Den glad människan talar !

Det var det ! Dagen alltså! Över och jag har inte åstakommit några stordåd idag heller ?! Skjuter det framför mig jag lever inte livet utan livet lever med mig så det händer inte så mycket,  Har planerar för framtiden som aldrig slår in och vardagsdrömmer ! Kommer nog dö med massa planer och drömmar som aldrig slog in! Men vadfan gör det om 100år! Säkerligen Nada! Synd bara att jag inte kommer får några väderlösa barn eller barnbarn eller barnbarnsbarn ! Eller så är det fett bra så slipper dessa gener leva vidare !?

1 april känns väldigt lovade i morgon tro vad jag ska göra för att liva upp stämmingen? Kommer planera saker som aldrig tas i bruk som sagt var!

Nu sover jag
Godnatt - eller inte ,bara Natt

Pernilla

Morgon

Morgon - still trött :/ Jobbiga barn och blää

Tisdag 1 vecka kvar till semster :) och snart 3 veckor till de e slut :)


Pernilla


Australia



En Mycket Bra Film

Godnatt

Pernilla



Musiken

Musiken talar sitt egent språk igen och snurrar genom mina dåliga inbyggda högtalare i datorn.
De surrar ett ljud som får mig att tänka tillbaka på stunder som gjorde att jag fastnade för låtarna
- Om du lämnade mig nu med Lasse och Missli går just nu rakt in i mina öron och känns lite vedmodiga och jag blir mest irriterad på mig själv eftersom jag har gråtit tårar med denna låt ,över dig! Öppet helt öppet satt jag i en bil och mina trårar sprutade och jag känner idag att jag var en idiot som grät, en idiot som tyckte att du förtjänade mina tårar, men mest en idiot för att jag klarmar mig fast likt ett tugggummi under skorn.. En jävligt bra liknelse och ibland undrar jag om jag kommer kunna bete mig någolunda normalt i ditt sällskap eller om jag alltid kommer vara den där 14 åringen ?!

Pernilla

Glasskvinnas sista glass

Ibland känns det ganska meningslöst men sen inser jag att det är ändå för mig själv !

Dagens trötthet har övergott till en fruktansvärd magsmärta och jag gråter nästa floder av ondhet. Vet inte heller vadifrån denna hemska smärta har kommit ifrån - Det ända som jag kan komma i tanken med är glassen jag åt för 1 timme sen . och då är det verkligen en smärta som kommer klättra upp även i mitt hjärta och de tårar som jag nästan gråter kommer spruta ur mig likt en fontän - Jag Älska Glass :(
Men jag lär väl testa om jag liksom många andra i detta land egentligen är känslig för mjölkprodukter ! Det suger hårt!

Någonting som är verkligen fruktansvärt bra är att jag och Ronja ska tillsammans åka hem den 8 april och sitta och prata om allt mellan himmel och jord under de 3 timmarna som vi får tvingas umgås på tåget och det mina vänner kommer bli en så jävla bra resa så jag nästan där också gråter lite dock är dessa tårar glädje ren och skär glädje och jag är vädligt glad! 

Det är skit för när man är ledsen och har ont så ska man äta glass men det var just glassen som gjorde mig ledsen och gett mej ont! Lösning på den kluringen tack? - Jag vet att det finns glass som en som är intolerant kan äta men jag har ingen här:s

Peace Pernilla

Sömn

Idag sover jag om 15 min, Dagen går verkligen i trötthetens tecken, kan bero på helgen, troligtvis är det pga helgen, helgen som bjöd på lite för mycket alkohol (säkerligen mycket för mycket enligt mamma). Bjöd på en gitarrspelade Anders och en sjungade Pernilla (minns inte så tydligen men kan tänka mig att det var vackert ) Under den mörka timmen! Med massa vänner som Zara, Johanna, Cissi, Sigge och möjligtvis någon mer - suddigt! - Bäst av allt måste endå varit när min klack gick av innan vi anlände till den mycket tuffa klubben Rocks som jag fick vara 1 timme på Tack Vakter - Kastade mig in i en taxi och skulle åka till Harry B tyckte jag men det tyckte inte Taxi gubben som istället körde mig till Alices eller liknade som ligger typ brevid Harrys men det vet ju inte jag. Hittade en tönt till kille som jag kallade pojkvän i några min och han spelade pojkvän bra och bjöd på drink sen åkte han ut - tydligen för full! Jag spanade efter nya pojkvänner i typ 30 sek sen kom vakt nr 2 och tyckte att jag skulle åka hem. Sagt och gjort hoppade jag på Tuben och åkte mot Solna gick på motorvägen efter ett besök på statiol - mos,korv och räksallad! En taxi gubbe körde mig hem gratis utan att jag bad om det och jag satt och väntade i trappuppgången i ca 1 1/2 timme tills en ilsken Sigge och en skrattade Johanna kom. Sen sov jag!

Jag kan tillägga att de flesta kvällar som jag gjort här i storstan är på liknade nivå! Jag förstår inte hur jag gör det men efter skrattar vi alla över mina mycket kosntiga kvällar!

Nej som sagt var nu ska jag sova i 1 timme eller 2 och hoppas på att jag är lite piggare sen (troligt? NEJ)



Peace Pernilla


Måndag

Morgon Måndag

Inte återhämtat mig än från helgens bravader och fine det var kul så men´ingen top if the list kväll direkt!
Måndag som sagt!! kommer inte hem i helgen för jag är ledig från och med onsdag nästa vecka till tisdagen så jag åker då 6 dagar hemma i Dalarna :) känns lite mysko blir ju ledig sen bara hit i 1 1/2 vecka sen är det slut! Vet inte om de riktigt har fattat det men jag sa ju det så! Sälen börjar närma sig med stormsteg.... :)och Wille det är stort <3

Idag blir det att kurera mig mot det mesta förskyld,helgen, blåmärken och en smula huvudvärk..

