa

Gårdagen var bra riktigt jävla bra, lyckades knipa åt mig ett visitkort! hoho! :D Nej som sagt as kul först kändes det bajs att betala 120kr in på Wasa men värt! JA!

Ikväll blir det hemmagjort pizza hos H, och sen till Tess med Pannsi och Wasa, sen ska jag köra mamma mitt i allt! Nykter alltså ! Credd!

Men någonting som slog mig igår är att jag kan nog fan släppa fett mycket spärrar trotts att jag inte dricker, blev förvånad över min egen självkänsla där och jag är helt enkelt fett bra som jag är !!! :D

Ciao

lost

Lämna inget bakom dig för du kan inte gå tillbaka och hämta det igen!

Jag ska ta tag i dagen snart, varit aktiv och handlat mat för nästan 800kr grattis till mammas guldkort! :), ikväll blir det middag, bra sällskap osv.. Nyktert! :(

Nej nu ut till poppilosisarna och fixa !

ciao Pernilla

eller två


Sen hitta jag en gammal favorit !


....

Nu gör jag precis som jag inte ska lyssnar på helt fel musik och får tillbaka allt i mitt huvud igen, fast med ett jävla flin på läpparna och ett ironisk skratt för jag är inte förvånad över mig själv inte alls. Jag är ledsen alla ni därute men jag älskar dramatiken, jag älskar alla bråk, jag älskar att kasta sten i glashus och att gråta över spilld mjölk men mest av allt älskar jag när hämnden är ljuv!
Alla gör vi saker av en annledning!

!!!

Och sen försvann allt!

I helgen ska jag vara helt nykter skriv det på schemat, och det är inte för att jag vill utan jag har helt enkelt massa andra bättre saker för mig för en gångs skull. Berättar mer en annan dag :)!

Förut var allt så nära men ändå så långt borta, nu är allt så långt borta men ändå så nära!?

Pernilla


Just do it!

Fuck it vad jag är trött men nu ska jag åka och träna poppiloppisen som har fått försig efter att har varit super lätt lastad att transport ska jag icke åka! hummmmmmm. Men det ska nog lösa sig om jag bara väntar in han och inte får utbrott! Inte tålamod med mina egna bara med andras!

Sen tror jag att jag pallar mig till träning ikväll behöver nog det!

Ciao Pernilla




When you learn to love everyone, to love your enemies, what value has the love?

Occasionally, something will happen that will change your opinion of someone irrevocably, that will shatter the ideal you’ve built up around a person and force you to see them for the fallible and human creature they really are.

People always leave.

Om jag tänker? Hela tiden, om det suddas ut eftersom? Klart det gör! Tiden läker. Tiden har bara börjat ticka men när jag väl bestämde mig att gå, så blev det lite lättare, när jag lät känslorna komma rakt ut och beabetas av mig själv blev det ett till steg. När jag väl inser vem du är kommer det inte vara svårt alls. Men jag är inte där än! 

En sak kommer alltid kvarstå och frågan är om det går att lösa eller vägarna skills helt!  



Vart är Sverige påväg?

Hur kan världen vara så rå, mörk och tragisk egentligen hur kan svenskar vara så bristande i sitt samvetet och fruktansvärda? Är inte vi ett bra land med bra moral och bra känsla för vad som är rätt och fel. Jag tror inte det längre jag tror inte på Sverige, vi misshandlar djur, vi vill utrota vargen!

Mina problem i livet känns ganska otebydelselösa i jämförelse med att hela sveriges vargfolk ska utrotas, grisar vanvårdas och att höns sitter i trånga burar ja allt som plågar dessa djur som egentligen inte har gjort oss någonting!

Jag kan förstå en frustration hos hund ägare som har fått sin hund dödad av en varg men jag kan bara säga en sak, jaga inte med hunden tvinga inte den få lida över erat behov att döda!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6183631.ab

Jag kan ha blivit mera känsloladda sen jag slutade äta kött men jag hade säkerligen gråtit lika mycket endå över sveriges bönder som behandlar sina djur på detta vis!

....

Låt mig bara bli av med det här nu och börja planera för nya upptåg varför ska det krångla jämt?!

Bye

Jag försöker lämna någonting som är trasigt, det betyder inte att jag är rädd eller vet hur jag ska kunna släppa taget!

