Fredag och seeg dag :)

Sitter här och slöar har fan gjort det i timmar nu :S
Ska kolla med Karl om han vill göra negerbollar så har vi nått att göra typ 15 min :P haha 

I morgon 10.00 blir det ridning :) Vet inte vem jag ska rida dock Buki,pepsi eller Blue :) 

Kiss Kiss

Första veckan i Djursholm

Idag är det Torsdag snart är vecka 1 över och det känns toppen :) Ikväll bli det Bowling och fika sen ska barnen iväg på gröntkort kurs och fotbollsmatch :) Ikväll vid 11 kommer mamma Sarah hem också efter sin jobb(tror jag) tripp i allafall från UK. Få se om hur mycket jag jobbar i morgon men tänkte träffa Lollo och Linnea + Lollos syster kanske ?! Vet inte vilka men Lollo i allafall om inte hon drar sig till Lindköping  :/  

På Lördag dag blir det i allafall hästtur :) 

och sen vet jag inte beroende på vad Lollo gör :) Annars Sofia?? :P 

Hörrni sthlms människor som jag känner ta och hör av er nu :) 

 

Kiss Kiss

 

haha städerskan kom precis upp och frågade om plåster stackarn hade skurit sig på spisen eller nått ! 

Sen kom jag på att någonting som är fett skönt är glovvärmen i mitt badrum här as sönt på morgonen när man går upp :) 

 

Ting ting igen :P


Vilken dator ska jag köpa? Help!

Sitter vid Kattas dator och slöar, Ska ta en sväng med hunden sen blir det att börja med dagens grejer! Ska bort till Blue och Brim och släppa ut Blue och ta en promenix med Brim stackaren som måste stå inne ! Frågan är bara om jag kommer hitta hem :S ! Sen hämta Karl och lämna han hemma och sen hämta Katta och till Stallet så hon kan rida cipas ! 

Sitter här för övrigt och kollar på datorer och inser att dom små rackarna har jäkligt bra batteritid, tittar på två olika med 1000kr i skillnad. Tänkte köpa en lite har funderat fram och tillbaka och sen när jag får råd köpa en större men nu är jag ju egentligen på flygade fot och kan sitta vid denna dator på dagarna så!! 

Två alt här kan någon säga mig om 1000kr är värt att lägga till? Känns som det! 

  Bild av ASUS EEE PC 1000H SVA      

I allafall datorn cpar sig angånde att göra länkar !

En ASUS EEE PC 1000H 
Pris 3870kr

ASUS Eee PC 904HD Intel Celeron M 353 0.9GHz / 1024MB / 80GB / TFT8.9 / WinXP Home
Eller en Asus EEE Pc 904HD
Pris 2990kr



Hejsvejs!


God Morgon

Första morgonen avklarad då :) Gick bra båda barnen är nu i skolan, ska se om jag hittar till skolorna igen sen:p 
En tur med hunden och apoteket/konsum står nu på schemat sen hämta Karl och lite senare Katta en bär det av till stallet :) Himlans roligt hästisar ! 

Jag tror jag kommer trivas, just nu är det lite pirrigt och nervöst men när jag är inne i allt blir det nog toppen dessutom så är min Peak jacka snart såld så lite pengar och kicki ska köpa min dressyr sadeln Pengar :) 

Nu ska jag ta bilen till torget /eller gå :S 

Hejsvejs 

Djursholm här kommer jag :)

Med lite eftertanken och äckelpäckel varning om Malta (visseligen helt sant). Så tänker jag endå på Djursholm= brats jag lär väl stöta på en och en annan där dock men Stockholm är ju så stort när jag går ut behöver jag inte beblanda mig med dessa människor på samma vis. sen är det nog en stor skillnad på Malta folket och Stockholms folket rika som fattiga.

Alla på malta är ju inte idioter men det finns några som verkligen tror dom tillhör en annan klass vet inte ens hur jag kom in på den här tråden blir bara irriterad så jag släppern den nu..

I allafall typ 1,1/2 timme tills jag åker.. ska ringa familja och bara kolla läget en sista gång och packa ner mina sista små glömda saker..


Ting Ting
Hörs när jag är boende i Djursholm :)

Lördag

Är hemma idag efter några om och men i min egen hjärna visst hade det varit skit kul att röja på Harrys idag med Hanni och hennes syster men men, Jag har fett dåligt med pengar och eftersom jag flyttar i morgon är det kanske lite smart att spara lite .. Oja!