Stallet i eftermiddag men bara promenix och intagning av hästar

Tror jag gör Fajitas i kväll !

Peace Pernilla

festless

Misär bakis men helgen var OK!

12.39 update!

I min lilla stund av oas med drömmar om Robert så beställde jag även de två första twilight böckerna och bokade dvd med extra matrialet ! Som sagt Galen ! Galen av besatthet.. Och tydligen är det så att han går ut med sina stalkers så jag kanske ska flyga jorde runt efter han :) eller inte!

Crazy?! Call me!



Det är då fan aldrig någon som inte kallat mig galen så  :) Som gjorda för varandra !
(klicka på Robert för förklaring )

Party Time

Chilla med Johanna och Sigge igår .. :) Sov med Johanna mycket mysigt som alltid delade täcke och allt .. Mahaha.
Hemma en sväng i Djursholm party i natt för ferre hos Sigge som sagts tidigare fick han att hämta mig senare också slipper Tunnelbanan ! Få se om vi lyckas övertala han att hämta Johannaand Cissi?" i bromma också :) ska nog inte vara så svårt! Sen party all night looong!


Peace Pernilla

Jag trivs bäst i hus med vita knutar!

Helg och party humöret är på topp :) Blir Sigge med Johanna idag ska en sväng med brummen till Ulriksdal för att kolla läget ! Mat ska jag handla är så jävla sugen på Mat! (vet bara inte vad för mat:s)

I morgon är det fest ! förferre hos sigge kom alla som känner sig manade och hittar annars ring mig!

Ciao, Peace and Pernilla

This is the naked truth


Jag kära läsare bättre än så här kan det knappast bli !
Det här är den nakna festival sanningen.
Förmodligen helt ovetade om att paraplyet står åt fel håll.
Men man man ju inte ha koll på allt som sagt var jag är glad att jag har vinet i handen i allafall
.
Love it <3







Love bloody pages

Av alla relationer i livet så finns det en viktigare än alla andra
 och det är relationen med dig själv för den måste du leva med hela livet!

Om man inte visar känslor, kan andra inte heller veta hur man känner. 
 Och väljer man att inte göra det så har man bara sig själv att skylla 
väljer man att inte berätta vad man känner
så kan man inte förvänta sig att folk ska veta svaret ändå.

God Natt
Trotts att jag egentligen aldrig gillat han så var han i dag på " den vita duken"
En kille som man drömmer om!

Peace Pernilla

The real friends are the ones that are left when the wind is blowing the wrong direction

Torsdag snart över = minder än 4 veckor .. Jag sitter om dessa 4 veckor vid den här tid punkten uppe i Sälen med några av mina bästa vänner och dricker säkerligen någonting med alkohol i och firar att jag är fri från Stockholm och återigen en Daltös ( har och kommer alltid vara  eftersom jag är född i Dalarna ) men också återigen boende i mitt röda hus med vita knutar :) Men vi firar även att det är party och att vi är tillsammans och kommer ha en av de roligaste helgerna på året  :) 

Peace Pernilla


        
Kommer dock sakna Pimms !   

...

tralallaa :)


Dagens göra..

Morgon !
Idag är det :
Stall med hunden- mocka, promenix Pim och Brim och Mat (hö,foder).
Chilla - funderar på färgning av hår!? - vet inte om jag vågar här egentligen men behöver verkligen !
Hämta Karl
Hämta Katta---> Stallet hon rida Cipas
Hem och äta Mat ris, thaisås och nuggets.

tänkte svänga förbi Täby också för att se om jag hittar några solglasögon..

God Natt!


There is a power in the world

 You can never take away the strength and courage from pepole who want to live.
Even if they is not here.
Their strength, memories and soul will always live and watch over us.

hej

Kväll - Lön idag dock har jag nästan inte alls handlat någonting betalat mamma för herba bara annars är mina pengar kvar på kontot flyttat 3000kr för lite shopping som komma skall (spara spara) . Sen har jag chillat och haft en frosseri dag med milkshake och macka med tonfisk. och min middag bestog av två våfflor med glass/grädde och slyt . Inte bra:/ men men ..

Katta och Brim är med i Baltic cup - Grattis till dom !

Nu ska jag säga godnatt till Karl sen kan jag också sova (blir säkerligen sittade här minst 1 timme till dock..)

upp och ner

Planen är nu att sätta sprätt på mina pengar till någonting som jag vill ha :) Billigare att beställa från england än att köpa i sverige utan frakt! Galet bra!

Pernilla

ärtsoppa

Nu börjar dagen rulla mot sitt slut i morgon är det löning men jag borde inte göra slut på pengarna :( ! Men någonting ska jag köpa har jag tänkt!  Eftersom det är Onsdag är jag lite mer ledig än vanligt så bli en tripp till Täby C för lite spanning :) Tvätta ska jag göra också ! PÅ Fredag kommer Johanna =skönt med lite vänner i sin närhet och på Lördag är det fest:)

Ciao

2009 festivalfeber!



Det börjar närma sig Peace and Love !
Att min stora syster ska dit är lite överaskande men roligt!
Lillasyster ska också va? va? :)

Vilka andra?

