vasaloppet

som alltid galen kväll ! as konstigt folk på tältet men vadfan gör det !?

as bakis men mamma bjuder på fin middag idag så jag överlever sen blir det Lola

Och jag vill inte tillbaka :(

Pernilla

...

God Morgon :)

Sitter i min säng och har typ 20 min på mig innan jag måste åka ^^ ska upp och käka lite frulle nu sen hoppa i bilen.

Ha en bra dag :)

Vimlet ikvälll också :P

Pernilla

Mora

Nu är jag hemma i Mora igen och jag måste bara säga att det känns så himla skönt visst jag älskar sthlm när det gäller att göra saker så menmen... Ny dator också <3 nu ska jag sova för i morgon ska jag upp till älvdalen och rida piggelus för första gången sedan jag sålde han !

Gonatt

Pernilla


Mot Mora

Haha Mobilen kommer troligen inte förens på måndag men datorn kan mamma hämta ut idag :) så när jag kommer hem i kväll ska jag kolla in min nya sak :) askalas :)

Snart mot mora igen då känns toppen :)

pernilla

bajs

Fick beställa endå om jag inte kände för att lägga ut 500kr mer för mobilen i affären Bajs, har jag tur i tur i tur kan den komma på fredag när jag är hemma i mora men jag lör nog inte ha sån tur !

Idag var jag och C ute med hästarna också det var askalas :) åt sen god lunch på cafet här i djursholm :)

I morgon torsdag hem till Mora :)

Hejsvjes


:)

Mohahha :) Nu har jag köpt dator taaaaaa blev en Toshiba Satellite L300-1CZ som min kära mor får ha på avbetalning ^^ nej jag får nog pejja ut pengarna men den står på henne eftersom jag säkerligen inte hade fått ta delbetalning med icke  så hög årsinkomst, dessutom så leveras den till min bokförningsadress så då hade ingen kunnat hämta ut den förens jag är hemma ! Så nu blev den mammas men det är nog inte hela värden GLAD är jag i allafall och nu ska jag och Pimmsi hoppa in i bilen och bege oss till el-giganten för ny mobil ska också handlas :P

Ting Ting

.....

Ja vad ska man säga - Jag vill bli frisk nu i allafall! Nu!
Imorgon bli det bus i skogen med hästar och C <3
och sen vet jag inte det planeras festerier men jag vet inte om jag helt enklet pallar !
Åker hem på torsdag kväll 22.00 kommer bussen för den som vill hälsa mig välkommen ^^
Åker förhoppningsvis upp till Älv på fredagen och hälsar på Maja och tar en ridtur med Pigge <3!
Pussa på Nortis ska jag också göra stackaren !
Fredag kväll är det i allafall PARTY!
och sen på lördagen vidare till Mockfjärd och Lola och sen upp till Sälen och ner igen !
Jobba för ridklubben och sen Sova
Måndag igen blir det Stockholm!

Och jag blir bara mer och mer sugen på att flytta hem och skaffa häst!
Ingen anning hur mina tankar kan ändras så snabbt men kvar här ska jag väl vara till sommaren i allafall kan ju vara smart att fixa jobb som börjar i höst och ta sommaren fri med massa hästar och festival <3

Kiss Kiss

Pernilla

Runt runt

Stallet gick bra eftersom jag var så seeg att ta mig dit så hann klockan bli hela 14.00 innan jag var klar så onödigt att inte ta in hästarna då lite tidigt men annars hade jag fått suttit där och spillt tid en timme eller åkt hem och varit hemma i 20 min ! Svårt val!

Nu har jag precis kommit ur duschen och jag kan lova att det var välbehövligt!!
Cp ont i huvudet har jag också jävligt opeppade men jag ska kladda på mig lite smink och hoppa i bilen och åka till Cissi och co för salladsbuffe mat hos dom (vem säger nej till det) dom ska dricka vin också men jag tror jag skippar det kan med gott samvete köra bil sen och i morgon !

Sen haf jag fått tusen tankar i huvudet idag när jag var i stallet och vill verkligen ha egen häst igen .. ska klura ut någonting så jag kan baka ihop mina drömmar, vill egentligen fixa så jag kan ta hand om min ponny plutt Silver säljv nu dom sista åren han finns ! '

Så det som nu funderars och klurars och jag känner pepp på är

Att skaffa mig ett personlig assistent alt liknade alt nått jag verkligen trivs med i Mora
Summan blir då alltså att flytta hem
och allt ska såklrat toppas med att skaffa stallplatser och ny häst + silver hem
och sen skaffa hund :)

Jag trivs skit bra i stockholm så men jag älskar att tävla/träna  på helgerna nte festa !

Och det enda som kommer saknas då är en karl men vadfan man kan inte få allt!
Klur att hitta jobb bara .

Blir kvar här i allafall tills jag vet hur jag vill men ju mera jag är i stallet ju mer så vill jag ha egen!