En Vän!

hel stilla är det i huvudet ingenting som kommer ut, inga ord inga rullande känslor, för sista chansen är borta. Jag vill aldrig mer gå över gränsen på det här sättet, Jag kommer sakna det vi hade !

!!!

Det här trodde jag aldrig skulle komma ur mig men jo, detta vampyr hysteri är så låångt borta från mig att det är sjukt jag var pepp igår men jag är inte alls betagen av filmen bara massa äckligt kärleks tjat. och såklart ett lyckligt slut .. Nej jag tycker inte om New Moon som Twilight jag är såkart fett besviken för jag hoppades få drömma om filmen några veckor men istället så gick den bara igenom mig och försvann. It Sucks !

Idag är det fredag och öl ska missbrukas..

Ta mig tillbaka!

Pernilla


last night

någongång lär jag ju ge mig, men nej !
Ikväll blir det New moon var in på sf och såg att moras premiär inte är fullbokad?! mysko märker väl när vi kommer dit om det är nå fuffens ! haha vore ju super kul!

I morgon är det fredag .. så be en bön!

Pernilla

...



Den här är nästa värre..

Jag ska aldrig krossa någons hjärta igen.. !
Uppenbarligen har jag samvete för saker jag gjorde som yngre i allafall!

flera år har gått!



Nu blir jag rikigt sentimental, så många människor som bara försvinner ur ens liv så många som jag aldrig mer kommer prata med så många som sa så fina ord, som tyckte om mig så mycket som jag klippte band med för att slippa ta tag i sakerna.

Rävspel

Jag ska nog börja stanna upp i livet ibland och fundera över vad jag håller på med, jag är så jävla lättlurad att det är synd om mig och inser det aldrig i förhand att människor gör saker av en annledning, jag gör också det jag är en rikigt liten räv och kan köra rävspelet jävligt bra från mina egna ögon men från en annans är jag en öppen bok..

Snart fredag .. :)


... Välkommen tillbaka.

Jag försöker leta rätt på den delen av mitt hjärta som kan stoppa all luft och göra den svart som hat svart som hämnd och svart som att man önskar att man aldrig gjorde mig illa för jag vet att den finns där och när jag väl är igång så är jag värre än någons värsta fiende och jag vet att det skada mig själv i slutet och många på vägen och det är precis tanken.

Ha en bra dag!

Pernilla

...

Fan vilket jävla skit väder har precis varit ute med Helena och hundarna på en promenix och jag är fan en blöt hund nu också.

... Pernilla



Gahh vad hände med sommaren? jag vill ha sommar igen NU! Peace and Love men 2008 var så sjukt mycket roligare än årets..

...

nattnatt min natt natt natt.. jag är så där övertrött men vill inte sova ..

nattliga aktiviteter


....

Jag är en 21 årig tjej i mina bästa år som söker efter pengar, bekräftelse och en annan verklighet.
Alkohol är en viktig pelare i mitt liv dock träffar jag han bara på fredagar-lördagar och ibland en onsdag in i mellan. Jag flyr fältet var 6 mån i tro om att tryggheten finns någonannanstanns men jag hittar den aldrig.
Jag tror på kärleken när den är sådär vithäst-riddare-hämta-mig-kärlek-vid-första-ögonkastet. Annars tror jag inte alls, därimot är min kropp överladdad med känslor och trygghet kan ofta övergå i totalförälskelse för helt otrygga saker.

God Morgon.


...

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jag vill flytta NU.. inte i morgon inte i januari utan NU.. bli omringad av människor som jag inte känner,vet vilka dom är, osv. Mora är verkligen BAJS tråkigt.


....

åååååå jag blir så trött på mig själv, söndag och jag måste aktivera mig varken jag vill eller inte men jag slipper inte undan och det är bajs, du går jag till sängen igen! BAJS


TT

Igår var det FÄST! idag är det troligen FÄST (och en galet arg mamma /pappa)! tssss.


Oxen

Liksom Adolf Hitler, William Shakespeare och våran prins Carl-Philip föddes jag i Oxens tecken och ibland tycker jag att det är helt fel ute men likheterna finns självklart med oxen i mig också.. 

Goda egenskaper
Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Allt du tar dig för sker stillsamt, metodiskt och väl genomtänkt. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar. ??!
Oxen är känd för sin starka vilja, lojalitet och pålitlighet.
Du är öm, tillgiven och kärleksfull mot dem du älskar. Till barn och djur har du ett särskilt gott hjärta. Du är som en varm, trygg björn att hålla om och lita på då det blåser upp .. Haha!