:)

Okej nu är han ingen häst jävel längre för jag fick in han .. Jobbigt endå att inte bara göra som han ska direkt men å andra sidan verkar jag vara den första som ställer lite krav på han gällande uppförande.. Tur att han inte är en elak häst utan en riktig fegis.. Skönt hemma igen nu ska värma upp mig själv vila en timme innan jag ska hämta karl och sen Katta och ut till stallet igen för ridning! 

Ciao Pernilla 

....

Det är i morgon det är våffeldagen fick någonting om bakfoten förra veckan och körde våffeldagen förra onsdagen! Men vad gör det blir våfflor i morgon med inte gråter barnen för det inte!

Dagen då jo det är evil riktigt jävla förpestad får man kalla en häst hästjävel? Inte? Det gör jag i allafall.. Idiotiska jävla häst skrälle som vägrar bli fångad i hagen och är helt dum i huvudet! Skulle ta in han efter att jag var klar istallet för hovslagaren skulle komma vid 13 och sätta på en tappsko.. Men nej efter 1 timmes jagade gav jag upp och åkte hem för att äta och värma upp mig (blöt och isbitar till fingrar ).. I hopp om att han kan fångas nu när jag åker upp !

Ska åka igen nu- så var denna dag förstörd !

Pernilla

!!

God Morgon -eller inte ! Fast dagen känns ganska god, hästar och hundar ska jag ta hand om efter barnen släppts till skolan. Tisdag idag på Torsdag är det 4 veckor .. Går neråt! Uppe lite extra tidigt idag för att Katta ska vara i skolan senaste 08.00 ! Skönt ändå åker till Stallet direkt efter vilket bli att jag är klar där vid 10 tiden sen är det lite städ och chill till 15 tiden, sen Stallet igen och rida Blues (katta på Brim).

Sen är denna dag över också.. :)

Pernilla

...

Måste jag bara erkänna att jag inte tänkte speciellt mycket där? Bra då hoppar vi över min mycket osmarta tankegång!

Ciao

Jävla kodmallar och shit!

Fan vad arg jag blir på den jävla idiot kodmallen som inte gör som jag nu vill, testade att lägga in lite text och det funka men då försvann bilden (profil) och sen när jag tog bort texten (eftersom bilden är mer värd Såklart! är ju på mig) så kom den inte tillbaka fram.. Fuck it.. help mee :(

väldigt förvirrade!

Jag tycker att det är ganska konstigt att det kostar 30kr mer att ha hund försäkrad i Danderyd jämfört med Mora och i Göteborg kostar den 10kr mer än Mora och i Malmö är det som i Danderyd ! Mysko - Kan någon förklara för mig varför det är så? .. En sak är väl om det är dyrare i storstäderna för att djur inte borde vara i storstäderna men skulle Göterbog vara mer djurvänligt då ? Eller har det med lanstingen och göra? - Nej fan nu tänker jag äta glass och banan för att smälta det här! -Eller inte kanske ska sova istället! Tar bananen och glassen i morgon!

God Natt

Pernilla

Måndag kväll!

En liten ändring på bloggen bara, kände för lite förnyelse men jag är kass på sånt här och även fast jag pillrar en hel dag (idag) så blir det inte för stunden bättre än det här lite roligt i allafall!

Annars har dagen varit helt OK .. såklart inte bra för att jag är här menmen.. Snart löning !
Börjar bli lite pepp på fest i helgen också det är bra!

Ciao Pernilla


Den här headern var också nice men gick inte in lika bra med resten !




Men jag tror jag ska pillra in den men måste skriva lite mera Under min profilbild då.. Ska pillra mid dit också!


Pocket vs inbunden och högaklackar med rosett säljes!

Två saker är i mitt huvud idag
Det första är att vad är bäst om man vill köpa en bok som man sedan vill behålla jag är egentligen ett fan av pocket böcker men den bok serie finns just nu inte på svenska i sverige i pocket utan bara inbunden så tell me Pocket vs Innbunden ?!

Det andra är att om någon vilsen (tycka om att gå i höga klackar fan) Vill köpa mina skor - som jag dör av och eftersom jag ska bli en smustig häst tjej igen inte känner någon direkt behov av att lära mig gå i dom vill köpa så tell me that tooo :)

Stl 40 - är egentligen ganska sköna kan jag tänka mig om man är van med lite högre klack (vilket jag inte är)men det är inte super hög klack! Jag orkade gå i dom en hel utekväll men om någon vill ha dom så be my guest :) Är snyggare på och det finns ett par extra klackar eller vad man kallar det längst ner att byta när det börjar slitast lite :)

Ja det var allt för just nu !


I just want to here, that you are sorry?!

Då var den här veckan över, äntligen helgen var ändå värst, besvikelse på besvikelse ! Inte alla någons fel men någons val där i! Hoppas nästa vecka blir bättre hoppas få se C i morgon eller på tisdag, löning på onsdag äntligen!! Vet inte vad jag tänk att spändera dessa pengar på men de lär försvinna fort.. Opepp på att göra det på alkhol, krogen eller liknade i allafall.. Nu ska jag sova och på torsdag är det 4 veckor kvar <3 ..

Gonatt


...

nu måste jag gå upp, tar i mot men min mage är lite irriterad kan jag lova :s hoppas ingen är hemma vore så skönt!