Pernilla

Måndag

I natt har jag sovit helt själv i ett hus för första gången i mitt liv ! Det ni snart 21 år var kanske dax. Och jag sov väl helt ok vaknade lite då och då men var inte speciellt rädd :) 

Seeg som jag är borde jag verkligen redan vara i stallet har klätt på mig i alla fall och ska hoppa i bilen NU! 

Pulka idag också? sen pratas det om öl drickning men jag vet inte om jag ska skita i det har ju massa djur här hemma som måste ses över ! och sen hoppas jag verkligen på utgång på fredag :) 

Pernilla

Sista dagen på veckan

Söndag :)

Vit helg men frågan är om den kommande veckan blir vit? nån vinare ska allt sprättas hoppas jag på :)
Idag blir C ledig också och det snöar ute s¨å jag hoppas på PULKA :) Jo ibland finns det allt snö i sthlm också dock inte meter vis men lite grann så man kan åka pulka i allafall. Precis hemkommen från stallet har fixat allt :)  och Blues får nog vila idag snöar så himmlans mycket ska skicka ett sms till Sandra också och se om jag och C kan låna Pepsi eller Bukie för en skogs tur någon dag :) På Torsdag kommer jag hemåt igen till Dalarna och hoppas på utgång på fredag ??? Snorig som en gris är jag också!

soo long
Pernilla

Blä Blä

Nu har jag verkligen lite ångest Eller verkligen Massa ångest ! 

Nu blir det ändring för helvetsskull.! 

Såpa :)

haha fastnade i svts nya serie 183 dagar .... Ja vad ska man säga?!



för när katten är borta dansar råttorna på bordet:)

sitter på kattas mini pini ultra mini dator som är uber jobbig att sitta vid tacka fan för att jag inte köpte någon.. torsdag kväll taco och semla har jag tryckt i mig mummaaaaaaaaaa :) ska göra lite popcon när jag kan smia ifrån katta lus som håller mig som en igel !! just nu spelar det ingen roll eftersom jag vill sitta vid en dator såå!!!


Sälen börjar arta sig 2 platser kvar Nån NÅn?????? :) 487 kr kom igen !!!!

Tessan syster och hennes boy ska med kommer bli as kalas :)

Ting Ting!

...

Idag är en sådär jag har massa saker jag vill göra, städa tvätta handla med mera .. Men eftersom jag inte är frisk så är det jäkligt motigt ändå . Sitter här och slöar och inser att jag fan ha kollat allt jag vill ska ta en titt på nyheterna bara sen göra klart och städa upp i mitt rum och sen in till Täby för lite Shopping :) Dock inte till mig själv menmen.. 

Pernilla 

Torsdag

Idag var jag nära att göra det som jag räds inför att en dag ska hända - försova mig :S Vaknade av att sarah ringde vid kvart i åtta vilket jag trodde var kvart i sju.. Panik Katta börjar tjugo över åtta så vi hann men jobbigt var det - jäklans mobil som muppade sig .. Ska åka och hämta laddaren hos Cissi så jag får igång simens igen den håller i allafall vad den lovar ! 

Men alla kom till skolan i tid Karl började inte förens vid nio så ... 

Hejsvejs

....

Då var det Onsdag och jag är på väg att bli sjuk :( inte bra men har hela veckan att kurera mig men tänkte ju göra massa saker :( .. 

Idag ska jag äta lunch ala bästa cafet jag vet :) Mumsigare ställe får man fasiken leta efter ! 

Pernilla

Tisdag

Svinkallt idag börjar bli lite fundersam över min kommande husevakt men har ingen tid så får jag slå på min stora tv och hyra massa filmer att somna till med Pimms och Smulan ! Inte jätte pepp men alla jobbar så vad gör man! 

Sen bär det hemåt mot Dalarna och jag hoppas nån vill gå ut på fredagen? Marit, Johanna Zara? :) 
Nu ska jag se the city :) 

Kiss Kiss



whioo

Jag tror att det blir bra nu, yes hade det i mina tankar att det skulle lösa sig och yeah yeah men vi har mycket att göra för att kunna slå förra årets galenskap och vi MÅSTE lappa i hop vårna kära sverker-göran också.. 

Ville bara säga det 

Pernilla

Helg and funderingar

Helgen var helt underbart great, båda dagarna och inte minst Söndagen med bakis mat och movie Thanks cissi och Märta<3 ! 

Annars då? 
Det är väl rätt great, grymt trött på Sälen resan vet inte ens längre om det känns som man vill följa med om jag ska vara helt ärligt - men jag ska med för jag vet att när jag väl är där så bli de great men jobbigt att vi bråkar om någonting som egentligen ska vara kul ! Sen hamnar jag i mitten eftersom jag inte än då upptäckt dom mindre bra sidorna men som Cissi sa igår att man ska bilda sig sin egen uppfattning, så jag gör väl det! Jag vill bara att resan ska bli rolig för det är ju det som är poängen med den! Nog sagt ! 