Blir fest näst nästa helg hoppas jag på :)

Och ja jag är fett nervös, fast endå lugn på nått konstigt vis för det är verkligen bara 35 mil hem och en tåg biljett runt 200kr :) Det är inte som verkligen skit Malta med massa idioter och wannabe brats folk (undantag för vännerna där) .. sen har jag ju endå lite friends i Stockholm och Zara och Håret fikar förhoppningvis med mig i morgon innan familja hämtar mig vid 17.00 . Annars träffar jag dom eller bara Zara nån dag efter för smart som hon är stannar hon i sthlm ända till Torsdag - ända gången jag glädjer mig av det eftersom jag själv befinner mig där.

Ja hemma idag och om 3 minuter börjar wallander så jag lär springa ner och gosa ner mig i soffa :)


Ting Ting -

I min bubbla med mina egna tankar och mina egna ord :)

Pernilla

Barnflicka i Djursholm ?!

Sooooon Nya äventyr

Jag ska bli Barnflicka i Djursholm inte svart och inte så jäklans dåligt betalt till en vad jag tror just nu passade familj med hästar och djur och två barn 10 årig kille och 12 årig tjej ! Vi får se vart det bär men mer pengar på kontot och nått att göra om dagarna har jag i allafall nu istället för Nada i Mora men vi får se :) Söndag är det meningen att jag ska åka :)

wish mee luck !


Pernilla

Peak jacka till salu :)

Eftersom jag gladligen blir mindre och mindre och inte min peak bli det så säljer jag den nu tänkte att jag lägger ut den här i fall nån blir intresserad annars hamnar den på tradera :) .

Peak parkas gore tex SLT M (unisex)
Stor i storlekarna, Dunar av sig lite granna !

Intresserad av bilder och mera info hör av dig :)

Efter bud !

Pernilla

Ren Lycka !



Sånt här sprutar mina tårar för så himla fint - Det finns inget ont i djur :)

idiot

Idiot idiot...

Dagens djävul !

Jag e så jävla trött så jag snart - somnar (logik) .. Men jag ska försöka vara vaken nu - Sen jävla Malta är jag en natt uggla det detta mina vänner har jag verkligen aldrig varit inte ens när jag var 14 år och trottsig ! Men nu snart 21 bast då jäklans .. Jobbigt är det för jag hatar mörker och vågar knappt rasta hunden på gården när det är mörkt smart av mig att sova bort den ljusa tiden då - Njaaa. Men som sagt idag var jag uppe till halv 6 och snurrade så nu jävla ska jag i allafall vara vaken till nio sen kan jag sova hela natten lååång .. :)

Anledningen till att jag gick upp vet ni ju redan- Livat i bloggen

ciao ciao

Totalt in love med OTH

Har precis kollat klart på OTHs avsnitt från igår (USA) Och jag är fan helt jävla slåd på serien och har varit det sen den startade för flera år sen sätt säsong 1-5 minst 2 gånger och nu är jag som sagt inne på säsong 6 avsnitt 14 lovely ..

Den följer en så himla bra på nå vis, eftersom jag kollar efter hur avsnitten släpps i USA så hamnar tidpunkter rätt och deras student var samma vecka som min .. LOST med andra ord...

Snart ska jag in och hoppa Nortis lite as länge sen med Marit och Madde sen hem och sova ska köra barn till skolan halv sju i morgon och sen ska jag till Borlänge med Sailor :) Eller ja jag vet inte om sjävla besöket kommer vara så roligt men resan !

I helgen bli det som sagt Stockholm och intrevju - Hoppas Hoppas att allt känns rätt !

Pernilla

......


No matter what I say or do. The message isn’t getting through.

Idag har jag fan inte gjort mycket alls, skit seegt i morse drömmde massa drömmar i natt sånna man tycker om och då vill man fan inte vakna sen heller.. Bara soooovvvaa mera :) Men jag tog mig upp och släppte in sotarn sen gick jag på promenix med hunden och fan i mej vad det tog i kändes som mina ben vägde 100kg eller nått bläääää... Gick hem och sen tog jag mig tro det eller ej igenom ett indroduktions pass (dvd) Yoga  ! Var verkligen inte lika seeegt ! :) 
Sen gjorde jag goood mat med bönor,kycklig, vitlök champinjoner, Keso, röd pesto och lite pasta MUMMA och att inte förglömma mitt hemgjorda 10 min bröd med as mycket frön i :)

OCH nu sitter jag här igen och lyssnar på James Blunt - Inte så jävla givnade egentligen men vad gör man? Ska se 90210 ikväll :)

Borde väl städa lite i rummet kanske :)

Tjaoooooo

Problem var min bästa vän och han försvann :)

The Killers - Human

DagenEfterÅngest !