Söndag

Klockan är kvart i 12 har inte pallrat mig upp ur sängen har drömt jätte mysiga drömmar så det tog i mot att vakna till liv men det gjorde jag av sms från lillasyster som tyckte jag skulle komma och hälsa på vilket inte är en dum idee frågan är bara när?! Nu i helgen känns inte så bra nästa tänkte jag åka och kolla på hästen jag tittat lite på. Sen är det typ bara två helger tills sälen men annars kommer jag efter att jag flyttat hem behöver inte vara en helg då heller eftersom jag är ledig :) Tänk på tosdag är det bara 4 veckor kvar <3 Jag längtar så jag spricker..

Pernilla

Äntligen är dagen över!

Robinson var verkligen roligt att se:) Nu är klockan snart halv 11 och dagen börjar närma sig sitt slut, har egentligen inte pratat med någon alls idag förutom mamma en stund och så sa jag hej till killen inne på konsum men thats it ! Kvällen har varit bättre än resten av dagen och jag har tittat på Newport Harbor minns när jag tittade på det sist hur jag längtade att också få komma ifrån Mora och allting och börja om på nytt men nu har jag inte alls sånna känslor för vart jag än hamnar så blir det alltid liknade men aldrig bättre, visst jag älskar att resa men det är väl just det som är grejen att åka iväg men också komma hem !! Ska titta på nått avsnitt till innan jag somnar..Äntligen är dagen över !
Har lite dåligt samvete för att jag trycker här uppe men sammtigt som orkar jag inte gå ner och umgås och på ett annat sätt gör det mig inget om de tycker att jag är jobbig för ju lättare för mig när jag åker. Gör det mig till en hemsk människa?! :S

Gonatt

Lördag

Egentligen önskar jag bara att det var skit dåligt väder så jag slapp ha samvete för att jag sitter inne och kollar på filmer och känner misären, dock har jag varit ute på en promenix i 1,5 timme så fyskam på mig är det inte! Ska ta en till nu tänkte jag så tiden rullar på lite fortare men klockan är endå halv 4 så om jag tar en timme på mig så är den halv 5 sen och sen tänkte jag kolla på Slumdog Millionaire så hinner klockan bli sex eller nått så är det snart preminär för Robinson och sen är dagen snart över för då är klockan 21.. Jag längtar så förbaskat.. Men morgondagen kommer vara precis likadan så.. fuckt it!

Pernilla

Skit dag!

Sånna här dagar vill man bara sova bort hela dagen natten och så vidare, utan pengar utan vänner och förmodligen ett jobb som kommer vara på mig om diverse saker och just nu orkar jag inte prata eller tänka på det men det snurrar runt i mitt huvud.. Fy fan alltså, klockan är halv 12 på dan och dagen är redan förstörd.

Ja jag borde kanske göra sista tiden i Stockholm rolig .. Lätt sagt när man endå får spatsera runt själv !

Dagens sämsta!

Hade det på kän för flera dagarn sen, jag är besviken men jag kan inte skylla det på stackars Lollo hon är magsjuk och det är då verkligen inget man rå för, men jag är ändå sittade här i mitt hemska hus och känner att jag verkligen inte vill vara här, finns det någon där ute som vill spänndera kvällen med mig, har dock inga pengar eftersom Johanna praktisktaget struntade i det! Så inte nog med att Lollo är sjuk jag kan inte ens köpa någonting gott och äta och krypa ner i sängen hela dagen.. Det suger jävligt hårt!


Våra bästa vänner

Så jävla sjukt elakt att det finns människor där ute med ingen respekt,och samvete som bara är helt sjuka i huvudet.
Jag hoppas innerligt att dom andra 3 hästarna hittades och mår bra !
Hästbluffen Hemskt hemskt!

Fredagen snart slut:)

Sitter här i ensamheten visst jag väljer den delvis själv genom att inte gå ner till dom andra (Katta,Karl Jeff och Erik(Jeffs son) .. Men Nej tack då sitter jag heldre här själv men det är ensamt.. men klockan är 20.00 snart slårjag på en film så är klockan 10 sen och tar jag en lång film så kanske klockan hinner bli 11 .. då kan jag sova med gott samvete också :)

Gonatt

33 days left

Morgon - och det är ingan god morgon här inte, jävla bitter människa jag är, ont i huvudet har jag också ska pallra mig ut till stallet om ett tag och ta hand om hästarna sen hem och se till så karl får i sig mat och sen är ddet fotboll och så ska hästarna in ! Hoppas jag får ha min egen tid i kväll och kan sitta här i min ensamhet och tycka synd om mig själv att jag måste vara här, varför var jag bara inte helt kall och sa 4 veckor och thats it.. men nej 7 veckor ställer jag upp på och inte en dag mer!

Pernilla

...

En tårfylld natt och jag vill hem !


Klockan som bestämde sig att gå långsammare!

Sitter här eller ligger snarare i sängen och väntar ut tiden, tänkte att jag skulle ta nattvändan med Pimmsan (trotts mörker så är det värt det, trodde aldrig att det skulle vara värt men men) och sen tänkte jag kolla gray's anatomy som jag missade igår men jag använder mig av olagliga ting - uscha mig!  Och sen ska jag sova, tittade när Robinson inslaget är i morgon på nyhetsmorgon 07.43 och tänkte fan, men sen slog det mig att Karl ville cyckla till skolan så då blir det perfekt han lär cyckla härifrån typ 07.35 så då kan jag äta frulle och titta i godanro :)

Återigen massa babbel men men!

Pernilla

Tror fan seriöst på att tiden går långsammare just nu !


2 1/2 timme left !

Någonting eller snarare någon kan komma göra mig mycket besviken men eftersom jag vet att det har hänt förut inte  mot mig men mot andra så vet jag troligen vad som väntar mig och ursäkterna kommer jag säkert också få höra ! Motsattsen kan bevisas än så länge men det står väl klart på lördag!