Kärlek och vänskap
Oxen har en bild av att hitta en partner att bygga upp en gemensam ekonomisk trygghet med. Oxen har alltid långsiktiga planer i tankarna och vill gärna ha någon att dela dem med. Du är inte skyndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan även du tappa kontroll och fattning, och bli kär och galen. Hittar du den rätte är du mycket öm, kärleksfull och beskyddande.


Mindre goda egenskaper
Oxen har ett starkt behov av att kontrollera. Detta faktum gör att du ibland tar dina nära relationer på för stort allvar, som om du faktiskt "ägde" dem.
Din envishet kan också reta andra, liksom din motvilja till förändringar. Du kan ibland möjligen ge ett tråkigt och konservativt intryck.

Venus- planetern jag syrs efter
Venus representerar kärlek, skönhet och harmoni. Allt som är njutningsfullt, charmfullt och smakrikt tillskrivs Venus.
Framgång är också ett tydligt tecken. Även symboler som lättja och bortskämdhet finns med i planeten.

God Morgon- jag har ingen liv btw!


:-)

Jag har nog inget liv, därav att jag sitter och googlar efter citat och många är könssatta och det gör citaten bara bättre, jag väljer att hoppa över de som smutskasta tjejer såklart och skrattar istället över de andra..

"Massor av män har startat från botten - och stannat där"

 ”Jag dricker för att göra andra människor intressanta”

  "Vad kvinnor än tar sig för måste de göra det dubbelt så bra som männen för att anses hälften så duktiga.       Lyckligtvis är det inte särskilt svårt"


 "När vi längtar efter ett liv utan svårigheter,
 påminn oss då om att ekar växer sig starka i motvind
 och att diamanter framställs under tryck"

God Natt !


...

Don`t you know love is stronger than jesus?
Don`t you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun!

Får aldrig nog av denna man:)


new love in town

Whiooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm. Fucking Goood !!!


!!!!!!!!!

Återigen har jag nu dragit på mig mina gul och blå jeans och det känns förjävla bra ......... och stängt knappen!

Mr skit.

God  Morgon och jag har sovit hela natten lååång inga minnen, inga bra och inga dåliga, klipper banden och slåss för frihet. Men vissa kan inte göra samma sak och det är förståligt eftersom jag är bättre och förtjänar mer helt enkelt ingenting kommer någonsin göra att jag tittar tillbaka och gör samma sak igen med dig.. Andra chans får man inte man förtjänar.. och du förtjänar den inte ! vad du än gör!


God Morgon idag blir det badhuset igen hoppas jag, borde ta sola lite också !

Tjiaoooooo

Nasse <3

Idag var Min bäbis så bra eller han började med seriösa avkastningsgrejer men jag satt kvar sen var han så fin, hoppade första gången uppsuttet och han tvekade såklart men lydde mina order och hoppade glatt över de lilla hindret :) så kul att man tagit en grön häst till en mindre grön i allafall :)! Stolt över mig själv.. Kommer sakna han en anning när jag säljer han nu men ja ekonomin och allt annat jag vill göra går inte ihop.. !

Pernilla

!!!

Btw Mr G. du hjälpte mig verkligen i natt. Alla borde ha en som du som finns där :)! Jag sov hela natten sen !


!!!

Trotts allt som händer finns det en annan sak som jag grubblar mer över och får höra var enda eviga dag och funderar över om jag inte bara är en kassako på riktigt, för att dag ut och dag in när man berättar saker får höra att man är självupptagen, lyssnar inte på andra, sårar andra, gör dumma saker och att man är en dålig vän. Jag vill inte vara det, och jag försöker varje dag att bli bättre men att höra det förflutna hela tiden gnager på att vända på allt.... Det är klart att man vill få kritik men jag har inte hört nått annat än det negativa.

Aldrig

i natt sov jag bättre men inte bra, ge mig sömn och de där fina drömmarna, inte massa hemskheter och massa minnen, minnen är någonting som radas upp framför mig och jag vill minnas men jag knäcker mig själv med dem.. Ska kolla Twilight idag och hoppas på att jag kan få upp ögonen som förut då kan jag drömma om det som är overkligt och inte det som är verkligt och har hänt.. !  fast det tar mig tillbaka till Sthlm och där allting började..