På Lördag blir jag husevakt också hoppas verkligen inte att jag sover själv men C (jävla snack om dig nu) ska förhoppningsvis ta ut två lediga dagar under veckan så jag får lite sällskap Nån dag i allafall men ALLA är verkligen välkomna här finns det plast så det står härliga till <3 

Pernilla

Fredag

Party idag som sagt <3 askalas tror jag att det blir ska snart hoppa in i duscha och har lååång tid på mig innan jag borede vara klar (kommer bli stressad i slutet men)! 

Annars då är jag bara jävligt less på högstadie babbel! Men vad gör det om 100år! 


Och annars är det också fruktansvärt great bara :) 

Hejsvejs

...

Jag trivs verkligen så jäkla bra här i mitt stora hus i Djursholm <3 
Hade lunch med sarah igår och både hon och Jeff är jätte nöjda med mig än så länge ! 
Katta frågade mig idag om hur länge jag blir kvar och jag har hittat en kurs på distans som jag funderar över att hoppa på i höst och då blir jag kvar ! 

ville bara säga det! 

Pernilla

Torsdag

Igen då, shit vad tiden rusar förbi men roligt har jag och snart är det med andra ord löning :) Ska köpa tränings kort längtar som tusan efter att aktivera mig lite i ett svettigt gym och prata massa skit ! helgen var minst sagt Galen ! utgång  Fredag as kalas upp tidigt lördag tog bussen hem till Djursholm igen och följde med på hopptävling ! Pallade inte lördagen chillade hemma bara ! 

Snart helg igen Uppsala i morgon vet inte hur länge jag bli där? ! 

Läste precis i en hästblogg som jag brukar läsa ibland och hon har precis förlorat sin häst plötsligt allt går så himlans fort ibland fruktansvärt och ingenting man kan göra någonting åt! Får även mina tankar på Nortis som förmodligen också kommer försvinna men det hinner jag förbereda mig för ! Hemskt det är baksidan med djur när dom försvinner från än men den kärleken man fick är lätt värd saknaden.. 

Pernilla

Sthlm-Uppsala

Igår var en as rolig dag hämtade Cissi och Minny i Uppsala för att flytta dom till eller Cissi till Brommaplan allting gick bra tills jag skulle åka hem och åkte fel men efter många om och men hittade jag i allafall hem <3! 

ÅÅååå Cissis lägenhet är fan inte att leka med Helt jävla fucking as snygg och jag skojar inte as fräsch ny och bläää jag är galet svartsjuk kan jag lova! 

Fest  ikväll - behövs ska bara ta mig hem i natt :S ! 

Pernilla

ONSDAG

Ja vad ska man säga ?! Jag trivs och under vecka 9 blir jag hus vakt MEN dom kommer hem torsdagen den veckan så fredag morgon åker jag hem till Dalarna och Sen LOLA :) Ska vi följa din pappa hoppas jag när han sprintar igenom Vasaloppet ? :) 

Kiss

Tisdag

Tisdag ny vecka och på torsdag (förhoppningsvis kommer Johanna ner till Stockholmia :) Zara med hoppas jag för den delen ! Sen on Fredag blir det utgång Minny fyller år och fler party girls kommer ner va?! 

Dessutom är det tävling med Katarina och Cipas Lördag and söndag få se hur jag får ihop allt men hoppas på lösning :)

Idag fyller Sarah år också grattade henne i morse 45 bast Grattis :) 

Just det tränade Blues på banan igår took häst och det där med att ta höger galopp är inte hans grej (efter flera år som galopphäst) men jag lyckades med hjälp av ett litet hinder :) Sarah och Katarina blev extas :) 

Som sagt idag har jag varit på promenix med Pimms as fint väder ute :) 
Ska vänta till Sarah kommer hem från Stallet få se om hon vill äta lunch med mig ! 
Sen ska jag en sväg till Täby och se om jag hittar någonting 
Igår köpte jag  as coola shampoo och balsam men jag förstår mig inte på pumpen är det kanske så att den inte alls är bruk bara utan bara snygg :S  

Aja 

Pernila

I natt jag drömde

-  om just dig!  Såg en bild nyss och kom på det och förundras över hur jag trodde på en vänskap som din! Verkligen slet för den och försökte tvinga bort allt annat som var mer än bara vänskap. Vad hade det nu spelat för roll ?!  hade jag bara skitigt i att jag tyckte att du var mer värd än dom där sekunderna av kärlek och låtit mig dras med
hade det idag egentligen inte spelat någon roll ! 

Aja :) Nu bor jag i en fin kant av Sverige vackra hus och trevliga människor (och många) ska dra mig till Lollo hoppas jag ikväll och slösa lite tid (väldigt pepp jag låter) Men så är inte fallet för jag har ringt Lollo och tjatat att hon ska komma hem så jag kan åka till henne :) Imorgon börjar lite vardag igen men jag ser fram imot den ska upp och rida Blues tänkte jag :) 

Nästa helg är det Party och dessutom ska Katarina och Cipas tävla i Södertälje så jag ska med dit också <3 

Hare bäst 

Pernilla

RSS 2.0