Gahh vad dryg jag är med nedräkningen men kan inte förmå mig själv att sluta och nu är det verkligen så att den som väntar på någonting bättre väntar FÖR länge!'

och det var 4 timmar sist jag skrev bra räknat av mig!

Pernilla

bara 5 timmar till 33 days left!

En sak måste jag då verkligen säga att Riskakor är så jävla underskattat, goda som bara den och man kan äta flera st utan att man har ätit låångt över vad man borde ett paket 130gram och 100gram är 440kcal och hur många orkar smälla i sig 16 st riskakor på en kväll? gör man det så är det som en cipspåse= Men ofta man gör det!

Underskattade goda pizzasmak riskakor <3

Annars är dagen bara jävligt jobbig
smet härifrån och tog hästarna och hunden på en 1 1/2 timmes promenad så fick jag typ 2 1/2 timme för mig själv skönt fast egentligen inte vill ha mina vänner ! Bajs

Pernilla

34days

Ibland undar jag varför jag ens är här, om gunden inte är bra hur ska jag då veta hur jag ska göra och just nu är jag endast kvar bara för att !  Inte för att jag vill och hade jag fått åka i morgon hade jag åkt. Men ibland undrar jag också om alla är underättade?! Vilket jag inte tror!

Hittat en intressant häst i allafall och jag får bita ihop sista månaden nu är 34 dagar kvar alltså ca 5 veckor tiden går så jävla segt!

Pernilla

34 dagar :)

God Morgon Torsdags morgon och veckan börjar närma sig sitt slut dock är jag "jobbade" tills på lördag men sen hoppas jag kunna dra min kosa under kvällen till Lollo med hudvårdsrådgiving eller vad man ska kalla det hon är Mary kay återförsäljaren och jag tänkte införskaffa mig lite :) Och dessutom ska vi se på första avsnittet av Robinson om jag får bestämma alltså!

Nu ska jag sätta på mig lite kläder ge Karl lite frulle och bege mig till stallet !

Ting Ting

Bajs :D


Du Johanna sanningen är ju verkligen den att ingen av oss kommer någonsin få Edward (även fast du nu kommer med fullt seriöst tänkade säga Jo så är det så!) och han är ju dessutom en vampyr som egentligen inte finns - Men för mig är han en spegelbild av det perfekta så jag vill gärna se han i den man jag hittar! Så om du tar Edward som du tror att du kommer få :P så tar jag en vanlig människa med allting han är snygg, charmig, snäll, prinsen på hästen, mystisk  osv :) Men fram till dess så tänker jag också drömma om Edward :)

Dagens funderingar!

Vilken dag! Ensam med barnen och det lyssnar inte ett dugg på mig, är för snäll, för tyst och säger inte vad som borde komma ut, känner inte att det är mitt ansvar att se till så de gör som det ska, men sanningen är ju att jag har ansvar! Känns ändå som att jag bara är här i väntan på nästa steg min kropp vistast i huset, stallet, bilen och så vidare men hjärnan går på hög varv långt härifrån ! Jag borde verkligen inte vara här, känner att jag är inte bryr mig nämnvärt och hoppas på snedsteg utan att jag gör de med flit, irriterar mig på små saker och börjar vantrivas.

Men ändå så är det bra på någotvis känner att jag vet lite mer, kan lite annat och börjar göra saker för att jag vill det utan att påvverkas av vänners intressen, killars dragningskraft och vad som känns förväntas av mig ! För det är ju ändå mitt liv och mina val, mina mål och jag kan inte alltid tänka runt hur alla i min omgiving tycker osv.

Nu borde jag sova

xoxo

Pernilla

...

I dreamed I was missing, you were so scared
But no one would listen, 'cause no one else cared
After my dreaming, I woke with this fear
What am I leaving when I'm done here?

So if you're asking me, I want you to know

When my time comes, forget the wrong that I've done
Help me leave behind some reasons to be missed
Don't resent me, and when you're feeling empty
Keep me in your memory, leave out all the rest

Leave out all the rest, don't be afraid
I've taken my beating, I've shared what I made
I'm strong on the surface, not all the way through
I've never been perfect, but neither have you

So if you're asking me, I want you to know

When my time comes, forget the wrong that I've done
Help me leave behind some reasons to be missed
Don't resent me, and when you're feeling empty
Keep me in your memory, leave out all the rest
Leave out all the rest

Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well
Pretending someone else can come and save me from myself
I can't be who you are

When my time comes, forget the wrong that I've done
Help me leave behind some reasons to be missed
Don't resent me, and when you're feeling empty
Keep me in your memory, leave out all the rest
Leave out all the rest

Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well
Pretending someone else can come and save me from myself
I can't be who you are

I can't be who you are

35 dagar :)

Dag 2 och 35 dagar kvar <3
Idag drog både Jeff och sarah så jag är själv med barnen i kväll, förhoppningsvis utan massa ideer från dom och bråk!
Våffeldagen till all ära  !!dock ska jag inte äta några våfflor men barnen ska. Asklas väder är det ute men jag är piss trött och har mens värk så jag ska sova någon timme innan jag tänkte ta hunden på promenix och sen handla och i em ska jag med Katta till stallet på ridtur jag och Blues och hon och Brim, Karl får vara själv hemma stackarn men som sagt allt ska ju toppas med Våfflor för deras del så dom ska inte klaga- vilket dom säkerligen gör ändå men!

gonatt!

tiaiaoooo

Är det någon paxt man har i mellan serierna mot mig att de enligt mig snyggaste killarna OTH och Gossip ska heta samma sak? ojavisst Lucas är het men jag föll för några år sen som en fura för the bad boy i OTH och i Gossip är han också bara het ! Nate Nate och Nate eller Nathan men vadfan skillnaden är hårfin som C brukar säga dubbel namn bara att lägga till några bokstäver !




