4 kanter

Jag vet inte om jag skratta eller gråta, vara glad eller arg, lycklig eller olycklig. Jag vet bara att allting känns så jävla hopplöst och jag är det lösa inte hoppet. Det är skit. Alltihopa. och jag är sämst att bara lita på vad jag känner.

Skit bajs.

Pernilla

Chilleridilleri

Jobba snart sen är det Ryssa ala party djur.

God morgon!


...

Första dagen på jobbet gick bra :), Johanna tog min lilla plutt medans jag jobbade thanks :) ! Träffade C som kom från storstan för att fira midsommar här ! Dock är jag bara ledig i morgon på dagen och då är alla upptagna med sitt så jag blir ensam, det är skit att det är så men jag fattar att alla kan inte lägga sina planeringar så jag kan inkluderas, helt okej men it sucks, aja jag slutar förhoppningsvis ganska tidigt (21-22) i morgon så jag hinner kanske säga Hej och glad midsommar på kvällen det visar sig, Midsommardagen blire jobb 1100-1830 sen blir det fest, troligen.

Pernilla

Romeo

Snart midsommar, kvällen till ära kan jag inte sova:( Ibland vissa dagar är det helt hopplöst alltså.
Midsommar som sagt jag känner mig instabil, vilket vad tidigare händelser kan gå i helvete med allt, jag tycker det är sjukt jobbigt att jag är det men vad kan man göra?. Vad är det egentligen som styr känslor i kroppen är det hjärtat, ödet,  undermedvetna eller huvudet?. Kan man övervinna det man känner ?, instabil var det ja?!

Nej skit, det här ska bli den bästa midsommar jag upplevt och THATS IT!

Pernilla


Blodspår :)

Idag har jag och Jenny haft i princip en hel dag med träning, bullar och P&L planering (för det lär ju funka^^). Min poppilos har jag ridit och han var halv snäll, Silver var rolig och vi tränade på att stegra på komando för det är en viktig sak att kunna nu när han närmar sig 30 bast den lilla poppoponnyn. Sen är det återigen peppning med Musika för festivalen, åker ner på tisdag och sätter upp tältet sen blir det hem igen, sen ner igen på onsdag-söndag:) .. Annars börjar jobbet på torsdag ska kolla så jag inte mistar mig där och börjar i morgon, vore ju toppen att missa första dagen, sen är det KG på midsommarafton 18-21 sen Camping midsommardagen 11- 18.30 Sen är det fan i mig festilifest.


Pernilla

...

Men påtal om ensamhet så sover jag fan inte själv, jag har ju min älskade Wille här <3

P.

FanFanFan

Igår pratade jag och Jenny om det man skrivit innan här i bloggen och jag känner ibland att det jag skrev dagen innan var helt idiotiskt och att det jag skrev för ett, två ja flera år sen inte längre stämmer men så kommer de dagarna då alla känslorna man hade som 14 åring betyder lika mycket, smärtorna, ilskan och sorgen inom en ligger där fortfarande men jag har i allafall kommit till en instikt att det finns vissa saker som aldrig ändrats och vissa saker som sitter djupare än vad man hoppas att dom skulle göra, mer än vad dom borde, och ibland är det lätt att tänka att det är bara att släppa men sen sitter man här eller någon annanstanns och inser att flykten från sig själv och sina känslor är helt omöjlig.

Nu sitter jag dessutom och peppar med musik till P&L och hamnade lägligt nog mitt i natten och ensamheten med Thåström FanFanFan och den känns som en riktig stöt.

GodNatt


Ingenting!

Söndag kväll :) Paj,glass och kortspel/yatzy prefa, nästa helg är det midsommar tiden bara springer iväg jag börjar jobba.
Snart Peace and Love också toppen!

Vi pratar om vädret- kan det sluta regna?!

Och ingen kommer ge upp i kväll!


Peace Pernilla

KG

Det här jobbet is killing me. eller inte! utgång tonight hoppas jag:) Karlstad i morgon? ..

Godnatt

Lördag

hej jag skrev ett inlägg men det blev cp. så jag skriver bara Bra dag, bra gårdag, jobb snart, söt hund  och regn !

Grattis sigge också :)

Torsdag !

Jag skulle skriva någonting men fastnade på Facebook. Men i allafall så var denna tordag ingen bra dag men men, morgon dagen ska bli bättre och jag ska på bio var ett tag sen, sist var med Hannibanni i Täby tror jag, annars var Bio Malta ett välbesökt ställe också. Nej mina vänner orden är inte speciellt roade idag och de kommer verkligen inte utan ansträngning så jag lägger ner nu och tittar på några snuttar av Twilight innan jag går in i de lovely drömmarna igen.

God Natt

Pernilla

Trevlig sommar dag !

Jag vet inte vad jag ska skriva så jag skriver det här- jag vet inte vad jag ska säga så jag säger det här och jag vet inte vad jag ska göra så jag gör det här.

Ibland är min fantasi helt värdelös måste jag erkänna och jag antar att ni just nu inte skrattar med mig utan åt mig. Trevligt folket! Idag har jag och jenny kommit till instikt, planering är inte A och O utan det är aktivering av planeringen som gör någon skillnad, det får bära eller brista. Eller så bestämmer man sig för att lyckas. Kollar mot horisonten och har många kortsiktiga mål. Och så står man där med fötterna i havet. Våga lyckas!  Eller så är man realistisk och inser att det är våtdräck som gäller resten av livet! haha.

God Morgon eller förmiddag gott folk.

Idag ska ett berg bestigast !



Vad Vore Denna Dag Utan Lite Kärlek?!

Pernilla

....

Idag har jag handlat, åter ingen häst grejer. Ska ge mig på egna kläder så småningom!.

Är egentligen inte alls trött men ska sova endå.

Sen tycker jag att Bella- Edward är en perfekt match lika så Kristen stewart och Robert pattinson !
Även fast han är super snygg så kan jag väl gå med på att de är tillsammans så jag hoppas på rykterna .

Antar att ingen förstår min hjärn verksamhet just nu menmen.

Godnatt!

RSS 2.0