Är precis vad jag har just nu :(



En Bra Låt I Alla Fall......

Saknad Vännen Riktigt Saknad !

Vi ses i dimman va?

Fredag idag whoo.. utgång Borlänge Alice in videoland på S2 Nice att komma bort från moras partyfolk. Fast jag har inte varit ut här på ett tag så men men..

Skit kul ska det bli åker om 11/2 timme Erik kör - tack tack :)

Ja nästa helg blir det storstan igen, skööönt, Sts tjofasan och sen ska jag möta Familja för första gången Hoppas Hoppas det klickar direkt bra och sådär .. Skulle vara så himmlans kul..

Btw ingen Mora ridkunning tjej som vill rida islänningar? Fick tacka nej idag till det eftersom Sthlm flytt hägrar förhoppningsvis ..

Hejsvjes

Pernilla


Torsdag

Idag ska det inte göras så mycket egentligen, ska in och träna Ela och Gabbe en sväng :)
Jag vet inte men jag får en känsla av han att han inte alls är elak vem är det egentligen?
Jag tror att djur i allmänhet inte är elaka från start utan att det är människan som skapar den försvars mekanismen hos djur och eftersom dom inte kan prata så bits,sparkas dom!
Sen har vi dom dominanta djuren som man bara ger makt i händerna på dom och när dom tror att dom bestämmer får man sig lite smällar men jag har egentligen aldrig stött på någon häst  som jag inte klarar av att handskas med trotts den dominanta sidan. Och Gabbe har ju respekt för mig, han är söt snäll och helt supe mysig egentligen han behöver bara får lite stöd för den han är.

Ganska galet många tror säkerligen att djur inte ens har känslor! men jag tror det och jag tror att man ska behandla dom likt barn och tala klarspråk fast det blir ju med andra redskap en munnen. Svårt att förklara för jag gör det bara häst människa som jag är!  Och hästar gör ju som jag vill utan att jag totalt misshandlar dom men jag ska sammtidgt säga att jag är ingen äkta horsemanship människa och kan ge tillbaka. Men på senare år (efter min djävulska ponny pigalle -hatar att jag älskar dig) har jag blivit betydligt mycket lugnare och mera förstående !

Bla Bla...


Bästa minnet ever <3

Bubblan

Mitt liv börjar få sin rätsida med vad jag vill tror jag, planer flyger i mitt huvud och förhoppningsvis så blir det inte som många gånger förut utan att jag verkligen blir säker på det här :) I allafall så flyttar jag förmodligen igen om ett tag till Stockholm och jobbar där ett tag, jobbet som jag än inte har fått är inget hög avlönat jobb inte ens bra betalt men sammtidigt så kommer jag klara mig mer än utmärkt tror jag. för det e som jag nu tror klippt för mig men det återstår och att se!  ska dit sammtidigt som jag ska på kurs med herbalife den 17-18 jan ! Samma helg som syster fyller 19 jäklans år. Och hennes present kommer bli den bästa i världshistorien tror jag i allafall :)

Malta den lilla stenhögen i medelhavet känns just nu som en plats långt långt borta och jag saknar den inte för en ända sekund om jag ska vara ärlig vad finns det att sakna egentligen? Ett liv där sex, droger och alkohol är den största delen i ens liv och mycket av sånt man inte vill se ser man, människor som man bryr sig om förstör sina liv och allt är egentligen ett stort tragisk sårade helvete! I allafall för mig som e motsattsen till en party tjej egentligen och trivs bäst i ett stall med underbara hästar!

Pernilla

2009

hej inne i 2009 nu, Nyåret var underbart toligt måste jag säga :)
Nu står Sthlm-jobb högst upp på mina önskingar och jag gör allt för att dom ska vara mitt öde !

Nu ska jag iväg och jobba på KG en sväng !

Hejsvejs

RSS 2.0