Dock har mina snygghets känslor för Nathan svalnat men allt är ju svårt i jämförelse med en Vampyr men sammtidigt så är han ju numera "vuxen" i serien och fruktansvärt tråkigt kär i Haley och man bli bara irriterad när någon försöker sära på dom. Men jag minns självklart mina drömmar om han .. Nate är bara snygg inte så mycket mer!

Drömmarna kommer säkerligen aldrig sluta om våran älskade Vampyr dock- Nu snackar vi fan inte bara snygg utan jag är och kommer förbli besatt - men jag är inte som Johanna som sitter och gör klipp in bilder med han och mig :P



Fan vad jag babblar!

Gonatt

36 Dagar left

whiaoo neråt går det i allafall ! Gick bra i dag på Ungdomsmottagningen och tydligen så innehåller mina nuvaraden dåligt annvända p-piller samma hormoner som p-stav så jag bokade en tid men så visa det sig att jag måste göra det i Mora om jag vill ha det billigare cp men ja hemma snart så jag får la vänta! sen är det 3 år som jag inte behöver orora mig för barn men sjukdomar kanman ju alltid få..

tränat katta idag med båda hästarna gick helt okej.!

Sammtidigt som det är 36 dagar kvar är också Dag 1 klarad med glans ! credd till mig !

Pernilla


- Vill ha en Edward ..


Perfection



Så Sjukt Snygg !

mÅndag

Sjukt ont i huvudet :(
Har i allafall fixat klart med ansökningen till Högskolor och Universitet (fan jag kan inte ens stava till skiten)! Så nu finns det i allafall 1% chans att jag kommer in eftersom jag sökt! haha..

I morgon ska jag till Ungdomsmottagningen mycket givande säkerligen! ^^

Och på lördag ska jag till Lollo och kolla hudvårdsprodukter :) Hoppas det inte blir någon ändring på den saken för jag är fett pank och det vore en givande kväll så jag slipper sitta och titta in i väggen här i Djursholm! och kanske äta någonting gott om jag lyckas spara den sista hundringen eller får tillbaka den av Johanna!

Nu ska jag duscha :)

Pernilla

37 dagar kvar!

Morgon, måndag segt såklart men jag vill att dagarna ska gå fort nu så jag välkommnar den med glädje! Ska till stallet efter jag har släppt Katta i skolan, mocka , fixa mat och gå med Brim, Pimms får oxå följa med så har jag det gjort sen!

Sen blir det att chilla en stund innan jag ska hämta barnen och så vidare till tandläkaren och sen hem och göra pasta med fälskfile och god sås enligt mig säkerligen kommer någon av dom gnälla menmen..

Skönt 1 timme till Katta börjar då kanske jag kan softa i 20 min innan hon börjar skrika ! Låter som hon vore 6 men så är inte fallet..

Pernilla

(Vi kan nog säga att det är 37 dagar kvar åker torsdagen den 23/4 vid 10 tiden tror jag )


38 dagar kvar!

Nu sitter jag här i det högt deprimerade rummet med tankarna lååångt härifrån eller ja typ sådär 35 mil eller nått och tänker på min egna älskade säng som för övrigt ska bytas ut men det är en annan sak!

Varit och hälsat på Wille som han nu ska heta min lilla plutt hund <3 !
Och såklart Lola och co träffade jag också trevligt trevligt!

Sen bar det av hem till Mora och min familj och numera kan jag verkligen slappna av när jag är där, var ut med marits islänningar på tur och jag och Gloria gjorde både tölt och pass :) Kul Kul ! Jag som inte kan så mycket om dessa gångarter men tydligen gick hon kanon, tråkigt att jag inte vet vad jag gör för att hon ska gå så menmen.. Var bort till Tomas också och frågade om jag får hyra hans stall och när han sa självklart så gahah så himmla skönt att ha dom två boxarna och ridbana ! Så jag är glad! Och sen jävligt mycket mindre glad för att jag är i Stockholm...
Träffade Tommy också as länge sen synd att jag inte hann se Maja nått vore trevligt tror jag !

Ska palla mig i säng och drömma om en vampyr som är ruffsig i håret och snygga solglasögon och bara sådär jävla skit snygg!


Gonatt -Pernilla

:)

Min älskade lilla plutt :) 


"So the lion fell in love with the lamb"

Verkligen det bästa jag sätt på evigheter och jag kommer förmodligen drömma att jag blir jagad av vampyrer i natt och någon räddar mig, så himla fint metafor (visst är det så man kallar det) . En historia utan prinsen och prinesssan glasklart Utan mera hemskt, kallt och helt fruktansvärt vackert bara, ooja jag gråter och önskar nästa att jag var där. Mitt i alla farligheter men endå trygg och så säker på en kärlek. ! Vad skulle man göra utan dessa fantastiska skådespelare, regissörer. manusskrivare och så vidare !  Ja vad skulle man få den där känsla ifrån och det magiska dom gör?!

Jag kommer som säkerligen många andra se om filmen tusen gånger och aldrig tröttna för den är helt fantastisk bara!

 Sooo Long i morgon väntar Lola och min lilla doggy och sen vidare till Mora och min säng bort från alkoholintag och annat skit..