BADA hoppas jag att jag får göra idag.. är ju så sjukt snygg i bikini (not) att jag vill.. Dock måste jag säga att jag är snyggare i Bikini nu är någonsin förr.. Men det är inte samma sak som snygg.. Jävla pladder alltså.. Nu kommer H och vi ska greja med mina hästar hoppas han inte tycker de är jobbiga..

På fredag kommer en tjej och tittar på Nasse och det känns skönt.. Vill inte det här nu!

Hejsvejs !

!!!

Under min natt utan sömn så kom jag inte fram till någonting egentligen men därimot under de 3 senaste timmarna kom jag fram till någonting och det är att trotts att jag nu kommit på mig själv ha byggt upp någonting så måste jag bara inse att det är de dummaste iden jag någonsin har skapat i mitt huvud. Vem vill egentligen ha någonting som är elakt,egoistiskt och som bara bryr sig om sig själv eller i allafall inte mig ! Jag tror jag kan förändra saker men jag kan inte det och då är det bättre att bara låta allt rinna av.. Nu säger jag inte att jag slutat tänka på saken för det har jag verkligen inte men jag måste helt enkelt inse att det är slutet på allt! och att jag inte bli lycklig med någon som gör mig ledsen,osäker och helt enkelt inte bryr sig ett smack om mig!


Pernilla

Idiot!

Jag tror jag ska köpa mig en till hund, jävligt stor och jävligt ilsken som jag ska sova med varje natt (han ska vara snäll mot mig såklart).. så kanske jag kan sova.. eller så är det så att den här mardrömmen jag försöker vakna upp i från är verkligheten!

Pernilla

Looking for love

Det finns inget som gör att hoppet försvinner, och jag tänker vara kvar. Om jag så ska kämpa till min sista dag är kommen så ger jag mig inte jag tänker inte förlora det här. Jag tänker inte gå.. Jag finns kvar och kämpar tills jag har vunnit.. Om det så är det sista jag gör! Det är redan skrivit det är redan klart det står i stjänorna och ingen kan ändra på ödet och jag skapade precis det här ödet!

!!!!

Idag åt jag varma mackor som jag vad jag minns alltid har tyckt varit super gott men det smakade skit och var jävligt flottigt bara.. sen åt jag neutella eller hur det stavas?! och det var samma sak.. Fy blä jag tycker inte om allt som jag gjorde förut.. Just walk away!

så är det! Jag lyssnar på MariaMena och jag bara älskar älskar.........

Pernilla

!!!!

Om vi säger såhär så tror jag ingeting kommer kännas jobbigt i framtiden, för jag har varit ner och lekt med helvetets härskare och lyckats ta mig därifrån.

Om man ramlar så får man ställa sig upp och gå vidare.

Han vi alla minns!


visdom

Jag tror att jag håller på att bli galen, påriktigt mitt humör är som en bergodalbana. Upp och ner hela tiden och jag orkar inte ens med mig själv det som verkade som bra en stunden är nästa helt katotiskt och efter en stund helt obetydelselöst och sen betydelsefull!

Men idag verkar nästa allt gå i min väg och våg :D!

I morgon är det i allafall Fredag och fredag är fest !

Ses i vimmlet!


När mörkret är den enda sanningen

Efter en hel dag av panik så la sig plötsligt lugnet över mig. Tillsammas med ett vinglas infann den sig. Kanske låter lite skrämmande men ni kan tycka vad ni vill för nu sover jag gott.. I morgon är en ny dag en ny epok .. I morgon är mina nya vänner döda och borta. Imorgon finns det inga djur som äter mig inifrån.. I morgon bli allt bra!


Pernilla

Jag tycker inte att det är roligt längre, jag tycker inte heller att det leder någonstanns och jag känner att jag inte orkar snart.


Tid !


Game

Whioooooaaaabammmmmmm.. Clementiner är fan sugit gott och jag ska äta upp alla vi har hemma eller tills jag inte orkar fler :)

I morgon är ingen vanlig dag utan Johannapannabananachoklads dag! 21 år och förmycket gråa hår.. GRATTISSSSSSSSSS ..

Nästa helg ska jag gå på hockey det ni. dricka öl, kanske bowla och så vidare :).

Sen ska jag på WASA, och inte åka hem innan för andra begär..

KISS


Spel

Jag vill bara att känslan ska vara lika.

RSS 2.0