Dagens tåg!

Ibland förstår jag mig verkligen inte på Sj såklart går inte tåg fan förbi djurås eller den går förbi men stannar inte dock stannar den i Gagnef så :) Åker till Lola i morgon askalas! Sen åker jag hem en sväng på lördag synd att majs ska på middag i rättvik på lördag kväll men tänkte ta en tur in till ridklubben träffa nortis och sen bort och prata med Tomas om stallplast hoppas innerligt att dom vill hyra ut stallet till mig ! Och sen får jag se vad det blir Zara är väl hemma och kan ju åka upp till KG och se mig lite för om sommar jobb! :)

Ting Ting!

Mot Skogarna :)

Åker till Dalarna i allafall i helgen eftersom allt blev ändrat då Sarah fick sin resa till USA:) men inte gråter jag för det inte!
Försöker ringa Lola nu och se vilken dag som jag kan titta förbi henne hoppas att hon inte har helt fullt hela helgen nu!
Köpte biljett till Mora i morgon men det spelar ingen roll om jag hoppar av i Djurås för det var endå billigare att köpa till Mora än till Djurås ! Fråga mig inte hur det kan vara så men på bästa avgången var det så! så jag ¨åker från tråk Stockholm i morgon vid kvart i tre :) Johanna är dock i Stockholm men jag är så jäkla opepp på att gå ut så och vi har umgåtts sen i tisdags och förra helgen så vi har fått en liten dos av varandra så jag tror att jag överlever i Mora själv och hon överlever förhoppningsvis ute bland stockholms krogarna med Cissi i helgen!

Ja nu är jag askalas glad också :)

Pernilla

häst sökes!

Som kanske inte alla vet men några är att jag är inne i detta hästletadet igen ! Och det finns såklart massor av hästar som man skulle villja ha typ hejdå 200 000kr men jag tänker köpa någon mera närmare en 0 mindre och fram till 50 000kr men nått vettigt ska jag hitta också! tittat runt lite, är inte bara inne på ett halvblod utan kan tänka mig ett fullblod eller liknade, men vi får se har hittat några st som ser helt okej ut men det behöver ju inte betyda att dom är det sen!  Ett fullblod måste ju i sin tur vara av halvblods typ för annars kommer ryggen på hästen gå av när jag sätter mig på den också ! haha!

Johanna har varit här några dagar har varit great!
och planen var att åka och kolla på min doggy nästa veckan men nu berättade sarah att hon har fått en sistameínuten uppdrag till USA nästa ons-lör och då måste jag ta hand om hästarna men jag tänkte endå försöka klämma in det och dra bara till Lola och doggyn på lördag kväll- söndag:)??! alltså inte åka hem till familjen nått! Sorry daddy som fyllde år 10 mars! men jag kommer ju hem den 23april och blir hemma (om man bortser från sälen 23-26april)!

Ting Ting!


Stockholm och snö dålig mix!

Dagen har varit ganska hemsk, igår var lovely och idag hemsk, trött som en gris i morse fick i väg barnen till skolan i snöoväder och eftersom sthlm är väderlös på snö och människor som bor här inte har någon hjärna sammtidigt som snö ligger på backen(vissa undatag såklart) men nu snackar jag om de 95 % som jag mött idag.. uhh! skulle besikta bilen och dessutom är det inte skottat någonstanns?! Bilen till råga på allt har kassa däck så hjulen snurrar bara! sen var jag ute med Katta och hästarna och sprang sammtidgt som jag skulle ha koll på dom ha en hund och en häst i varsin hand ! och snö i ögonen! slog sönder en te/kaffe karaff också!

Nu i allafall sitter jag inne och har tryckt i mig en korv med räksallad:P och tittar på film med Johanna som ska sleepa här i natt!

Så gonatt och hoppas snön är borta i morgon..

Pernilla

Måndag :)

Denna dag var en mycket bra dag :) och det har jag nog Johanna och tacka mycket för så tack för denna dag :)

Åå gud vilken djungel det där med att plugga är finns 1000saker gahh!

Pernilla

boogie

åååhhaa <3 så grymt bra bara ! Nu ska jag sova är väldigt trött! Gonatt

Film Film Film :)

Nu mina vänner ska jag titta på älskade underbara stockholm boogie :) Som jag har suktat efter den filmen i flera månader men inte tagit mig för så nu äntligen <3



Pernilla

fredag!

Hey, gårdagen var mycket rolig måste jag säga party bra människor och allt ja natt mat också för att inte förglömma idag har jag varit bakis hela dagen med J och C dock inte så himla bakis men jag har levt bakis dagen med massa onyttig mat och skit och kommit fram till att ska jag bada i sommar lär jag göra nått nu så hård köring inför sommaren! basta med det ! jag börjar på måndag då ^^!

Upp tidigt i morgon ponny tävling med elit allsvenskan för katta och ponnisarna ! 07.00 står klockan på men jag kan ju chilla sen så! 
 inatt är jag hemma och chillar då :)

Pernilla

hästar,gröna lund och party

Fy alltså vaknade i morse och var trött som en gris funderade ett tag att lämna Katta i skolan och sen åka hem och sova 1timme men då hade jag aldrig tagit mig upp så det var bara att hoppa i ridkläderna och bege mig till stallet påvägen dit funderade jag om jag verkligen kommer palla häst igen, men så fort jag började mocka skiten så insåg jag att det kommer jag ! Inte för att det är rolig att mocka men jag trivs med det! 

Så nu är hästarna klara och jag red Blues en stund börjar arta sig med hästen tar galoppen i båda varven någolunda bra och börjar kunna korta ihop han en anning !

Karl är hemma och är sjuk ska göra lunch till han snart själv har jag ätit i mig en tacos
Ikväll är det party som gäller den oficella inflyttningsfesten hos C, märta och sebbe. Dock är bara C och Märta där men jag gråter verkligen inte för det! Hannibannivampyr är här också hon befinner sig just nu på Grönan för intrevju som sommarjobbare där Hoppas det går bra :) fast då får jag klara mig själv i Mora i sommar men å andra sidan kan har jag någon att åka ner till inte helt fel :)

Bla bla, nu ska jag kolla lite innan jag hoppar in i duschen sen mat till sjukligen sen köra katta till stallet sen är jag fri :)

Pernilla

Jahapp inget för min kändisvän inte!

Men jag som trodde eftersom min vän har blivit en kändis så skulle ALLA titta in på min blogg men nej inte fan fick jag nå rekod mänga läsare, nej som vanligt inte ens toppat .. Sorry Maja :P

Nu ska jag betala min doggy eller tingbetala vilket betyder Wiooaaa :) Och Lola jag tror det blir ditt namn som bli namnet Bobby ! Om inte så får väl ni massvis med läsare (efter min kändis vän) Komma med nått bättre !  willy är också på tal! ?!

xoxo Pernillaa


Min nya kändis vän :)

Min Vän Maja är kändis :) Himlans kul och bra inslag säkerligen en spark för dom som tvekar lite att ge sig ut i vida världen själv älskar jag Sverige så jäkla mycket (efter Malta) att jag nog nöjer mig med lite mera vanliga semestrar max 1 månads tid i nått varmt och skönt land ! Där i mot så är sånna som Maja, Ronja och han som är med i inslaget människor som jag verkligen respektear och hyllar för deras insatser :)



Maja :)


(Tryck på bilden för att se inslaget)

Jag ser ljuset i tunneln :)

Nu är typ datum spikat och den 23 då jag drar till sälen återkommer jag inte till staden igen !
Skönt nu har jag typ 7 veckor kvar här då ! kanske lite låång tid så eftersom jag bara har varit här i 7 så lika låång tid kvar men jag tror att då efter dom kommnade veckorna kommer jag känna mig klar med sthlm :)
Sen ska jag hämta en hund :) Ja ni hörde rätt en lite sak som kommer heta Willy, eller Bobby  vad som känns just nu ! En av systrana heter Molly och kommer bli Lola och Teklas tillskott :)

Helt galet men fruktansvärt roligt,lärorikt och jobbigt ^^

Pernilla


T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead And Gone



Måste jag erkänna att jag gillar den?!

Morgon

Vet inte om den är god än :s, fixat barnen till skolan Karl skulle ha skridskor med sig vilket vi hade missat+ oboy och bullar så jag kastade mig iväg till en mack efter lämnat katta och hann tillbaka och lämna karl sisodär 3 min innan han började :s ..
Ska luncha och promenera med Sarah senare vet inte hur det går :s


aja..

Pernilla


Tisdag

Då var denna dag över :) sjukt skönt ,sjukt jobbigt !
I väntans tider är jag verkligen just nu :(
Tittat på MASSA häst annonser i allafall :) finns mycket fint och mindre fint !
Men kan inte riktigt ta på det innan jag är hemma eller har ett avrese datum !
Imorgon kommer hanni och zascha till sthlm i allafall Behövligt även fast det inte är för mej dom kommer !

Hejsvejs
Pernilla


Tisdag

Idag känns det lite bättre endå lättad över att jag berättat det jag bestämde mig för efter veckans funderingar, även fast jag känner mig som en skurk, dömd, elak, och hemskt människa som inte vill stanna - Jag vet att jag inte borde känna så för det är ju i slut ändan mitt liv som jag själv måste leva som jag vill och nu vill jag inte det här !

Sen är jag fruktansvärt flaxig av mig jag vet men det vet ju inte dom sen innan hur jag ändrar riktning i livet ganska fort.
Men hästarna är en återkommande sak för mig och nu kanske det är dax att falla tillbaka på det jag egentligen vill mitt undermedvetna är uppe vid ytan och nu blir det bra ! Men jobbigt är det och nu går jag bara och väntar på att en nu barnflicka ska säga Ja så jag kan ta mitt pack och dra tillbaka till Dalaskogarna där mina djur, min familj och delvis mina vänner väntar <3

Pernilla

Gahh :(

Det där var inte kul, hemskt och sorligt på samma gång men hoppas det blir bra till slut!

Nu är det gjort och sagt och endå så känner jag givetvis lättnad !

Gaaahhh

Fan det här är så sjukt jobbigt, måste berätta men det är fan inte roligt och inga glada miner kan man inte bara skriva en lapp och lägga på köksbordet och sen så är allting chill tills jag slutar? Men nej sanningen måste fram och jag har fan fett ONT i magen av det .. peppning tack!

Pratade med Marit (Lolas) och det är i allafall posetivt :)

Pernilla

Vasaloppshelgen

Jaha då var den här helgen över och massa nya saker har fattats<3
Tillbaka mot sthlm i morgon vid 06.30 :( menmen !

as kalas helg verkligen, toppades med en jobbning på stranden för klubben as trevligt som alltid :)
Är inte så trött fast jag har varit vaken sen två i natt typ :S
Sover förhopnningsvis bra på bussen till sthlm (inte hem) i morgon !

Pernilla

RSS 2.0